Oameni multi si fotbal pu...tin.
Oameni multi si fotbal pu...tin.
Ceeee fotbal putin fratilor?Nici ai nostri si nici ai lor nu au marcat pentru ca noul stadion este blestemat.
Fotbal s-a jucat,ca doar n-o fi fost o partida de popice,dar agheazma popilor nu si-a facut efectul,asta e buba.
si ce ati rezolvat?degeaba il tot injuram pe Jiji ca tot ce vrea el face, iar lumea tot merge la meciuri: 40.000 de spectatori...
nu vad unde am zis eu ca am rezolvat ceva sau ca asta e solutia. eu doar demontat o parte din scuzele invocate in mesajul citat.
Candva ai fi gasit. La Steaua
Pe-atunci Lacatus pasa, dadea Hagi gol ![]()
Bine ca am ramas acasa si am vazut meciul online.Daca veneam la meci pierdeam o zi aiurea pe drum[Fiecare meci e pentru mine si inca catii in Deplasare]plus ca ramaneam amanet pana la 6 dimineata:(.PACAT meciul a fost sub asteptari.Crapidistii ne au dominat SONOR,la NOI acasa asa se considera meciul.Cum ei pot canta tot meciul.Iar noi mai mult sa injuram decatt sa incurajam ECHIPA
sper sa iasa mai repede Soarele si sa ne revenim ne trebuie puncte altfel o sa fie cel mai NASOL campionat din ISTORIE:(.Castigam 2-3meciuri PAC-PAC si ne revenim Sus in clasamnet in primele 6.FORZA Steaua !!! Respect tuturor care au fost la meci,+pentru cei care au cantat,-pentru cei care au stat ca la TV.
si un sut in **** tie ...de unde apareti ,fratilor ?!
nu stiu, dar nu mai tot puneti intrebarea asta pt ca devine prea repetitiva, eventual foarte ENERVANTA!! multumesc ![]()