FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Astra - Steaua 2-1 (1-0)

«12345»
whizah21.08.2011 13:51

Am verificat de vreo 2 ori...credeam ca sunt la "coltul vesel".Ma intreb daca toti userii astia inregistrati de cand a legat Steaua 3 victorii reflecta realitatea sau sunt 2-3 insi care fac trolling?

Legat de meci...cred ca se va termina egal.

Ah...era cat pe ce sa uit sa incurajez echipa...haide Steaua,haide Steaua,haideeeee!!!

cristian01421.08.2011 14:52

Sper s-o ia in freza echipa lu nea Gigi asa ca sa ne radem si noi putin de reactiile "galeriei" de la Cluj, constanta.

makaveli2steaua21.08.2011 15:56

Sper sa reuseasca Banel 3 autogoluri . Sa faca si el un hattrick, daca tot il depaseste pe Tudorel Stoica.

Astra - Steaua 3-0 => moare Infectul de ciuda !

Ps : Si Dinamo sa ia vre`o 10 asa :P

Tupac Amaru21.08.2011 16:33

Am inteles ca Nicolita nu poate juca, l-a angajat patronul lui TSKA la echipa de "muncitori" avand ca obiect de activitate gunoaiele in centrul Sofiei.

La 22 isi ia in primire matura si tomberonul si, prin urmare :punk: , dragi fani ai catastrofei vinete, pregatiti-va scaunul, franghia si....usurati-va suferinta.

Mult, mult succes!

Garrincha21.08.2011 17:55

Ba dar sunt atat de multi suporteri adevarati pe celelalte site-uri de sport incat au inceput sa se reverse si aici? Eu zic ca voi astia de doriti raul Stelei si sunteti bagabonti sa parasiti site-ul asta si sa-l lasati suporterilor adevarati care vor sa sustina echipa si care sustin echipa chiar si cand bate cu 3-0.

Korado21.08.2011 17:58

Sa vedem cand o sa incepem sa pierdem cati mai sunt asa de stelisti!

Referitor la meci , nu-mi pasa!

Ba dar sunt atat de multi suporteri adevarati pe celelalte site-uri de sport incat au inceput sa se reverse si aici? Eu zic ca voi astia de doriti raul Stelei sa parasiti site-ul asta si sa-l lasati suporterilor adevarati care vor sa sustina echipa si care sustin echipa chiar si cand bate cu 3-0.

Ai baut gaz? h2SO4 ?? esti sub influenta substantelor Tarafogene ??

Andrei-Cristian21.08.2011 18:04

M-a mancat sa pun 1 bilion pe Steaua , macar sa am un motiv sa.. strig "gol"...

Garrincha21.08.2011 18:07

@Korado pai dar n-ai vazut ce atmosfera au facut la Cluj, la Constanta, la Ploiesti. Imagineaza-ti ce site shukar ar face ei daca i-am lasa sa-l gestioneze. Propun deja niste noi topicuri: care-i mai bun Banel sau dodel?; cum sa-ti ascunzi semintele cand te controleza aia de la intrare?; ce manele ai mai ascultat? si bineinteles un concurs cu cine are cea mai fruma poza cu ne-a gg. Castigatorul primeste o punga de seminte si un poster cu Banel.

Andrei-Cristian21.08.2011 18:10
@Korado pai dar n-ai vazut ce atmosfera au facut la Cluj, la Constanta, la Ploiesti. Imagineaza-ti ce site shukar ar face ei daca i-am lasa sa-l gestioneze. Propun deja niste noi topicuri: care-i mai bun Banel sau dodel; cum sa-ti ascunzi semintele cand te controleza aia de la intrare; ce manele ai mai ascultat? si bineinteles un concurs cu cine are cea mai fruma poza cu ne-a gg. Castigatorul primeste o punga de seminte si un poster cu Banel.

LIKE!

Ca sa fiu in trend ..

Ronnie21.08.2011 18:16

Echipele de start:

Astra: S. Lung - Mățel, Goian, Bruno Miguel, J. Morais - Stratila Takayuki, N'Doye, Udoji - Fatay, Miranda

rezerve: Lungu, Gaman, Tiganasu, C. Matei, Al. Stan, Ologu, Budescu

Tatrusanu - G. Matei, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Nicoliță, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, Nikolic

rezerve: Stanca, Gardos Rusescu, Bicfalvi, Prepeliță, Galamaz, M. Costea

Korado21.08.2011 18:32

Adica pe scurt, premiu , poza cu maimuta! :)

Andrei-Cristian21.08.2011 18:37

Da' unde's astia ? La meci ?

Le reseau pansant21.08.2011 18:46
Propun deja niste noi topicuri: cum sa-ti ascunzi semintele cand te controleza aia de la intrare?;

apropo de asta, in primul cadru de la stadion era o imagine cu o blonda si vreo 4,5 insi langa surprinzator in cele 2 secunde cand a durat acel cadru 3 dintre aia au scuipat seminte.

1on21.08.2011 18:48

Ba, mi se pare mie sau astia transmit stereo sunetele ambientale? Parca asa se aud tobele "astralilor" (sau tobele si ecoul lor).

navodarean21.08.2011 19:00

Ori fac astia sincron Nord - Sud... ori transmit stereo. :))

Oricum, bate astra.

/ la mine se-aude satana in direct la Digi... nu, nu e Piturca live. E sunetu' deformat.

Mai pateste cineva?

Virgil21.08.2011 19:05
Echipele de start:

Astra: S. Lung - Mățel, Goian, Bruno Miguel, J. Morais - Stratila Takayuki, N'Doye, Udoji - Fatay, Miranda

rezerve: Lungu, Gaman, Tiganasu, C. Matei, Al. Stan, Ologu, Budescu

Tatrusanu - G. Matei, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Nicoliță, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, Nikolic

rezerve: Stanca, Gardos Rusescu, Bicfalvi, Prepeliță, Galamaz, M. Costea

In minutl 3 Gabi Matei s-a accidentat si a fost inlocuit cu Raul Rusescu. Evident, Tupac, Banel a fost trecut fundas.

17' Nikolic reia cu capul peste poarta. Tanase a centrat dupa un admirabil efort solitar in partea stanga.

Patrundere a lui Nikolic pe stanga. Impresionanta viteza acestuia, dar pasa este imprecisa si faza ramane fara rezultat.

Razvypitesti21.08.2011 19:06

de cand e Rusescu mijlocas dreapta???

Le reseau pansant21.08.2011 19:16

superb de plictisitor meciul, asta ca sa nu spun groaznic de frumos, pacat ca s-a terminat Bear Grylls pe discovery

Razvypitesti21.08.2011 19:20
superb de plictisitor meciul, asta ca sa nu spun groaznic de frumos, pacat ca s-a terminat Bear Grylls pe discovery

crezi ca va prinde vreun peste urias? te mai uiti pe discovery?

andyro21.08.2011 19:22

Un link pentru meci ?

navodarean21.08.2011 19:23

Hai ca Tatu m-a facut sa dau click pe imagine sa vad cum se impiedica.

oricum, ceva nou pe la TV?

si mai nou, 11m. hehehe

goooooooooooooooooooooooooooooooooool Astraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1-0.

Razvypitesti21.08.2011 19:23

gol astra...devine interesant

ebonyc21.08.2011 19:24

De la schimbarea lui Nikolic am inchis televizorul.

Le reseau pansant21.08.2011 19:24
crezi ca va prinde vreun peste urias? te mai uiti pe discovery?

mai clatesti si tu ochii cu ceva vietatii, mai vezi o rama coapta, un sobolan fript etc.

PS: e 1-0 pentru Astra, gol din penalty

john_8621.08.2011 19:25
Un link pentru meci ?

http://www.programe-TV.eu/digi-sport

«12345»