Sigur ma repert,dar o voi spune:
1.fcsteaua.ro a fost mantia mediatica a protestelor,prin toate persoanele care au muncit,au intretinut,au scris cu patima si clasa,au sustinut acel razboi al peluzei cu restul lumii.
Au fost sute de comunicate scrise intr-un mod profesionit,preluate repede de media prin oameni care ne ajutau sau doar prin interesul existent pentru acest razboi mediatic.Voi toti cei de atunci meritati nota 10.
2.din pacate foarte multi oameni ne dadeau dreptate,sustineau in mediul virtual necesitatea protestelor dar nu sustineau activ cu nimic miscarea anti-Gigi.Pe stadion erau o mana de 300-500 de baieti din peluza,sustinuta de un numar sa ii spun pana in 500:) de oameni din diferite parti ale stadionului,etc.
3.Cu timpul abuzurile,presiunea media care dorea sa isi salveze cu orice pret jucaria care vinde(aici ma refer la tot ce inseamna Steaua Bucuresti),influentarea unor oameni din peluza,intimidarea altora au facut sa se aleaga praful de acest protest.
4.Foarte multe din actiunile desfasurate in timpul protestului au fost organizate de o mana de oameni,separarea in doua entitati fcs.ro si fcantigi.ro va duce la distrugerea celor doua entitati prin lipsa oamenilor care se vor implica activ.
5.Fcsteaua.ro a crescut ani de ani,acuma este intr-o perioada de declin,depinde de maturitatea noastra sa il oprim din cadere.
6.Poate ma injurati dar trebuie pastrat asa cum este,90 la suta din articole sunt anti-cioban.nu imi doresc sa fie 100 la suta.Va plangeti de lipsa utilizatorilor destepti,ei sunt,citesc dar nu prea comenteaza.Cunosc multi oameni care dispun de destula materie cenusie si sunt in stare sa comenteze la un inalt nivel,dar le place doar sa citeasca.
Lasati lucrurile asa.Duceti lupta de educare de aici,executati fara mila toti utilizatorii care jignesc in numele Stelei crestine.
ps:nu mi-am terminat gandurile,ma trage aia mica de maneca,tata papi.voi intra deseara tarziu.
Doar mai scriu atat:va respect pe toti,dar nu voi intelege Azido fara suparare cum mai puteti sa mergeti pe stadion,cum mai puteti sa vedeti fara jena in ochi si suflet de pe stadion unde a ajuns Steaua Bucuresti.Nu inteleg cum mai puteti sa girati toata nebunia din interiorul clubului.Doar distrugerea clubului va aduce la renasterea lui din pacate in aceste zile.(nu cred nici in demersurile armatei)
Dezbina si cucereste(asa a fost distrusa o peluza...)continuati pe linia respectiva.