Gazonul este acoperit cu prelata ca si scaunele:)numai sa nu ninga la ora meciului cum au spus astia de la meteo.
@vlad nu sunt zeu,sunt ca oricare alt suporter stelist !
Gazonul este acoperit cu prelata ca si scaunele:)numai sa nu ninga la ora meciului cum au spus astia de la meteo.
@vlad nu sunt zeu,sunt ca oricare alt suporter stelist !
referitor la gazon din ce au pus poze e chiar ok..eu zic ca va fi bine..
cam multe discutii in plus pe aici..e clar ca majoritatea moderatorilor sunt vechi stelisti insa nu vor sa se prezinte la meci din cauza patronului..insa acum sa faci ironii de altii care merg mi se pare deplasat..
nu stiu de ce am impresia ca pe forumul asta misuna cioroi,caini sau olteni;
* nu va mai bateti atat capul , Steaua-Twente 1x2 , orice e posibil , o sa ninga, -99 grade kelvin , oierul up on maibach si filmul urat poate continua si dupa ziua de maine;
Gazonul este acoperit cu prelata ca si scaunele:)numai sa nu ninga la ora meciului cum au spus astia de la meteo.@vlad nu sunt zeu,sunt ca oricare alt suporter stelist !
Turqoaz,chiar daca erai prietenul meu cel mai bun tot la fel ti-as fii spus. Am o gramada de amici care gandesc la fel ca tine. Nu ma omor cu ei,nu ne injuram dar ne permitem sa ne tachinam pe ceea ce inseamna Steaua astazi. Te inteleg ca vrei la meci,asta-i dorinta ta, daca as avea puterea sa te impiedic chiar nu as face-o. Doamne fereste! Nu-ti interzic eu acum sa-l placi pe Becali sau sa sustii mediocriatatea in care s-a afundat Steaua.
@Somoso,nu trebuie sa te simti lezat. De ce consideri tu ca este o ironie?!! Chiar nu eram ironic! Ce nu pricepi???!!! Pun si mana pe icoana daca nu ma crezi . Ma jur si ca tiganii! Na! Ma jur cu carne de porc in gura! Na!
@Rob Boston,
Nu te inseli. Chiar misuna!
nu stiu de ce am impresia ca pe forumul asta misuna cioroi,caini sau olteni;
* nu va mai bateti atat capul , Steaua-Twente 1x2 , orice e posibil , o sa ninga, -99 grade kelvin , oierul up on maibach si filmul urat poate continua si dupa ziua de maine;
Hai Twente!
Sunt cioroi ?
Foarte interesante rationalizarile astea.
Pe scurt, oricum va merge altul in locul meu, asa ca merg eu, sa incurajez echipa, chiar daca sunt constient ca astfel il ajut pe ala sa-si bage **** in tot ceea ce inseamna Steaua.
Imi cer scuze dar eu nu inteleg si n-o sa pot intelege niciodata argumentul asta.
Pana una-alta va rog sa vorbiti despre meci si sa incetati cu off-topicul
3 invitatii, 2 bilete gratis si 2 transporturi gratis si tot nu merge la meci
Si eu am primit o invitatie sa cant pe aceasi scena cu Lady Gaga si am refuzat.
PS: de Jong, nou Messi din GSP si Prosport in ultimele zile, are doar 21 de ani. Sunt curios daca in primul 11 al Stelei de maine este vreun jucator de aceasta varsta sau mai tanar.
Si eu am primit o invitatie sa cant pe aceasi scena cu Lady Gaga si am refuzat.
cu siguranta ati fi facut o pereche de vis,in dormitor,clar:))
* stadionul o sa fie gol,inca nu s-au deschis majoritatea cailor de acces spre Bucharest village;
Cu greu se vor schimba lucrurile, daca se vor mai schimba vreodata....
Nu conteaza daca e frig, daca e inghetat terenul, important e ca in loja e cald si bine...
cu siguranta ati fi facut o pereche de vis,in dormitor,clar:))
* stadionul o sa fie gol,inca nu s-au deschis majoritatea cailor de acces spre Bucharest village;
ba da..acum sunt inchise doar drumurile din vestul tarii iar pe unele drumuri se circula cu greutate mai multe informatii aici:
Foarte interesante rationalizarile astea.Pe scurt, oricum va merge altul in locul meu, asa ca merg eu, sa incurajez echipa, chiar daca sunt constient ca astfel il ajut pe ala sa-si bage **** in tot ceea ce inseamna Steaua.
Imi cer scuze dar eu nu inteleg si n-o sa pot intelege niciodata argumentul asta.
Pana una-alta va rog sa vorbiti despre meci si sa incetati cu off-topicul
ai inteles gresit rationamentul meu. Personal imi iau bilet, intru la meci, nu voi mai incuraja echipa asta cit va fi guie la conducere. Plus ca la meciul de asta seara sunt mai mult decit hotarit sa plec prin min 15. S-o gasi vreun bar prin zona unde sa stau pina la final sa beau linistit o bere. Macar stiu ca nu vor fi 50.000 (55.000) de suporteri pe arena. vor fi cu unul mai putin.
Sa fie veselie!
eu cred ca a inteles perfect ce ai vrut sa spui. poate ca nu "incurajezi echipa" ( parca ar da 2 bani handicapatii astia pe incurajari ) si poti sa pleci inainte sa si inceapa meciul daca vrei, dar tocmai biletul ala este ce il intereseaza cel mai mult pe cioban si prin simplul fapt ca l-ai cumparat, i-ai facut pe plec Jegului. nu cred ca il intereseaza prea mult daca stai la meci sau nu....
acum nu vreau sa par ipocrit, si eu ma mai uit din cand in cand la meciuri ( daca pot sa le zic asa ) deci, fac audienta, deci, ii bag bani in cont lui... in afara de "cioban" si "Jeg" numai imi vine nimic la biblica. din fericire nu ma uit prea des la.... "meciurile" Stelei. mai bine fac ceva mai interesant, cum ar fi nimic
@Lari, Nikolici sta in brate la Tanase? ![]()
@Lari, Nikolici sta in brate la Tanase?![]()
Mai degraba pare ca-l cara in carca pe Dodel!
cu Chipciu in banda dreapta si Tatu sarit din schema pt a i se face loc lui Raul in atac,ar fi o echipa destul de buna;
din pacate,mai exista si accidentari;
mi se pare mie, sau Steaua joaca fotbal? ![]()
Apararea varza.
mi se pare mie, sau Steaua joaca fotbal?
Ti se pare tie!... ![]()
Da si tu o geana la alte meciuri daca vrei sa vezi ceva fotbal...
Dananae este praf. Trece John pe langă el si ii spune "Ola!"
Potrivit Dex, o Prepelita este o pasare migratoare din ordinul galinaceelor, de culoare bruna cu dungi pe spate, care se vanează pentru carnea ei gustoasa Sa ai pofta, Gigi! ![]()
Sa zicem mersi ca au dat gol in repriza a doua, la ce aparare avem.
Daca scapam cu 1-0 e bine.
Bicfalvi varza, Dananae varza, Prepelita varza nu ai ce sa joci cu astia ![]()
Dati repede pe prosport.ro. Acolo este doar 0-0.
Eram la baie cand s-a intamplat necazul asta lu' Domnul Gigi. Chiar nu mi se pare corect fata de dansul. A tinut post negru si drept recompensa echipa dansului,familia dansului e condusa cu 1 la 0.