FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Maccabi Haifa - Steaua: 5-0 (3-0)

«123456»
anti gigi20.10.2011 18:16

sunt unii pe aici ca orice s ar intanpla nu trebuie sa zici nimic de Gigi ca imediat ii iau apararea

DTP-Ludacris20.10.2011 18:17

Doamne Maica Domnului .......................

IonutFcsb2220.10.2011 18:17

5-0 nu se poate asa ceva

zloty20.10.2011 18:17
Dar cineeeeeee e de vina fratilor ? Nu zic ca are SI becali o parte din vina ? Dar a fost el asta seara in aparare ? dar la mijloc ?

astia din teren ce au facut ?prea va luati de becali dar pe descultii astia nu`i veddeti ca nu sunt in stare sa lege 2 pase !!!!!

Baaa cine aduce antrenorii? dar jucatorii?? au venit de capul lor la club? sau au intrat ei de capul lor in teren?? De ce nu vine un antrenor capabil la echipa si vin numai someri ??

vlad20.10.2011 18:18
credeti ca vor fi multi suporteri luni cu rapid pe national arena?

Full va fi stadionul! De cate ori ai ocazia sa vezi meciuri pe National Arena? E si mai ieftin sa-ti scoti femeia la meci decat s-o duci intr-un restaurant!

Steaua- sa-i fie tarana usoara!

IonutFcsb2220.10.2011 18:18

CREDETI CA VA VENI CINEVA LUNI LA MECI CU RAPID PE NATIONAL ARENA CA SA STIU DACA MA MAI DUC?

Andrei-Cristian20.10.2011 18:18
credeti ca vor fi multi suporteri luni cu rapid pe national arena?

Da , o sa fie 49.000 parerea mea .

Hai ca vin si eu cu tine sa ne luam bilete , eu stau la coada din seara asta ca poate nu prind si vreau sa vad spectacolul !

:|...

IonutFcsb2220.10.2011 18:19

ma duc sa dorm acolo :))in fata casei de bilete,mie frica sa nu fie gol stadionu ca de rapidisti o sa fie plin

red&blue_boy20.10.2011 18:20
Dar cineeeeeee e de vina fratilor ? Nu zic ca are SI becali o parte din vina ? Dar a fost el asta seara in aparare ? dar la mijloc ?

astia din teren ce au facut ?prea va luati de becali dar pe descultii astia nu`i veddeti ca nu sunt in stare sa lege 2 pase !!!!!

Pai si cine i-a adus pe descultii astia la Steaua? Eu, tu?

The Flyer20.10.2011 18:20

siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii s-a aleeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssss praful de echipa lu' nea jj!acum si pururea si in veciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vecilor,amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn!si sa vina sfintii care-l pastoresc pe nea jj si sa scoata diiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaavoooooooooluuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllll

lll din echipa!muuuuuuuuuuuuuuie jj,e 5-0 pentr jidani,ceeeeeeeeeeee faci tuuuuuuuuuuuuuu,prea luminatuleeeeeeeeeeeeeeeeee?????o slujba,ceva?un 6-0 e misto?

vreeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu sa vad muceeeeeeeeniciiiiiiiiiiiiiiii lui jj cum apar acummmmmmmmmmmmmmmmmmmm,saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne spuna cum decurge treaba la echipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Doamne Ajuta-iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pe oligofreniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imbeciliiiiiiiiiiiiii!

a se citi acest text pe ideea unei slujbe bisericeti!multa bafta!poate va iese!

Kapetan0s20.10.2011 18:20

Tiki-taka barcelonaaa tiki-taka barcelonaaa!!!Hai cu 6-0 :)

DTP-Ludacris20.10.2011 18:21

@zloty ..

Crezi ca asta e valoarea Stelei ?Cu ce e de vina Stan sau Becali sau noi , ca Bicfalvi este un ratat care faulteaza de galben din minutul unu la o faza banala la mijlocul terenului ?

Astia sunt jucatorii,nu avem altii,asta nu inseamna ca tre sa isi bata joc de emblema aia din piept...

pytycrys20.10.2011 18:21

Unde-s aia cu "x2-ul"?

zloty20.10.2011 18:24
@zloty ..

Crezi ca asta e valoarea Stelei ?Cu ce e de vina Stan sau Becali sau noi , ca Bicfalvi este un ratat care faulteaza de galben din minutul unu la o faza banala la mijlocul terenului ?

Astia sunt jucatorii,nu avem altii,asta nu inseamna ca tre sa isi bata joc de emblema aia din piept...

Ei isi bat joc de emblema??? Crezi ca Eric a intrat singur de capul lui in teren? erau altii mai buni pe banca?? Si da asta e valoarea Stelei , echipa de mijlocul clasamentului ,o echipa dupa chipul si asemanarea patronului.Stan nu are nici o vina , o sa fie dat afara pana o sa isi dea seama ce se intampla cu el , la cel care o sa il dea afara e problema.

anti gigi20.10.2011 18:24
@zloty ..

ba da mai du te n **** mea cu becali cu tot,pleaca n gatu matii la pipera ca ma disperi bai boule

Dexter20.10.2011 18:27

Pai daca cumperi jucatori doar de la retrogradate, cate o duzina odata si nici nu lasi antrenorul macar un sezon sa lucreze cu ei, sa faca o echipa, e normal sa joace asa.

Problema nu e ca nu pun suflet, ci ca nu sunt o echipa inchegata. De ce nu sunt o echipa? Ajungem din nou la radacina problemei : ciobanul schimba antrenorii ca pe ciorapi si la 6 luni inlocuieste jumatate de lot.

DTP-Ludacris20.10.2011 18:28

@anti Gigi,zici ca esti de sub podul grant.....

nu`l sufar pe becali,dar astia sunt doar niste M E R C E N A R I !

red&blue_boy20.10.2011 18:29

Plm, tot va intrebati care e problema, de parca doar acum ati realizat asta. De cativa ani ne facem de rahat, iar noi tot ne intrebam care e problema...

DTP-Ludacris20.10.2011 18:30

Ai dreptate Dexter,sunt doar suparat ,numai vad lucrurile cum trebuie .Imi cer scuze tuturor stelistilor daca am suparat pe cineva .

Dexter20.10.2011 18:30
Stan nu are nici o vina , o sa fie dat afara pana o sa isi dea seama ce se intampla cu el.

Stia foarte bine in ce se baga. A venit doar pentru bani, pentru ca un proiect de lunga durata nu o sa mearga cu Becali in frunte. El vrea rezultate imediate, ori la ce program avea Steaua cand a venit Stan era clar ca nu obtinem mare lucru. N-avea cum sa faca miracole in meciuri cu Haifa, Vaslui, Rapid, Dinamo, CFR, Schalke (deplasare).

pytycrys20.10.2011 18:31
Unde-s aia cu "x2-ul"?

I-am gasit, jucau counter-strike cica.

Andrei-Cristian20.10.2011 18:34

Mami , sunt atat de varza ca poti sa faci sarmale din mine !

DA PE GESPE ! ACUM

Bombonel9420.10.2011 18:36

frumos ar fi ca cei care vin la meciu cu rapid de luni..sa nu sustina echipa si sa ii fluiere tot meciu..dar greu..o sa se revolte sefu de galerie..sa cantam pentru echipa..sa aplaudam.. daia a ajuns galeria Stelei in umbra.

*Alecs*20.10.2011 18:38
mizez pe un : " Mi-a dat Dumnezeu o palma "

Eu zic ca i-a dat o palma, un capac, un sut in fund si un cap in gura.

Sp3eDy20.10.2011 18:41

Prapaditilorrrrrrrrrrrrr......faceti de rusine numele Stelei.....nu va e rusine de voi....plecati cat mai aveti putin bunsimt....nu faceti de renumele Stelei......ne faceti de ras peste tot pe unde va duceti....mai bine in B decat sa jukati voi in A.....vai mama voastra....inapoi la Craiova si Timisoara ca de divizia B aveti fata nu de Steaua....

«123456»