De pe facebook:
Paul Parvulescu
Imi pare foarte rau pentru ca nu s-a realizat acest transfer! Asta este viata .! Multumesc tuturor suporterilor dinamovisti pt mesajele de incurajare si ca au fost alaturi de mine si le PROMIT ca Dinamo e singura echipa la care o sa plec dupa ce imi expira contracul la Medias!
Like · · Share · September 17, 2011 at 1:11pm ·
Paul Parvulescu
Una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, jucatorul lui Gaz Metan Paul Parvulescu are ganduri mari pentru anul viitor. Vrea să ajungă la echipa pe care o iubeste, Dinamo, dar nu singur. Încearcă să-l aducă in Ștefan cel Mare si pe cel mai bun prieten al sau, brazilianul Eric de Oliveira.
Salut, Paul, cu ce gand ai incheiat anul competitional 2011?
Pai, să zic asa, sunt destul de multumit de ceea ce am realizat. A fost un an bunicel, iar perspectivele pentru 2012 sunt bune. Sunt cu Gaz Metan in semifinalele Cupei Romaniei si putem câștiga si noi un trofeu. Am jucat in cupele europene pentru prima dată in istoria clubului si nu ne-am facut de ras.
Dinamo ramane echipa ta de suflet unde iți doresti să ajungi?
Să fiu sincer, sper ca in iarna asta să se rezolve acest transfer. Îmi doresc foarte mult să joc la Dinamo.
Ai vorbit cu cei de la Dinamo? Ce ti s-a transmis?
Am vorbit, dar nu pot să spun mai multe. Visez să ajung la reunirea echipei de după Sarbatori.
Se aude că alaturi de tine in Ștefan cel Mare va sosi si Eric, stii ceva?
Eric e prietenul meu cel mai bun si vorbim foarte des. Știu că situatia lui nu este incă foarte clara dar el si-ar dori să joace la aceeasi echipă cu mine. Ar fi frumos să imbracam amandoi tricoul alb-rosu. Vreau să vin cu Eric la Dinamo!
El ar vrea să joace la Dinamo?
Mi-a spus de multe ori că ar vrea să ajungă la Dinamo, dar să vedem ce va fi...
Își doreste un trofeu
Dacă ar fi să-ți pui acum o Dorință pentru noul an, care ar fi ea?
În primul rand, să fiu sanatos. Asta pentru că stiu cat de greu mi-a fost cand am fost indisponibil, mai ales că mă accidentasem intr-o perioadă foarte bună a mea. Apoi, pe plan sportiv, mi-aș dori foarte mult să câștig un trofeu...
Pai, si crezi că asta se va putea intampla cu Gaz Metan Medias ori te gandesti să câștigi cu Dinamo un trofeu?
Nu vreau să spun mai multe, dar si Gazul are sanse la un trofeu cată vreme joacă in semifinalele Cupei Romaniei...
Like · · Share · December 21, 2011 at 1:54pm ·