Am vorbit eu cumva de Craiova? Sau vrei sa-mi arati cat de destept esti? Sunt situatii neplacute, desi la Craiova era vorba de un stadion facut de municipalitate, in vreme ce in Ghencea e facut de Armata. pentru Craiova nu conta neaparat sa joace pe Oblemenco, ci sa joace totusi in Craiova....problema e ca la Craiova daca iesi de pe Oblemenco nu mai ai unde sa te duci, ca Extensiv sau Electro sunt prea mici pentru publicul de acolo. Steaua n-a zis sigur ca pleaca din Bucuresti. Unii ziceati ca identitatea s-a pierdut in 2003, nu? Atunci ce mai poate sa se piarda acum? E posibil ca intr-un an numai sa se revina in Ghencea, de altfel si-n anul de glorie 2006 Steaua a jucat pe Lia Manoliu. Steaua e una singura, nu cea a lui Becali din 2003 sau cea care joaca pe Ghencea, etc...e numai una. Stadionul nu s-a nascut odata cu Steaua, ci e relativ nou, aparut in 74. Ca acolo s-au obtinut marile performante, e alta treaba. O parte din identitate se va duce pe rapa, da, dar nu in totalitate caci Steaua va juca fotbal in continuare. Arsenal s-a mutat direct, dar Galatasaray a folosit "National Arena" al lor in dese randuri. Mai mult, ca tot vorbesti si de Juventus, stii tu cumva unde a jucat meciurile de acasa din semifinala si finala UEFA din 95 cu Borussia si Parma? La Milano, pe San Siro...stii de ce? Din motive financiare. Cum ar fi sa vina maine Steaua si sa joace in Groapa?
PS Nick name-ul meu nu e redondo...esti mod, deci respecta regulile, da?