Tu il vrei pe Pancu, este?![]()
Te-ai prins ![]()
Tu il vrei pe Pancu, este?![]()
Te-ai prins ![]()
In locul lui ziceam ca tin cu Romania. Sa zicem mersi ca n-a dat-o la intors ca e stelist de mic. Bine, aia cu "imi pare rau ca nu s-a realizat transferul la Dinamo si promit ca nu ma duc la alta echipa din Romania" e de jale. Mai inteleg ca daca se intampla dupa 2-3 ani mai uita omul, dar in aceeasi zi e deja nasol.
PS: A dat gol Bogdan Stancu pentru Orduspor, 1-1 minutul 80.
Marius Niculaie mai ne trebuie si ne rezolvam gaurile din atac ![]()
L-am luat pe Parvulescu
L-am luat pe Parvulescu
![]()
Mai, adormitilor! Acela nu e contul lui Paul Parvulescu. Din cate stiu, el avea un cont personal pe care il aveam la prieteni. Insa constat cu stupoare ca nu mai exista.
Manarie aka dinamovistiPROSTI SRL ? Mai mult ca sigur.
Nu mai sariti cu gura ca moniCACOlumbeanu !
Si pozele-s trucate, si ce-a declarat i-a fost rastalmacit, branza nu e alba, etc....
Tocmai am ajuns de la antremanet si am aflat , sunt in urma cu stirile ![]()
Tocmai am ajuns de la antremanet si am aflat , sunt in urma cu stirile![]()
Scria pe toata pagina de Parvulescu.
Nu manca gogosi, eu am spus altceva.
Si pozele-s trucate, si ce-a declarat i-a fost rastalmacit, branza nu e alba, etc...
Cica ar fi semnat Dananae , urmeaza Liviu Ganea
sa faca catzeii infarct
http://assets.sport.ro/assets/sport/2012/0...va-incasa_3.jpg
ce dragutz 
![]()
Daca pot sa fiu multumit de ceva , acel lucru e ca se aduc jucatori romani.
PS: posibil sa nu mai plece Latovlevici.
Nu inteleg, cu ce va afecteaza ca a venit si asta la Steaua? Sau mai bine zis, ce va mai mira? ![]()
Mai bine sa fie dinamovist de mic si sa joace ceva in teren decat ca altii stelisti inascuti si abia se vad pe teren.
Nu stiu cat de mult v-a bucurat pe voi ca a fost suflat Parvulescu lui Dinamo, dar pe mine ma irita un pica ca Stratila va juca la ei.
Am vazut ca astia de la TSKA au inceput sa isi vanda jucatorii mai buni , Zicu , iar acum Delev ala pe care cereau 2-3 mil , l-au dat cu 1 mil in Turcia , ar putea sa faca si ciobanul o oferta pentru Bandalowski , fundasul ala pe care il laudau sau Platini ![]()