FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Maccabi Haifa - Steaua: 5-0 (3-0)

«1456»
bogdinho'21.10.2011 07:57

Cred ca ti-a injectat cineva extasy de ai putut spune una ca asta !

Poate doar baietii cu tiki-taka , dar aia adevarati , nu copiile astea esuate , ar putea intoarce un asemenea rezultat!

cel mai frumos ar fi fost un 6-0 in retur pe Ghencea cu stadionul plin....
Virgil21.10.2011 08:05

- Scorul final al meciului este motivul perfect pentru ca Steaua sa se numeasca in continuare Steaua05.

- Becali a avut o ocazie rarisima sa vanda Steaua dupa acest meci. Ar fi avut acoperire.

- Ilie Stan a scapat printre degete momentul de a-si da demisia de onoare si de a evita probabila demitere dupa meciul cu Rapid.

- Florin si Mihai Costea, doua petice pe sacul carpit numit Steaua ar fi parut foarte eleganti daca ar fi cerut incetarea contractului de munca.

- Iliev si Bicfalvi au ratat momentul in care i-ar fi putut cere antrenorului sa ramana rezerve vesnice, urmatorii jucatori la care Steaua va renunta.

- Nici Tatu nu mai rupe gura targului de meciuri bune. E un ratacit in atacul Stelei, un individualist egoist si un ratangiu.

- Etc.

Ionutzalexx21.10.2011 08:05
Becali a drstrus 98% echipa. Daca mai vine si Hagi, echipa e 100% distrusa. M-am saturat!!! De acum nu mai tin cu Steaua!!!!! Sa fie clar!!

Nu-mi mai pasa. ADIO Steaua!!!

Forta Dinamo !!!!!

De unde **** mea apareti ma?Multi idioti mai sunt in tara asta!

kla200521.10.2011 09:11

Asta e bomboana de pe prajitura servita de Jiji Fecali.

Baga bani, nimic de zis, dar deciziile de anul asta sunt cele care au condus la situatia asta.

9 accidentati!!!! inaintea unui meci si un lot subtire rau!!!!

parerea mea e ca Fecali e singurul vinovat!

e inadmisibil sa nu ai un loc al tau, unde sa te antrenezi si unde sa poti face tratamente si recuperari!!!!

NU E POSIBIL ASA CEVA!!!

Ilie Stan a gresit cand i-a titularizat pe fratii Costea care NU si-au facut treaba nici OFENSIV (unde trebuiau sa si-o faca deoarece sunt atacanti) si nici DEFENSIV, pt ca eu nu cred ca Ilie Stan e idiot sa joace cu patru atacanti fara sa le dea sarcini defensive. eu cred ca tatu si fratii costea trebuiau sa joace ca mijlocasi ofensivi, cu tatu la "creatie"

atunci cand improvizezi cu idioti ai rezultate rusinoase

am ajuns sa fim ca dinamovistii, rusinea Romaniei in Europa!!!

Mihai Costea eu inca am incredere ca va deveni un atacant de temut DACA e folosit numai ca atacant. Boul alalalt de Florin nici macar spalator de vase nu l-as mai lasa la Steaua!!!

Saracul Bicfalvi a platit pretul nesustinerii mijlocului destul de scump.

Insa, din punctul meu de vedere au fost trei goluri imparabile, doua penaltyuri vazute numai de boul de suedez (primul a fost IN AFARA CAREULUI-se vede iarba ca e rupta in afara careului, deci faultul a inceput in afara careului-cartonasul rosu e meritat de Bicfalvi, iar al doilea nici macar nu a fost atins atacantul evreilor, deci cartonasul si faultul nu trebuiau date).

Pacat ca o inlantuire de factori sa zicem nefavorabili au condus la un rezultat pe care nu cred ca l-am mai suferit de foarte multa vreme (comentatorii ziceau de PSG, acu vreo 15 ani) in cupele europene. Apropo de comentatori: AR TREBUI DATI AFARA pentru comentariile de la cel de al doilea penalty. Cum dracu' au putut ei zice ca avea arbitrul motive sa dea 11 metri si eliminare la Iliev??? cand asta era la un metru in spatele plonjatorului!!!!

Sunt curios cu cine vom mai juca in campionat si in cupele europene. daca nu face o minune Ilie Stan, eu nu stiu ce dreaq vom face.....

Mi se rupe inima in doua cand vad ce a ajuns Steaua noastra....

red&blue_boy21.10.2011 09:13
Baga bani, nimic de zis, dar deciziile de anul asta sunt cele care au condus la situatia asta.

Asa-i, e om bun, baga bani muuuulti....

kla200521.10.2011 09:27
Asa-i, e om bun, baga bani muuuulti....

n'are a face bunatatea cu investitia. nu face el investitii de dragul Stelei, jucatorilor sau suporterilor

n-are rost sa fii ironic. poate ca unii ar prefera sa-l aiba patron la echipa pe Copos, porumboiu sau pe borcica...eu as fi preferat ca actionari sa fim noi, suporterii si sa dam noi banii pentru bugetul Stelei si consiliul nostru de administratie sa conduca acest club si nu nea fecali si nici Armata sau altcineva...

dar, deocamdata el e patron si nu vreau ca Steaua sa ajunga la fel ca Poli sau Doamne feri ca si Craiova...

red&blue_boy21.10.2011 09:32

Nu la bunatate ma refeream, faza era ca unde-s banii aia asa multi pe care-i baga? Ca zau ca nu se vede...

Scuza-ma c-am fost ironic.

LanDSharK21.10.2011 09:47
Becali a drstrus 98% echipa. Daca mai vine si Hagi, echipa e 100% distrusa. M-am saturat!!! De acum nu mai tin cu Steaua!!!!! Sa fie clar!!

Forta Dinamo !!!!!

Mars.

iNsTiGaToR21.10.2011 10:00

Forta Dinamo !!!!!

:))))))))))))))))))))))))=))))))))))))

Comentariul zilei e asta :))

Si cand ziceam ca generatiei(ilor) de dupa '95 ii(le) e scris sa se duca pe plua, toti ziceau ca sunt nebun...

yozisss21.10.2011 13:24
n'are a face bunatatea cu investitia. nu face el investitii de dragul Stelei, jucatorilor sau suporterilor

n-are rost sa fii ironic. poate ca unii ar prefera sa-l aiba patron la echipa pe Copos, porumboiu sau pe borcica...eu as fi preferat ca actionari sa fim noi, suporterii si sa dam noi banii pentru bugetul Stelei si consiliul nostru de administratie sa conduca acest club si nu nea fecali si nici Armata sau altcineva...

dar, deocamdata el e patron si nu vreau ca Steaua sa ajunga la fel ca Poli sau Doamne feri ca si Craiova...

macar sa ajungem noi ca alea. sa o luam noi frumos de la capat, curati. si sa il vad pe ala plangand pe la televiziuni ca mititelu.

David21.10.2011 16:24

Mircea Badea:" La Steaua a fost ziua portilor deschise, dar la 5-0 a cam fost si ziua gurilor deschise, daca ma intelegeti...."

:))

Stryker21.10.2011 18:33

fratica, ai venit sa ne citezi din Mircea Badea aici? nu cred ca are nevoie nimeni de misto-urile lui, deschide tu gura daca-ti place

alex_costin8022.10.2011 07:16
Eu zic ca i-a dat o palma, un capac, un sut in fund si un cap in gura.

nea_Caisa22.10.2011 11:27
N-aveti pic de demnitate, veniti pentru rezultate :D

adevarat, acum ar fi fost momentul sa umplem stadionul, sa aratam ca nu suntem suporteri de rezultat... dar, slabe sperante.

Stanici22.10.2011 11:33
adevarat, acum ar fi fost momentul sa umplem stadionul, sa aratam ca nu suntem suporteri de rezultat... dar, slabe sperante.

Eu l-as umple... cu gaz sarin. Iti dai seama: zabrautenii, ciorile, neamul becali si, daca avem noroc, Mircea Sandu si mitica Dragomir. A. Si cativa retardati de la bgs, bonus.

S.S.Lazio22.10.2011 11:33

cum sunt unii ....

«1456»