FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Decembrie 2011 - Februarie 2012

«1234»
Lari14.11.2011 18:37

Ca cei mai fanatici suporteri din Romania sa urle SUUUS PE MAIBAC si TICHI-TACA Barcelona din aceeasi suflare, ala care se face ca e finantator la Steaua promite doo transpheruri-bomba: Adrian Cristea si Dinu Gheorghe.

Daca "Vama" negociaza in perioada asta cu unul dintre sefii arbitrilor din Romania, Adrian Porumboiu, la "Print" mai putem visa, mai ales ca oferta lu' Sefu' e mai mult decat generoasa:

"Nu dau niciodata un milion de euro, cat a cerut Walter! Adrian Cristea face maximum 300.000 - 400.000 de euro, nu mai mult de atat!".

red&blue_boy14.11.2011 20:03

Mai conteaza? Aceleasi povesti, aducem, rupem tot, bag 10 meleoane, iar in final tot ceva moca-i mai bun...

De fapt, la ce conducere avem, ce rost are sa ma astept la cine stie ce transferuri? Ce mai conteaza cine vine?...

Lari14.11.2011 20:57

Bradene, nici macar nu esti curios care-s blegii care vor veni acilea, sa-si riste cariera?

Eu, unul, sunt consternat ca mai sunt fotbalisti de la alte echipe care au masochismul sa mai vina in Ghencea. Pardon...

Putini au vointa si caracterul puternic al unui Kapetanos, ori Geraldo Alves...

red&blue_boy15.11.2011 05:02

Stii, ziceam asa, dar iti dai seama ca stau ca pe spini, oare vine Cristea la Steaua? Oare vine Amasha ala , sau cum-l cheama , de la Maccabi?

Da, asta vream sa spun si eu, cine naiba mai e fraier sa vina langa Jiji? Apoi , mai conteaza, rezultatul va fi acelasi, tiki-taka, luam campionatul din gura, iar in final locul 5-6 si amenintari pentru un viitor sezon de senzatie, titlu, Sampion Lig.

Maye15.11.2011 09:07

Camus, ca Armenteros e titular la Sevilla.

*Alecs*15.11.2011 11:25

Si Camus joaca cu Genk in grupele Ligii. Deci pica ambele variante.

Eu zic ca vine Moraes.

Lari15.11.2011 11:33

Cre'ca lesin de ras daca ajung la noi si Herea si Adrian Cristea. :w00t:

Daniel-Ionut15.11.2011 12:10
Cre'ca lesin de ras daca ajung la noi si Herea si Adrian Cristea. :w00t:

De ce :hmmm:

MoWeed15.11.2011 12:16

Adrian Cristea ar merge bine langa Tanase si fratii Costea. Adica niste tarani plini de basini cu valoarea mult exagerata de presa de la noi. Herea la fel.

red&blue_boy15.11.2011 12:19

Cum mai ziceam , ganditi-va ce galerie o sa avem, cu Bianca , Alina Plugaru si Daniela Crudu !!!

Parca le si vad langa Mustata! Peluza Curva Nord !!! :)

Lari15.11.2011 12:38

@Daniel Ionut

Pentru ca Herea e rapidist de da in clocot, iar Adrian Cristea e unu' simbolurile nesimtirii jucatorilor romani foarte talentati. Mai mult, Printzu' a dedicat golul din Steaua - Poli Iasi: 0-1 fanilor lui Dinamo, desi mai erau vreo 4 luni pana sa ajunga acolo.

As lesina de ras pentru ca, in urma cu ceva ani, numa' zvonu' ca asemenea jucatori ar putea ajunge in Ghencea era motiv de bannere, luari de atitudine, etc. Acum, ar fi liniste si pace, "ca la teatru", pentru noua generatie de suporteri. Mult mai bine educati decat "primitivii aia".

fularsteaua2fular-campionii:steag_sah_mic:forzateaua

Mem015.11.2011 13:19

Numai " stelisti " adevarati , de valoare nu mai vorbesc :confused:

strezahuzum15.11.2011 14:45

E din nou vremea telenovelelor ? Vine Camus, nu vine Camus, Armenteros e 99% rezolvat, acum isi pune si camasile in valiza deci e 99,9% rezolvat de fapt, aplauze, nea Jiji si verii "ii face" pe toti, sa vedeti in primavara ce-o fi, etc, etc.

Le reseau pansant15.11.2011 16:18
De ce :hmmm:

de ras bre n'auzi, a depasit de mult starea de sevraj, acuma e ceva mai rezistent nu ca pe vremuri

somoso21.11.2011 22:43

Am vazut un articol..ceva despre Liviu Ganea si Liviu Antal..voi ce parere aveti?

mie Antal mi se pare ca s-ar potrivi Stelei..pe dreapta un jucator cu viteza si capacitatea lui de efort ar fi de mare folos..mai ales ca eu zic ca a si confirmat..nu cred ca ar mai trebui sa transfere jucatori care nu au confirmat..referitor la Ganea faca abastractie ca vine de la Dinamo ..desi imi place ca jucator nu cred ca s-ar potrivi..nu poate fi jucat varf impins, poate doar in spatele atacantilor ceea ce Steaua deja are..iar in banda il chinui si nici nu prea da randament..

red&blue_boy22.11.2011 05:03

Mda, toti au confirmat, doar cand vin la Steaua nu mai fac nimic...

Daniel-Ionut23.11.2011 14:07

Steaua - Ploaie de stele

Ciobanul doreste din nou să renunte la multi jucatori si să aducă in loc pe altii. Iar se vor arunca sume importante pe transferuri, de vazut pe cine va convinge să vină la echipa E clar că vine Chiriches dar se discută si de Pintilii, tot de la Pandurii. Mai sunt Adrian Cristea si Tony, ambii de la U Cluj. Și Adrian Popa de la Chiajna. Precum si Goga, fotbalistul dorit si in vară de la Timisoara.

red&blue_boy23.11.2011 17:31

Aceeasi "performanta" o vom face si cu cei ce se vehiculeaza ca vin...Daca vin...

Eventual cu Jiji antrenor poate am avea mai multe sanse. :)

S.Mariuss24.11.2011 17:10

a treia descalecare a lui MM la Steaua :)) aduce ei jucatori "cica"

ebonyc25.11.2011 07:32

Vin Armenteros, Camus si Moraes. A si un atacant de 5 milioane si un mijlocas de creatie de mare valoare.

Daniel-Ionut25.11.2011 11:28

Inca un nume... Ianis Zicu.

blindica25.11.2011 11:35

@Daniel Ionut : de cand mi-l doream la Steaua !! :clap: Zicu si Cristea daca vin...am rupt tot ! Terase,cafenele,subsoluri de clasament !! :clap:

Sumudica in locu` lui Ilie Stan !!

Pe sistemul : ''Daca ma bate Sumudica de 2x ori intr-un tur de campionat cu doua echipe diferite,b.b.b.ba il iau la Steauaaaaaaaa,ii dau 500.000euro salariu si sta pe viata,nu conteaza ca-i rapidist,suporterii mei vor intelege''. :blink:

( Ce discutii am ajuns sa avem referitor la campania de achizitii :( )

ebonyc25.11.2011 12:31

Ba io l-as vrea pe Gigel Coman frate. In 2008 era la Otopeni. O mai fi in activitate? Daca nu, atunci "atrenor".

red&blue_boy25.11.2011 15:06

Visul meu referitor la un transfer e Giani Kirita .

Mem025.11.2011 15:09

cica ar veni Hagi antrenor, retrogradam sigur.

«1234»