cum sunt oamenii,ba baiatule .... ![]()
cum sunt oamenii,ba baiatule .... ![]()
In ce canal se joaca?
In ce canal se joaca?
Dunare Marea Neagra ![]()
Dunare Marea Neagra![]()
Link? ![]()
Alexandru Tudor va conduce la centru derbiul Steaua - Rapid, care se va disputa, luni, de la ora 20.00, pe Arena Nationala Tudor va fi ajutat la cele două linii de Cristian Nica si Aurel Oniță, iar Radu Petrescu va fi rezerva
Arbitraj nu tocmai rau!
In ce canal se joaca?
DOLCEsport! . S-a nimerit chiar "derby-ul" etapei cu zburatoarele sa nu-l vad la TV , pacat ... o sa-l vad pe net dar era mai frumos sa-l vad la TV , savuram mai frumos umilinta care probabil o sa o incasam! . "FORZZA Steaua!" ![]()
si inca odata ma repet...Steaua a ajusn de rahat.. asta imi da dreptate M. Haifa0 - 3Shmona
Cineva din Brasov sau Ploiesti care vrea sa mearga la meci?mai am 3 locuri libere...
Nu transmitea si TVR1 meciurile de pe Dolcesport?
Tvr1 nu trasmite.Meciul e pe Dolcesport se poate urmari online cauti si gasesti sunt destule linkuri.Pacat ca au acoperire slaba in toata tara in jur de 20%.Majoritatea o sa il vedem online dar imaginea va fi in urma cu vreo 4-15secunde depinde de server.
Meci de 2 la cum jucam,da poate scoate un X egal ar fi bine,cel mai bine daca am castiga ne am apropia de catelusii aia maidanezii
trebuie sa profitam sa mai urcam putin sus in Clasament.FORZA Steaua.....Ma duc diseara sa caut un bar care sa aiba antena DOLCE altfel acasa Online
asta e ![]()
Am si eu o intrebare, pot intra pe National Arena daca nu am buletinu?
Am permis de conducere, copie dupa buletin chiar si legalizata insa nu am buletinul.
Astept un raspuns, merci!
Da poti intra fara nici o problema nu iti trebuie buletin
Pai ce, la Mall iti trebuie buletin ca sa intri? Aici e la fel.
Nu transmitea si TVR1 meciurile de pe Dolcesport?
Asa stiam si eu...
Răzvan Lucescu a dus toată cariera de jucător şi antrenor lupte contra Stelei
Ca portar, Lucescu junior le-a dedicat un egal "tuturor antisteliştilor din România". Doar că "militarii" au ieşit campioni la capătul acelui sezon. Nici de cînd a devenit tehnician, Răzvan nu s-a descurcat împotriva rivalilor
Războiul dintre familia Lucescu şi Steaua are un nou episod în seara asta. E vechi de peste patru decenii şi l-au purtat şi Mircea, şi fiul lui, Răzvan, atît ca jucători, cît şi ca antrenori. S-a întîmplat chiar ca ei doi să lupte împreună contra roş-albaştrilor, deşi erau legaţi contractual de cluburi diferite. Steaua a devenit campioană împotriva unei coaliţii a lor.
Răzvan Lucescu s-a declarat anti-stelist! A avut coşmaruri roş-albastre în toată cariera!
gsp.ro
Sa-l onoram cu "respectul" nostru pe toata durata meciului! Am avut si vom avea mereu, boala pe tigani!
Asa stiam si eu...
Nu exista legatura de transmitere a meicurilor de LIGA1 intre DOLCEsport si TVR! Doar pe DOLCEsport va fi tranmis si cum marea majoritate a tarii are RDS&RCS sau orice altceva inafara de DOLCEsport , o sa-l urmareasca online cam toti .
Stie cineva un site online,unde pot vedea meciul ?
Nu exista legatura de transmitere a meicurilor de LIGA1 intre DOLCEsport si TVR! Doar pe DOLCEsport va fi tranmis si cum marea majoritate a tarii are RDS&RCS sau orice altceva inafara de DOLCEsport , o sa-l urmareasca online cam toti .
Cu ceva vreme in urma citisem ca va transmite si Tvr meciul de pe Dolce, era ceva titlu pe undeva in genul ca " Liga 1 revine la Tvr"....In fine, oricum nu pierdem mare lucru...
eu stiu dar nu ti zic ca sa nu te enervezi
Cine are linkuri cu imaginea cat mai clara il rog sa puna aici. Multumesc!
musty sus pe gard
sus sus sus
Hal de meci :-j