FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Decembrie 2011 - Februarie 2012

«1234»
Cristiano9920.12.2011 19:25

Sper sa vina iarna asta: Chipciu, Santmarean, Wesley, Marica, Sepsi, Lucas Garcia, Armenteros si 2-3 brazilieni, + Olaroiu antrenor si cred ca o sa trecem fara probleme de Twente si Schalke, iar campionatul il luam la pas, apoi o sa jucam in UCL ....

red&blue_boy20.12.2011 19:29

"Santmarean" a prelungit cu Vaslui ...

DanStan20.12.2011 20:36

Roş-albaştrii nu-şi pot completa lotul pentru Europa decît cu cel mult 3 jucători noi faţă de lotul de 25 anunţat în vară, indiferent că e vorba despre transferuri sau de fotbalişti vechi, care nu fuseseră incluşi atunci, precum Tibi Bălan sau Gabi Matei.

"Voi aduce 6-7 jucători de mare valoare cu care să ne calificăm pînă în semifinala sau finala Europa League" a fost anunţul entuziasmant făcut de Ciobanul după ce Steaua a obţinut biletele pentru primăvara europeană. Conducerea echipei a primit însă o veste foarte proastă din partea UEFA, iar suporterii Stelei vor avea de ce să fie dezamăgiţi.

Regulamentul: maximum 3 nume noi

Regulamentul în vigoare, pe care Valeriu Argăseală l-a studiat în detaliu şi ieri la Nyon, unde a avut loc tragerea la sorţi, prevede că o echipă calificată în "16-imi" are dreptul să adauge pe lista jucătorilor cu drept de joc doar 3 nume noi faţă de lotul trimis pînă pe 1 septembrie la forul european. Mai mult, Steaua a completat atunci toate cele 25 de poziţii din tabel, astfel că în afara celor 3 "wild card-uri" nu mai are nici un loc disponibil.

Cica pleaca Galamaz, Latovlevici si Emeghara. Deja 3 insi care s-ar putea sa aiba nevoie de inlocuitor. S-aude si de Martinovic. Al 4-lea ...

Asta-i lista trimisa in toamna (aparatori) : Emeghara, Martinovici, Mustaţă, Iliev, Gardoş, Geraldo, Galamaz, V. Lupu, Latovlevici. Deci Steaua ar mai ramane pentru meciurile cu Twente doar cu Iliev, Gardos, Geraldo, Lupu si Mustata. Imi place cum "adevaratii" viseaza transferuri de atacanti in conditiile in care n-avem in lot nici fundasi laterali, nu mai zic de rezerve pentru fundasii laterali.

Inca ceva : un jucator ce a jucat in grupele Europa League pentru un club nu va putea juca in 16-imi pentru alt club. Asta inseamna ca titularii de la Vaslui nu pot juca in Europa League in primavara pentru Steaua. Nici Marica (Schalke).

Ah, stiu ... e finantatoru' nostru "influent, dom'le !". Dace el o jmekerie la UEFA, ii tzepuieste p-aia sa ne lase sa facem jde mii de transferuri ...

cristy.steaua2120.12.2011 21:38
Sper sa vina iarna asta: Chipciu, Santmarean, Wesley, Marica, Sepsi, Lucas Garcia, Armenteros si 2-3 brazilieni, + Olaroiu antrenor si cred ca o sa trecem fara probleme de Twente si Schalke, iar campionatul il luam la pas, apoi o sa jucam in UCL ....

Speranta moare ultima, dar MOARE! :steag_sah_mic:

_______

Sus sus sus!

iNsTiGaToR21.12.2011 16:01

FC Steaua Bucuresti anunta ca fotbalistul Alexandru Chipciu (22 de ani) a semnat astazi cu echipa ros-albastra.

Miercuri 21 Dec 2011 13:13

Jucatorul care a evoluat la FC Brasov a parafat un contract pe o perioada de 5 ani.

FC Steaua Bucuresti ii ureaza lui Alexandru Chipciu mult succes in tricoul ros-albastru.

Interesant.

blindica21.12.2011 16:22
Dananae a jucat bine pana s-a accidentat , era viitorul fundas al echipei nationale,dar acum e posibil sa fie un nou Florin Costea.

Si ce inseamna pentru tine un nou Florin Costea? Se vede prin gesturile lui ca ar cam fi figurant,dar ca jucator de fotbal era bun.Atat timp cat este Becali la Steaua,tu cum vrei sa-si revina? Probabil ca doar fotbal stie sa joace,altceva nu mai stie sa faca.Daca nici fotbalul nu-l practica intr-un mediu profesionist,cum vrei sa se ridice la asteptarile tale? Are goluri putine,dar ca exemplu,cel cu Maccabi arata o oarecare calitate,nu?

Cei de la gsp.ro spun ca Steaua e interesata de Dubarbier [ex CFR]

Daca il luam pe Chipciu , cu ala ce mai facem?

Stana probabil...

Ar fi treaba de facut pe teren cu aportul lui Chipciu.Da` cine lucreaza cu el,asta e problema?

A venit Chipciu? Poate tocmai ai facut o profetie.

TibyTiby02.01.2012 19:41

Salutare tuturor !

Am gasit 3 jucatori care ar fi ideali pt Steaua :) iar 2 dintre ei chiar la preturi f bune :)

Va voi trimite un link cu profilurile lor de pe transfermarkt:

1)http://www.transfermarkt.de/en/jeremy-perbet/profil/spieler_23966.html

2)http://www.transfermarkt.de/en/david-lafata/profil/spieler_5077.html

3)http://www.transfermarkt.de/en/burak-yilmaz/profil/spieler_34987.html

Ce ziceti?

red&blue_boy02.01.2012 19:53

Trebuia sa-i trimiti lui Jiji link-urile...

edynho02.01.2012 22:44
Salutare tuturor !

Am gasit 3 jucatori care ar fi ideali pt Steaua :) iar 2 dintre ei chiar la preturi f bune :)

Va voi trimite un link cu profilurile lor de pe transfermarkt:

1)http://www.transfermarkt.de/en/jeremy-perbet/profil/spieler_23966.html

2)http://www.transfermarkt.de/en/david-lafata/profil/spieler_5077.html

3)http://www.transfermarkt.de/en/burak-yilmaz/profil/spieler_34987.html

Ce ziceti?

De primii 2 nu auzisem , au cifre bune sezonul asta , Ylmaz nu o sa vina niciodata in Romania , cred ca turcii nu il dau sub 10 milioane , si primii 2 nu o sa vina pentru ca la Steaua vin doar fotbalisti fara cifre nu? nu se incadreaza in profilul ciobanashului sunt prea scumpi la 1,2 mil

TibyTiby03.01.2012 12:37
Trebuia sa-i trimiti lui Jiji link-urile...

Sincer, le-as trimite..:)

Chiar, am vreo posibilitate sa fac asta? :)) Mi-ai dat o idee buna :D

red&blue_boy03.01.2012 13:19

www.amdistrussteaua.ro

edynho04.01.2012 16:28

Cica l-a transferat pe shorecaru ala de Parvulescu ...

Mem004.01.2012 16:30

ala e javra pana la moarte,spre binele lui ar fi sa ramana la Medias.

iNsTiGaToR04.01.2012 16:36

Parvulescu a semnat cu Steaua

FC Steaua Bucuresti anunta ca fotbalistul Paul Parvulescu (23 de ani) a semnat astazi cu echipa ros-albastra. Jucatorul care a evoluat la Gaz Metan Medias a parafat un contract pe o perioada de 5 ani cu echipa noastra.

Ce dracu?

Mem004.01.2012 16:41
Parvulescu a semnat cu Steaua

FC Steaua Bucuresti anunta ca fotbalistul Paul Parvulescu (23 de ani) a semnat astazi cu echipa ros-albastra. Jucatorul care a evoluat la Gaz Metan Medias a parafat un contract pe o perioada de 5 ani cu echipa noastra.

Ce dracu?

sper ca e o gluma buna;asta si-a declarat dragostea pentru javre pe toate retelele de socializare gen facebook,twitter,etc.

* e pe bune , nu se poate , dinamomania la Steaua , rau am ajuns.

Marius04.01.2012 16:43

E pe saitu oficial, ciobi a anuntat ca a dat 700.000 + TVA, nu e nicio gluma. "Plesan" s-a intors :)

iNsTiGaToR04.01.2012 16:45

Jucatorul care a evoluat la Gaz Metan Medias a parafat un contract pe o perioada de 5 ani cu echipa noastra.

"Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta. Tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum inainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primi foarte bine la echipa." a declarat Paul Parvulescu.

FC Steaua Bucuresti ii ureaza lui Paul Parvulescu mult succes in tricoul ros-albastru.

Asta scrie pe site.

Ronnie04.01.2012 16:46

319647_271458422866499_271455232866818_1

310960_277619815583693_271455232866818_1

De pe facebook:

Paul Parvulescu

Imi pare foarte rau pentru ca nu s-a realizat acest transfer! Asta este viata .! Multumesc tuturor suporterilor dinamovisti pt mesajele de incurajare si ca au fost alaturi de mine si le PROMIT ca Dinamo e singura echipa la care o sa plec dupa ce imi expira contracul la Medias!

Like · · Share · September 17, 2011 at 1:11pm ·

Paul Parvulescu

Una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, jucatorul lui Gaz Metan Paul Parvulescu are ganduri mari pentru anul viitor. Vrea să ajungă la echipa pe care o iubeste, Dinamo, dar nu singur. Încearcă să-l aducă in Ștefan cel Mare si pe cel mai bun prieten al sau, brazilianul Eric de Oliveira.

Salut, Paul, cu ce gand ai incheiat anul competitional 2011?

Pai, să zic asa, sunt destul de multumit de ceea ce am realizat. A fost un an bunicel, iar perspectivele pentru 2012 sunt bune. Sunt cu Gaz Metan in semifinalele Cupei Romaniei si putem câștiga si noi un trofeu. Am jucat in cupele europene pentru prima dată in istoria clubului si nu ne-am facut de ras.

Dinamo ramane echipa ta de suflet unde iți doresti să ajungi?

Să fiu sincer, sper ca in iarna asta să se rezolve acest transfer. Îmi doresc foarte mult să joc la Dinamo.

Ai vorbit cu cei de la Dinamo? Ce ti s-a transmis?

Am vorbit, dar nu pot să spun mai multe. Visez să ajung la reunirea echipei de după Sarbatori.

Se aude că alaturi de tine in Ștefan cel Mare va sosi si Eric, stii ceva?

Eric e prietenul meu cel mai bun si vorbim foarte des. Știu că situatia lui nu este incă foarte clara dar el si-ar dori să joace la aceeasi echipă cu mine. Ar fi frumos să imbracam amandoi tricoul alb-rosu. Vreau să vin cu Eric la Dinamo!

El ar vrea să joace la Dinamo?

Mi-a spus de multe ori că ar vrea să ajungă la Dinamo, dar să vedem ce va fi...

Își doreste un trofeu

Dacă ar fi să-ți pui acum o Dorință pentru noul an, care ar fi ea?

În primul rand, să fiu sanatos. Asta pentru că stiu cat de greu mi-a fost cand am fost indisponibil, mai ales că mă accidentasem intr-o perioadă foarte bună a mea. Apoi, pe plan sportiv, mi-aș dori foarte mult să câștig un trofeu...

Pai, si crezi că asta se va putea intampla cu Gaz Metan Medias ori te gandesti să câștigi cu Dinamo un trofeu?

Nu vreau să spun mai multe, dar si Gazul are sanse la un trofeu cată vreme joacă in semifinalele Cupei Romaniei...

Like · · Share · December 21, 2011 at 1:54pm ·

11111.jpg

anti gigi04.01.2012 16:47

omul trebuie sa si faca datoria,nici n ar trebui sa intereseze cu cine tine,trebuie sa fie profesionist,nu v ati saturat de cati erau stelisti de mici si nu jucau nimic?

iNsTiGaToR04.01.2012 16:49
red&blue_boy04.01.2012 16:51

Asta e mai tare decat Cornel Buta ala, care visa sa joace de mic la orice echipa il dorea.

Ce oameni, barem taci din gura si nu mai bate toba cu cine simpatizezi, ca nu stii unde ajungi.

Mem004.01.2012 16:52

a declarat ca declaratiile de dragoste pentru Dinamo au fost doar o conjunctura , pana la urma spiritul traditiei nu mai exista in fotbalul romanesc,rusine.

red&blue_boy04.01.2012 17:03

Sa-l aduca Jiji si pe Giani Kirita!!!

iNsTiGaToR04.01.2012 17:06
Sa-l aduca Jiji si pe Giani Kirita!!!

Hai nici chiar asa :))

red&blue_boy04.01.2012 17:13
Hai nici chiar asa :))

Tu il vrei pe Pancu, este?:))

«1234»