avem unul de asta in fiecare an, nu stiu cum nu v-ati obisnuit deja cu ideea.
avem unul de asta in fiecare an, nu stiu cum nu v-ati obisnuit deja cu ideea.
zici ca e indian vopsit
)
de unde dracu ii gaseste pe toti uratii astia?
Nu exagereze deloc eu chiar vreau ca Steaua sa fie formata doar din romani si romani nu tigani si alte specii.
Nu stiu cine sunt aia doi si nici nu ii vreau la Steaua (ii vrei la Steaua?), ma uitam la filmuletul de la inceputul meciului cand in ambele echipe erau straini iar cand se canta imnul pe ei ii durea in pardon, nu aveau nicio reactie, erau ca la cinematograf cand e publicitate.
putin imi pasa....ce natie sunt...sau daca... nu canta nu stiu ce imn si ii doare in cot....daca pe teren pun osu ...si au valoare...poate sa fie si 50% dintre ei din congo....sunt destule echipe.... exemple multe....cu 7- 8 straini minim in primul 11.... asta e performanta pana la urma... cu 11 romani de mentalitate... de 2 bani nu stiu ce ai face... adevarul este ca tanase canta imnu , plange cand pierde un meci...isi da sufletul... =))
Puneti-va intrebarea cati straini aveam in lot in meciul cu Valencia. ![]()
O fi crestin ortodox?
Puneti-va intrebarea cati straini aveam in lot in meciul cu Valencia.![]()
Ar trebui sa ridicam "putin" nivelul gandirii si sa lasam remarcile astea ieftine la coltul strazi!
Ar trebui sa ridicam "putin" nivelul gandirii si sa lasam remarcile astea ieftine la coltul strazi!
pe bune? vorbesti serios?
daca tot vorbim de "spiritul Stelei", de "onoarea Armatei", de "culori" te rog sa imi spui si mie ce simte tuciuriul asta pentru culorile ros-albastre, pentru Armata Romana, cum se reflecta in el spiritul de sacrificiu al ofiterilor din anii '50/60 care jucau pentru Steaua.
Astept cu maxim interes
il vrei la Steaua?
il vrei jignit si facut de tot rahatul? cauta pe fcsteaua.ro...
pe bune? vorbesti serios?
daca tot vorbim de "spiritul Stelei", de "onoarea Armatei", de "culori" te rog sa imi spui si mie ce simte tuciuriul asta pentru culorile ros-albastre, pentru Armata Romana, cum se reflecta in el spiritul de sacrificiu al ofiterilor din anii '50/60 care jucau pentru Steaua.
Astept cu maxim interes
Bine ca e Messi spaniol.
Nu e Messi spaniol , dar a crescut in spiritul Barcei de la varsta de 11 sau 14 ani , nu mai stiu exact. Asa ca stie ce inseamna o echipa magistrala pentru un fotbal senzational.
Tatu ce sa stie de Steaua si de spiritul ei ? Nimic.
Ii doare-n ceva pe majoritatea jucatorilor romani de acum de Armata Romana, culori, spiritul Stelei...si vorbiti de straini?
pot sa bag mana in foC Ca Burdujan e stelist de mic ![]()
Nu e Messi spaniol , dar a crescut in spiritul Barcei de la varsta de 11 sau 14 ani , nu mai stiu exact. Asa ca stie ce inseamna o echipa magistrala pentru un fotbal senzational.
Tatu ce sa stie de Steaua si de spiritul ei ? Nimic.
Bai baiatule, taci ca esti penibil. Pana acum cateva zile il pupai in dos pe Maicon si ziceai ca-i noul Rooney. Pe cine mai doare de spiritul stelist sau de Armata cand suporterii Stelei raman impasibili dupa o victorie cu javrele in Cupa sau cand la stadion vin 500 de oameni?
Spiritul Stelei e in coma. Armata, CSA, culori... bullshit! Te pisi pe ele, 90% dintre suporterii de pe stadion sau din utilizatorii acestui forum (inclusiv tu) habar n-au de istoria acestei echipe fara wikipedia.
Rusu, Tosca, Cezar Lungu sau cine mai sunt pe la echipa a doua sunt crescuti in spiritul Stelei? Trezirea, sunteti ipocriti!
Nu stiu cine sunt aia doi si nici nu ii vreau la Steaua
Chiar urmaresti fotbalul? ![]()
2 pagini despre cat de negru e unu`, doar ca sa isi refuleze unii pe aici impresiile de arieni.
Patetic.
Cica si suporterii Barcelonei sunt nemultumiti ca nu au un prim "11" doar din catalani.Mai da-le incolo de trofee,dar nu se mai poate asa.
Cei de la United,Arsenal sau Chelsea la fel,s-au saturat,vreau doar englezi intre titulari.
Sa fim seriosi,in fotbal conteaza valoarea si nu culoarea pielii sau nationalitatea unuia...
Poate sa fie si rosu si negru si albastru daca da 20 de goluri in sezonu viitor
Mai bine lua pe cineva de la handbal feminin, oricine, era mai ieftin, mai romanesc si mai profesionist, oricum, pentru ca sunt satul de chiciuri, ii urez bun venit ciocolatiului bun venit si sedere scurta si plina de fluieraturi, doar asa ... ca si eu sunt stelist, de mic...
Leandro Tatu sustine că este extrem de nerabdator să revină din vacanță pentru a face cunostință cu noua sa echipa careia i-a promis deja că va da foarte multe goluri.
Ce faci, Leandro? Bucuros că ai semnat cu Steaua?
Da, sunt foarte fericit. Simt... De fapt nu! Sunt convins că am facut cea mai bună alegere a carierei mele. Mă crezi că sunt extrem de nerabdator să mă intorc in tară si abia astept să mi se termine vacanta să mă reapuc de lucru?
Ce ai apucat să afli despre noua ta echipa
Știam deja că este foarte cunoscută in lume. Acesta a fost unul din motivele pentru care am spus da fară să mă gandesc prea mult. Cel de-al doilea motiv a fost felul cum am fost invitat de catre "signor Meme" să negociez cu dansii. Totul a fost extrem de profesionist. Am primit oferta concretă cu tot ce trebuia inclus in ea, nu am fost dus cu vorba, cum am pățit cu alte cluburi, iar astea m-au determinat să accept.
Steaua a suferit foarte mult in atac. Cum crezi că poti schimba acest aspect?
Nu vreau să vă dezvalui prea multe incă de pe acum. Vă las să mă descoperiti pe parcurs. Vă dau totusi niste indicii: pe unde am jucat, am fost primit bine, iar lumea mă iubeste si acum. Pentru asta am rasplatit-o mereu cu multe goluri.
"Sunt mobil, surprinzator si inteligent!"
Golgheter in Portugalia, ti-ai propus să fii si in Romania?
Nu voi spune cate goluri am să dau, dar vă pot oferi siguranta că vor fi multe. Foarte multe. În Portugalia am reusit noua maximum din cariera mea au fost 14, dar să fiti convinsi că pentru Steaua am pregatit peste 14. E un obiectiv obligatoriu de indeplinit in viitorul sezon, iar Steaua este locul perfect.
Spune-ne totusi cateva din calitățile pe care crezi că le ai...
Sunt foarte mobil, apar pe neasteptate in careu, sunt surprinzator, am viteza dar sunt si inteligent. În plus, muncesc mult, chiar si peste program, dacă e nevoie.
Ce stii despre campionatul romanesc? Cu ce crezi că diferă de cel portughez?
Sincer, nu stiu prea multe, prietenul meu Geraldo n-a avut incă timp să mă pună la curent cu totul, dar stiu că o va face curand. N-am dubii că Romania nu este o tară cu pretentii, am vazut acest lucru la modul profesionist in care lucrează Steaua.
Am o familie frumoasa Am o fetiță care va implini luna aceasta 3 ani si o nevastă minunata impreună cu care mai asteptam un baietel. Sunt extrem de fericit
Leandro Tatu, atacant Steaua
Am simtit deja rivalitatea dintre Steaua si Dinamo. Ard de nerabdare să joc intr'un astfel de derby
Leandro Tatu, atacant Steaua
9 goluri a marcat Tatu in acest sezon pentru Beira Mar
Tatu si Wesley, prieteni din copilarie
Cei doi brazilieni ai Ligii I se cunosc nu numai din lumea fotbalului, ci incă de cand erau mici. Acestia sunt nascuti in acelasi oraș al Braziliei, Espirito Santo, oraș in care au copilarit. Mai mult, Tatu sustine că este nerabdator să-l revadă pe prietenul sau: "Abia astept să-l revad si pe prietenul meu din copilarie, Wesley. Am numai cuvinte de laudă pentru el si mi-aș dori să lucram impreuna Am auzit chiar că poate ajunge si el la Steaua", a incheiat Tatu.
Sursa: prosport
Asta cu " prieteni din copilarie " chiar e tare
. Wesley l-a facut praf pe Tatu cand a auzit ca va veni in Ghencea , spunand ca nu e de Steaua .
Halal prietenie...
Ce-o sa-i mai dispara nerabdarea si bucuria dupa vreo doua-trei etape,cand o sa-l faca Jiji praf pe la gsp...
Cine-i mine pe jucatorii astia? "am vazut acest lucru la modul profesionist in care lucrează Steaua"
Leandro Tatu, atacant, 29 de ani
- Preț: gratis
- A dat 9 goluri in 27 de partide la Beira Mar, locul 13 din Portugalia
Cum il caracterizează Marcel Popescu, impresarul care l-a propus Stelei:
*** "Poate evolua pe toate cele 3 posturi din față intr-un sistem 4-3-3. Dacă vi-l amintiti pe Didy, de la CFR Cluj, ei, bine!, Tatu este o copie aproape perfectă a lui"
*** "Tatu este dreptaci, are o viteză si o accelerare fantastice. Desi nu e inalt, e extrem de tare pe picioare, e foarte puternic, are ceva din Tevez la acest capitol, nu poate fi dezechilibrat in duelurile cu fundasii adversi"
Sa vezi ce repede se dezechilibreaza in duelurile cu "vanjosul patron".
Leandro Tatu, atacant, 29 de ani- Preț: gratis
Asta e tot ce conteaza! ![]()
Pai mi se pare normal sa-l aduca gratis.
Investeste meleoane in super-jucatorii din Liga 1,jucatori pe care ii cunoaste si ii apreciaza la justa valoare.Pe Leandro asta cat sa plateasca,nu vine de la Timisoara,nici de la Craiova si cine stie daca o fi ceva de capul lui?!
Oricum,o sa fie trecut ca si cumparat cu bani grei,in momentul in care "preafericitul" o sa traga linie si o sa-si ceara creditul acordat clubului pentru transferuri.
Pe Leandro asta cat sa plateasca,nu vine de la Timisoara,nici de la Craiova si cine stie daca o fi ceva de capul lui?
Daca ar fi venit de la una dintre echipele astea,ar fi costat pe putin 700 000 ? ![]()
Adica ne-a Jiji e fraier sau ce,ca da atatia bani pe jucatori de la echipe retrogradate,sa ne faca noua nerecunoscatorilor echipa de Sampion Lig? ![]()
Daca da mai multe goluri ca Bilasco intr-un sezon ii dau un kg de banane.