FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Decembrie 2011 - Februarie 2012

«1234»
Stryker26.11.2011 09:37

La capitolul veniri, probabil niste jucatori de la echipa retrogradabile, gen Curelea sau unii de la echipe de "matineu" gen Goga.

Cat despre Zicu, ala vrea bani multi si e clar ca Jiji nu e dispus sa-i ofere.

Daca nu se califica in primavara europeana(ceea ce este destul de posibil), ciobanul o sa vinda cativa jucatori pentru ca sa-si asigure bugetul, din care sa "finanteze" in continuare clubul, cei mai vizati find : Dodel si Tatarusanu.

Singurul transfer care ar conta cu adevarat, ar fi cel al lui Jiji, undeva de unde sa nu mai poata parazita pe Steaua.

@ ebonyc

gluma-i gluma dar Armenteros si Camus chiar sunt fotbalisti fata de ce are Steaua acum, primul are 10 meciuri pentru Sevilla in sezonul asta, e cotat la vreo 3 milioane de euro pe piata, iar al doilea a jucat 4 meciuri pentru Genk in UCL in actuala stagiune si evolueza pe un post care nu exista la Steaua in momentul de fata : playmaker.

red&blue_boy26.11.2011 11:55

Nu zice nimeni ca Armenteros si Camus nu sunt mai fotbalisti decat ce are Steaua acum. Tocmai de aia tot speram sa-i aduca ne-a Jiji ! :D

drvladyk26.11.2011 14:06
cica ar veni Hagi antrenor, retrogradam sigur.

ar fi inceputul unui drum spre renastere, sper doar ca REGELE nu s-ar cobori intr-atat

somoso26.11.2011 16:39

Decat Curelea mai bine Lemnaru sau Batin de la Panduri..joaca baieti in timp ce Curelea mai mult a inceput sa dea interviuri decat goluri..

Gandalf the White27.11.2011 08:22

Parerea mea e ca avem nevoie de experienta, in toate compartimentele.

Pe linia de fund ne trebuie rautatea lui Gianai Kirita. Jucator calit in campionatul Turciei, cu atitudine, ar fi un plus.

La mijloc, Zicu ar trebui sa lumineze jocul. De asemenea, cum a remarcat si ne-a Gigi, avem nevoie de viteza pe benzi. Fostul star al Ajax-ului, Niky Mitea, s-ar potrivi pe partea stanga. Ar fi ca o naluca. "Printul" Cristea ar lumina jocul, alaturi de Dodel si de Zicanio.

In atac putem da lovitura cu jucatorul Inter-ului din Milano, Alibec. Repatrierea fiului ratacitor, Bogdan Stancu, jucatorul zis "Motanul", ar fi cireasa de pe tort, diamantul regal.

Afara cu toti jucatorii care nu pune suflet, dar e platiti regeste!

Ne trebuie putina liniste si putina incredere in echipa, atunci vor veni rezultatele. O sa vedeti, tot voi plangeti!

Iuhuhuhu! :steag_cruce_invers:

vlad27.11.2011 08:36
La mijloc, Zicu ar trebui sa lumineze jocul. De asemenea, cum a remarcat si ne-a Gigi, avem nevoie de viteza pe benzi. Fostul star al Ajax-ului, Niky Mitea, s-ar potrivi pe partea stanga. Ar fi ca o naluca. "Printul" Cristea ar lumina jocul, alaturi de Dodel si de Zicanio.

In atac putem da lovitura cu jucatorul Inter-ului din Milano, Alibec. Repatrierea fiului ratacitor, Bogdan Stancu, jucatorul zis "Motanul", ar fi cireasa de pe tort, diamantul regal.

Eu zica ca meritam ca-n perioada asta de transferuri sa ne faca nea Gigi aceste cadouri minunate pentru ca:

Noi am fost cuminti tot anul

Si milosi am fost mereu

Si in fiecare seara

Ne rugam la Dumnezeu.

Gandalf the White27.11.2011 08:50
Noi am fost cuminti tot anul

Si milosi am fost mereu

Si in fiecare seara

Ne rugam la Dumnezeu.

Si ne uitam la TeVeu,

Sa moara dusmanii meu.

Daniel-Ionut12.12.2011 17:51

"Am luat un jucator in seara asta. E liber de contract, e roman bineinteles. Nu e Tibi Ghioane. Vine de acum, din retur, pe un post pe care suntem deficitari. E tanar, a jucat la echipa natională si va ajunge din nou acolo. Haideti să vă spun, este Dananae. Prepeliță este mijlocaș central, Dananae este si fundaș si mijlocas Am batut palma in seara asta. Nu mai avem probleme pe dreapta.

Pe Dananae mi l-a propus Ana Maria Prodan. I-am zis: "Adu-mi tu mie jucatori de valoare că nu se supară Giovani". Cu el am negociat direct, față in față. El mi-a spus că din totdeauna a vrut să vină la Steaua, dar i-a fost jenă să mă sune. ", a declarat Ciobanul

Alt stelist de mic :D

somoso12.12.2011 17:56

cei mai fericiti sunt frati Costea a mai venit unu cu care pot barfi..

Acum ca o parere trebuiau intariri pe dreapta..dar sper sa ia mijlocas dreapta neaparat si tinand cont ca vrea liber si roman macar de l-ar lua pe Antal..mie imi place..

somoso12.12.2011 18:37

Am semnat cu Dananae in seara asta, urmează Chipciu si Varga, dar il vreau si pe Weldon", a spus Ciobanul la GSP TV....:))))

Grigo .12.12.2011 18:57

pe Wesley il vrea

red&blue_boy12.12.2011 19:12

Ce glumeti sunteti...

Mem012.12.2011 19:23

Dananae a jucat bine pana s-a accidentat , era viitorul fundas al echipei nationale,dar acum e posibil sa fie un nou Florin Costea.

cristy.steaua2112.12.2011 19:40
"Am luat un jucator in seara asta. E liber de contract, e roman bineinteles. Nu e Tibi Ghioane. Vine de acum, din retur, pe un post pe care suntem deficitari. E tanar, a jucat la echipa natională si va ajunge din nou acolo. Haideti să vă spun, este Dananae. Prepeliță este mijlocaș central, Dananae este si fundaș si mijlocas Am batut palma in seara asta. Nu mai avem probleme pe dreapta.

Pe Dananae mi l-a propus Ana Maria Prodan. I-am zis: "Adu-mi tu mie jucatori de valoare că nu se supară Giovani". Cu el am negociat direct, față in față. El mi-a spus că din totdeauna a vrut să vină la Steaua, dar i-a fost jenă să mă sune. ", a declarat Ciobanul

Alt stelist de mic :D

Asteptam poze de la palat! :gathering:

edynho12.12.2011 20:55

Poate sa aduca si toata Liga 1 si 2 , ca tot nu luam campionatul , moarte ciobanului!

Mem013.12.2011 20:36

cica a luat cel mai bun mijlocas din Liga 1; acum cel mai bun este Sinmartean care sigur nu vine , nu vad de unde atata exclamatie , chiar sunt curios cine e,pana nu de mult,in vara, chiar si Florin Costea era cel mai bun atacant din tara si na atacant.

* e posibil Chipciu,totusi nu cred ca il da Neculaie.

red&blue_boy13.12.2011 20:43

Titlul e tot mai aproape !!!

Stryker13.12.2011 22:11

Dananae + Chipciu si Champions League ne asteapta !

@ red&blue

ai uitat sa specifici de cine e mai aproape titlul ala :rolleyes:

Mem014.12.2011 09:19

probabil DNA-ul.

red&blue_boy14.12.2011 10:43
@ red&blue

ai uitat sa specifici de cine e mai aproape titlul ala :rolleyes:

Vezi, de asta nu-i place lu' ne-a Jiji de noi, ca suntem negativisti, n-avem incredere in obiectivele sale. :)

Al1nn14.12.2011 13:09

Cei de la gsp.ro spun ca Steaua e interesata de Dubarbier [ex CFR]

Daca il luam pe Chipciu , cu ala ce mai facem?

Stana probabil...

edynho14.12.2011 18:09

Cica Ciobanul vrea sa il ia pe slovenul Jaka Stromajer de la Pandurii... il stiu pe sloven de cand era imprumutat la CSM Ramnicu Valcea , marca cat de cat (in Liga 2) , dar nu era un jucator care sa faca diferenta nici chiar in Liga 2

ebonyc14.12.2011 23:38

"O sa-l luam pe Stromajer de la Pandurii, imprumut pe sase luni, dar nu asta e atacantul pe care il doresc eu. Are o gagica pe la Pandurii si nevasta nu-l mai lasa la Targu Jiu, ci doar la Bucuresti. Vine imprumut cu optiune de cumparare. Nu e super jucator, dar are executii bune, se bate acolo in fata. Ce daca a dat doar zece goluri? N-a jucat atacant acolo", a spus schizofrenicul la gsptv.

Ronnie15.12.2011 06:15

Probabil daca-l evenrva Samuila in direct Stromajer era deja criticat de cioban.

vladut 198315.12.2011 07:14

eu ma tot uit la campionatele din america de sud, pacat ca nu il vede nimeni de la Steaua pe

<h1 class="flag_24 left_24 brazil_24_left">Jose Carlos Ferreira Filho de la CriciÃșma e tare omu are 29 de ani deci nu poate fi nici scump</h1>

«1234»