FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0-0 (0-0)

«1456»
iNsTiGaToR25.10.2011 11:02

Oameni multi si fotbal pu...tin.

clausblaus25.10.2011 11:13

Ceeee fotbal putin fratilor?Nici ai nostri si nici ai lor nu au marcat pentru ca noul stadion este blestemat.

Fotbal s-a jucat,ca doar n-o fi fost o partida de popice,dar agheazma popilor nu si-a facut efectul,asta e buba.

joseph25.10.2011 11:24
si ce ati rezolvat?

degeaba il tot injuram pe Jiji ca tot ce vrea el face, iar lumea tot merge la meciuri: 40.000 de spectatori...

nu vad unde am zis eu ca am rezolvat ceva sau ca asta e solutia. eu doar demontat o parte din scuzele invocate in mesajul citat.

Ronnie25.10.2011 16:32
Candva ai fi gasit. La Steaua

Pe-atunci Lacatus pasa, dadea Hagi gol :D

TURQOAZ25.10.2011 17:40

Bine ca am ramas acasa si am vazut meciul online.Daca veneam la meci pierdeam o zi aiurea pe drum[Fiecare meci e pentru mine si inca catii in Deplasare]plus ca ramaneam amanet pana la 6 dimineata:(.PACAT meciul a fost sub asteptari.Crapidistii ne au dominat SONOR,la NOI acasa asa se considera meciul.Cum ei pot canta tot meciul.Iar noi mai mult sa injuram decatt sa incurajam ECHIPA :bananadance: sper sa iasa mai repede Soarele si sa ne revenim ne trebuie puncte altfel o sa fie cel mai NASOL campionat din ISTORIE:(.Castigam 2-3meciuri PAC-PAC si ne revenim Sus in clasamnet in primele 6.FORZA Steaua !!! Respect tuturor care au fost la meci,+pentru cei care au cantat,-pentru cei care au stat ca la TV.

S.S.Lazio25.10.2011 19:52

si un sut in **** tie ...de unde apareti ,fratilor ?!

Lays25.10.2011 23:50

nu stiu, dar nu mai tot puneti intrebarea asta pt ca devine prea repetitiva, eventual foarte ENERVANTA!! multumesc :D

«1456»