Asta e bomboana de pe prajitura servita de Jiji Fecali.
Baga bani, nimic de zis, dar deciziile de anul asta sunt cele care au condus la situatia asta.
9 accidentati!!!! inaintea unui meci si un lot subtire rau!!!!
parerea mea e ca Fecali e singurul vinovat!
e inadmisibil sa nu ai un loc al tau, unde sa te antrenezi si unde sa poti face tratamente si recuperari!!!!
NU E POSIBIL ASA CEVA!!!
Ilie Stan a gresit cand i-a titularizat pe fratii Costea care NU si-au facut treaba nici OFENSIV (unde trebuiau sa si-o faca deoarece sunt atacanti) si nici DEFENSIV, pt ca eu nu cred ca Ilie Stan e idiot sa joace cu patru atacanti fara sa le dea sarcini defensive. eu cred ca tatu si fratii costea trebuiau sa joace ca mijlocasi ofensivi, cu tatu la "creatie"
atunci cand improvizezi cu idioti ai rezultate rusinoase
am ajuns sa fim ca dinamovistii, rusinea Romaniei in Europa!!!
Mihai Costea eu inca am incredere ca va deveni un atacant de temut DACA e folosit numai ca atacant. Boul alalalt de Florin nici macar spalator de vase nu l-as mai lasa la Steaua!!!
Saracul Bicfalvi a platit pretul nesustinerii mijlocului destul de scump.
Insa, din punctul meu de vedere au fost trei goluri imparabile, doua penaltyuri vazute numai de boul de suedez (primul a fost IN AFARA CAREULUI-se vede iarba ca e rupta in afara careului, deci faultul a inceput in afara careului-cartonasul rosu e meritat de Bicfalvi, iar al doilea nici macar nu a fost atins atacantul evreilor, deci cartonasul si faultul nu trebuiau date).
Pacat ca o inlantuire de factori sa zicem nefavorabili au condus la un rezultat pe care nu cred ca l-am mai suferit de foarte multa vreme (comentatorii ziceau de PSG, acu vreo 15 ani) in cupele europene. Apropo de comentatori: AR TREBUI DATI AFARA pentru comentariile de la cel de al doilea penalty. Cum dracu' au putut ei zice ca avea arbitrul motive sa dea 11 metri si eliminare la Iliev??? cand asta era la un metru in spatele plonjatorului!!!!
Sunt curios cu cine vom mai juca in campionat si in cupele europene. daca nu face o minune Ilie Stan, eu nu stiu ce dreaq vom face.....
Mi se rupe inima in doua cand vad ce a ajuns Steaua noastra....