@Costi, uneori am impresia ca tu traiesti in alta tara sau pe o alta planeta. Cu ce bani o sa intretii tu o echipa, in conditiile in care noi n-am fost in stare sa strangem bani ca sa aniversam Sevilla si abia avem bani sa ne platim serverele?
Cine crezi ca o sa bage o echipa anonima in seama si o s-o sponsorizeze ? Ia exemplul echipei de hochei! Aia au destui oameni angajati, alearga in fiecare zi dupa sponsorizari, au patinoarul deja facut, au un palmares impresionant si se zbat la limita existentei facand o gramada de compromisuri, gen schimbarea numelui. Vazand toate astea tu vrei sa-mi spui ca proiectul asta e realizabil?
**** mea frate, noi nu putem sa facem un newsletter, un magazin online, un radio simplu si vrei sa fim noua Steaua? Hai ****...
In primul rand, pentru posteritate, o sa va rog ca si Adrian Pacurar sa aiba acces aici(habar nu am daca are sau nu in momentul de fata, dupa modificarile de liste de la site). De altfel el mi-a si transmis in urma cu cateva luni(nu stiu daca v-a transmis si voua) intr-o discutie, nemultumit de atitudinea moderatorilor, ca ar vrea acces la mod ca sa dea el banuri daca moderatorii nu sunt in stare
.
Revenind ontopic, este un proiect pe care suporterii interesati il vor. E o alternativa pentru cei care nu mai cred in lala, care vor sa continue lupta din alta pozitie. O echipa de fotbal din divizia D te costa 10 000 de euro anual. O echipa de hochei de talia Stelei te costa 400 000. Fotbalul poate atrage sponsori si vizibilitate, hocheiul nu. Echipa de fotbal poate fi sustinuta de 400 de oameni care cotizeaza 1 milion anual, echipa de hochei nu. Jucatori de fotbal avem deja, care joaca prin diviza D...de hochei care joaca in divizia nationala nu. Vrei sa continui cu comparatiile?
Echipa e anonima doar daca o lasi sa fie anonima. Daca e Steaua suporterilor si daca la proiect se alatura 2-3 glorii, 2-3 fosti jucatori, daca o sa jucam pe Ghencea(chiar si pe Ghencea 2), poate fi un proiect foarte misto. Desigur, exista si posibilitatea sa nu ne iasa, dar in mod cert in momentul asta nu mai avem absolut nimic de pierdut.
Nu va obliga nimeni sa urmati echipa aia. Nu va obliga nimeni sa deveniti actionari, sa veniti la meciuri, sa-i promovati interesele. Cele 2 echipe nu vor fi promovate in paralel, asta e clar. Odata cu lansarea ei, unii de aici vom disparea complet din peisaj, daca voi veti decide sa sustineti in continuare Steaua lui Becali.
Referitor la decizia pe care o veti lua, mie mi-e maxim de indiferent, atata timp cat ajungeti la o conluzie si o puneti in practica. Tot ce va rog sa luati in calcul e ca de primavara viitoare, daca se va lansa proiectul asta la apa, activitatea unor oameni de aici se va muta catre echipa respectiva, pe acest site sau pe altul(pentru ca observ ca voi nu vreti sa faceti mutarea asta cu fcsteaua.ro, vreti sa continuati in aceeasi maniera). Eu il vedeam ca pe un mare avantaj si legat perfect siteul de proiect. Daca nu se va intampla, asta e, ne vom chinui mai mult din alta parte
.
@andyro,
Probabil ai si tu dreptate, ca nu s-au detaliat corect variantele, probabil Alex ar fi trebuit sa detalieze un pic mai mult si sa se faca inteles mai bine. Nici eu nu sunt de acord cu o radicalizare a siteului, doar ca sunt de parere ca ar trebui sa mergem in directia aia, directie pe care lari o sintetizeaza bine dar nu il asculta nimeni, directie in care sa aratam raul pe care il face becali la Steaua. Am putea bana becalistii(da ****, discriminare, ce **** mea!) si sa discutam doar cu cei care vor sa inteleaga asta. Problema din toata ecuatia asta este ca eu nu vad cum o sa reusim sa nu-i excludem fix pe aia de care zice lari, care vad raul produs de becali dar vor ca Steaua sa castige tot si daca aia ne-ar urma in demersul nostru cu noua echipa.
As da 2 exemple aici, si as vrea sa-mi raspunda public(fara sa simta in vreun fel din cauza intrebarii mele, ca nu au de ce). Eu vad persoane ca Azzido sau Daniel-Ionut care mai degraba l-ar ignora pe Gigi si ar sustine Steaua.
Asadar, ca sa inteleg mai bine, in conditiile in care o sa avem 2 echipe, Steaua lui Gigi si Steaua suporterilor, precum si un proces pe rol(care DACA va fi dus la capat, va deposeda Steaua lui Gigi de marca si palmares - peste cati ani nu se stie), ati fi in stare sa deveniti actionari si sa sustineti Steaua suporterilor si sa renuntati la Steaua lui Gigi?