FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Twente Enschede 0-1 (0-0)

«1456789»
Korado11.02.2012 08:18

Deci se poate castiga si acolo lejer ? :)

MoWeed11.02.2012 15:46

Sunteti off-topic, va rog reveniti la subiect.

@Mem0

Referirea ta la greseala lui gio_stgloria era off-topic, de aceea a fost stearsa.

ice_ball12.02.2012 16:32

Am niste scoruri la repezeala. Pentru tur S0-0T. Retur T2-3S.

Mem013.02.2012 09:45

mila mare imi este de Dananae,ii va rupe genunchii cu schimbarile de directie Ola John,sa nu mai vorbim de fuleu;

_Answer_13.02.2012 13:10

pentru cei din Constanta care vor sa mearga cu microbuz (asta in cazul in care se deschide vreun drum) doar ce am facut rost de unul de 9+1. Mai sunt 6 locuri libere momentan. PM pentru cei interesati.

S.S.Lazio13.02.2012 17:45

mai bine stati acasa ! :kisstogether:

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE13.02.2012 17:47

Ce bine imi pare ca nu poata sa vina. :thumbup:

TURQOAZ13.02.2012 20:20

Sa sti ca ne straduim sa venim dar din cauza vremii se poate sa ramanem acasa la TV :( se pare ca un autocar cu 40 locuri s-a anulat grupul de la Cernavoda va veni cu masini personale ~~~Noi ce din Constanta deocamdata nu stim cu ce venim,Cele 2 microbuze inchiriate 16+1 nu stiu daca vor fi lasate de catre patron sa plece la ce stare sunt drumurile spre capitala.Ms Answer pentru rugamintea sa vin cu tine,dar cred ca daca va fi timpul ca azi vom ramane cu totii acasa.

PS: La ora asta NINGE !!!

optarul13.02.2012 20:21

cei care nu pot ajunge la meciul cu Twente sa isi pastreze biletele; vor putea intra cu ele in turul urmator.

Bogdan13.02.2012 20:32
cei care nu pot ajunge la meciul cu Twente sa isi pastreze biletele; vor putea intra cu ele in turul urmator.

la urmatoul meci de calificare in europa league? :D

drvladyk13.02.2012 20:50
Sa sti ca ne straduim sa venim dar din cauza vremii se poate sa ramanem acasa la TV :( se pare ca un autocar cu 40 locuri s-a anulat grupul de la Cernavoda va veni cu masini personale ~~~Noi ce din Constanta deocamdata nu stim cu ce venim,Cele 2 microbuze inchiriate 16+1 nu stiu daca vor fi lasate de catre patron sa plece la ce stare sunt drumurile spre capitala.Ms Answer pentru rugamintea sa vin cu tine,dar cred ca daca va fi timpul ca azi vom ramane cu totii acasa.

PS: La ora asta NINGE !!!

pai ce ma va opreste pe voi o ninsoare? tine biletele poate va lasa cu ele la finala

somoso14.02.2012 07:27

din Brasov plec joi pe la ora 17 mai am 2 locuri daca mai e cineva interesat...

vlad14.02.2012 09:04
Sa sti ca ne straduim sa venim dar din cauza vremii se poate sa ramanem acasa la TV :( se pare ca un autocar cu 40 locuri s-a anulat grupul de la Cernavoda ...

Mi-ai sfasiat sufletul. Stadionul nu va mai fi la fel fara voi . Poate se incalzeste pana la ora meciului si se topeste zapada. "Banii i-ai dat pe bilet,asta-i important...restul nu ma priveste...!" asa ar zice creditorul.

kla200515.02.2012 14:05
Mi-ai sfasiat sufletul. Stadionul nu va mai fi la fel fara voi . Poate se incalzeste pana la ora meciului si se topeste zapada. "Banii i-ai dat pe bilet,asta-i important...restul nu ma priveste...!" asa ar zice creditorul.

cam ciudat sarcasmul asta fata de un alt stelist care s-a chinuit sa isi cumpere biletul online, e dintr-o zona oarecum calamitata si face eforturi sa vina la meci in ciuda vremii...

fiecare stelist e important in acest meci, mai ales acela care isi risca sanatatea pentru a veni sa sustina echipa

din partea mea acesti suporteri au tot respectul

:steag_cruce_invers:

forta Steaua!

zob7915.02.2012 16:13

Nu-l lua in seama; e o clona, fara inteligenta/sensibilitate proprie. Sarmanul vede doar care e tonul sugerat de greii forumului si simte nevoia de-a supralicita. Cind seful echipei de moderatori da thanks unui astfel de post, ce pretentii mai poti avea?

@MoWeeed: nu te scoate din minti, macar citeodata, ipocrizia asta pe care o afisati permanent? In mod normal postul ala trebuia sa primeasca ban pt jigniri, nu thanks din partea ta. Daca eu as spune, pe exact acelasi ton, ca mi-ar plinge sufletul daca te-as vedea in copirseu, as primi tot thanks?

vlad15.02.2012 16:50
cam ciudat sarcasmul asta fata de un alt stelist care s-a chinuit sa isi cumpere biletul online, e dintr-o zona oarecum calamitata si face eforturi sa vina la meci in ciuda vremii...

fiecare stelist e important in acest meci, mai ales acela care isi risca sanatatea pentru a veni sa sustina echipa

din partea mea acesti suporteri au tot respectul

:steag_cruce_invers:

forta Steaua!

@Forta Steaua, eu stau langa stadion si n-am facut nici cel mai mic efort sa fiu alaturi de tine la meci. Prefer sa stau ca boul si sa ma uit la " minutul 91" si sa vad imagini greu de descifrat decat sa vad meciurile tari de acum in format HD.

Cred ca nu sunteti la curent cu deciziile care s-au luat pe aici. Informati-va pe "Discutii despre si pentru schimbare". Eu unul abia astept o schimbare radicala pe site.

Scuzati-mi dublu post.

_Answer_15.02.2012 17:17

Dragul meu zob79, dar ce-am facut????? Acel suporter mi-a frant sufletul . Nu te inteleg? Ma consideri o oaie proasta ,fara inteligenta ca sunt alaturi de sarmanii aia care vin sa fie alaturi de Steaua o data-n Paste???? Adica 2-3 meciuri prin Europa? Sa ma ierte Dumnezeu ca sunt si eu crestin si sufar alaturi de colegii mei.

scuze de interventie ... dar baiatul caruia ii doreai sa nu ajunga la meci din cauza conditiilor meteo chiar este unul dintre putinii din zona asta a tarii care merge la meciurile Stelei constant! si nu are o situatie materiala stralucita. Personal iti pot garanta ca nu este becaliot, oaie (aici ramane de discutat ca ar cam fi de etnie tatara ;)...) si cu atit mai putin un suporter de ocazie (rezultat).

iar vis-a-vis de "Nimeni la meci!" se vede clar ca ideea (desi Superba in esenta) nu are nici cea mai mica sansa de a fi pusa in practica. De ce nu se umple macar o peluza de suporteri ai Stelei, care dupa 15 minute de la inceperea meciului sa se ridice si sa plece? Personal si la meciul de miine fac chestia as face chestia asta!!! Nu imi spune ca "eu nu ii bag lu' guie bani in buzunar cu mina mea ca nu tine. Nu ii bagi tu ii baga altu care sta tot meciul acolo si freaca menta...

vlad15.02.2012 18:19

@Answer,

Si eu am fost la ff foarte multe meciuri ale Stelei,dar in alte vremuri. Pe mine ma roaga sotia sa merg cu colegii ei le meciurile de pe Arena Nationala dar chiar am o mare retinere. Am vazut Arena doar pe dinafara. Este la o aruncatura de bat de domiciliul meu.

Chiar nu pot oricat m-as stradui.

@Kla2005,respectul tau pentru genul asta de suporteri nu al meu. Doar eu stiu cel putin 50 de insi care nu s-au dus decat pe Arena sa vada un meci al Stelei. Cativa sunt dinamovisti,altii sunt doar microbisti iar restul nici nu stie cati jucatori sunt intr-o echipa de fotbal.

TURQOAZ15.02.2012 18:26

Vad ca unii stau pe langa stadion si nu vin la meci altii imprastiati prin tot bucurestiul nu-i bag pe toti in aceeasi oala doar pe unii.Fiecare face ce vrea eu vin la meci si cu asta basta se umple guie de 30 de lei de la mine,da sufletul ros-albastru e prea puternic pentru Steaua fiecare cu mentalitatea lui,da am o situatie vai de ea nu prea stralucita o duc de azi pe maine da reusesc sa vin la meciuri[acasa+deplasare intern] daca o castigam maine si mai sunt locuri in autocar ma voi duce si in OLANDA.Cate sacrifici am facut eu si multi altii suporterii din provincie nu ai de unde sa sti tu din fata calculatorului.da sezonul asta am fost numai la CONSTANTA la meciul cu MIOVENI fiind aici la mine in oras am preferat sa nu mai merg de la un timp la meciurile cu echipe mici daca le putem numi asa .Cu toti daca suntem uniti Steaua va fi mai puternica,totii din provincie cu bilete incearca sa vina de aici de la mare se pare ca vom ajunge dar cei din celelalte zone desi isi doresc unii sunt posibili sa ramana acasa din cauza vremii.

FORZA Steaua sa ne bucuram maine dupa 12:00 noapte la Universitate !!!

@answer stie ce inseamna un meci al Stelei,pentru noi orice meci e in deplasare minim 450km dus-intors mersul cu nasul,masina mica cu prietenii in gasca,cu ocazia/ia-ma nene/tiruletul...noptii ramase amanet in Bucuresti si prin gara de nord nu doar eu ci si amici/prieteni/tovarasi din toata tara.

Sa te invoiesti de la munca,sa pleci de la scoala/liceu/facultate sa te lasi de munca numai pentru Steaua

Sunt multe de povestit episodul de la Vaslui cand am castigat ultimul campionatul NR.23 cu zeciile am ramas pe dinafara nu am putut sa ne bucuram pe stadion cu restul suporterilor si cu echipa .Ne am bucurat in jurul stadionului si in drumul spre Bucuresti apoi fiecare la casa lui.

vlad15.02.2012 18:38
,Intreaba-l si pe MUSTATA,Dorin,LECCE ca m-au vazut pe stadion in Peluza N&S ....

................................................................................

...................

FORZA Steaua sa ne bucuram maine dupa 12:00 noapte la Universitate !!!

Nu-i mai intreb. M-ai convins! De azi incolo esti un zeu pentru mine!

In alta ordine: Meciul se joaca tur-retur. Ce sa cauti tu maine la Universitate? Faci sarbatoare dintr-un de retur de meci? Chiar nu pricep.

alinionut15.02.2012 18:39

sunt curios cum o sa reziste gazonul..

vlad15.02.2012 18:42
sunt curios cum o sa reziste gazonul..

Daca va fi inghetat va fi in regula. Si cred ca este inghetat. Problma se pune cum vor rezista picioarele fotbalistilor. N-a rezistat gazonul nici cand era temperatura optima sau ideala (cred ca 22.5 grade C -este) . Chiar se bucura Primaria,administratorul stadionul ca sunt temperaturi pe minus. Cine sa-i mai acuze in conditiile astea/?

axl15.02.2012 18:48
totii din provincie cu bilete incearca sa vina de aici de la mare

Mai tempereaza-te, TURQUAZ, ne intoxici cu zeci de posturi despre cum vor toti cei din provincie sa vina la meci. Ai spus-o o data, de doua ori, ajunge.

Si ca fapt divers, as prefera sa nu ma tragi tu concluzii generale din experienta proprie, despre toti provincialii care ar da navala la stadion daca n-ar fi zapada. Provincialul aici de fata a primit pana acum 3 invitatii, 2 bilete gratis si 2 transporturi gratis si tot nu merge la meci. Asa ca, intr-o nota mai personala, a se scuti.

vlad15.02.2012 18:54

@Axl,

mi-a fost sters un mesaj,chiar nu eram offtopic,era primul( recunosc am postat gresit unul dupa altul). am atras atentia asupra lui zob79 intr-o maniera nu agresiva . Ma sperii de puterea lui zob79 :)

Acest individ mi-a zis ca sunt o clona fara inteligenta/sensibilitate proprie. Chiar ma simt jignit sa-mi zica ca n-am sensibilitate in conditiile in care m-a emotionat pana la lacrimi colegul Turqoaz.

axl15.02.2012 18:58

Salut Vlad. Momentan sunt la munca si fur wireless de calitate proasta de la un oarecare Erdy69, de aceea am rugat colegii sa modereze pe-aici. Nu ma bag la butoane ca e posibil sa stric mai mult decat sa repar. Da te rog un pm primului mod care apare on-line.

«1456789»