Trebuie cateva transferuri!! va incurajeaza Chisinaul!!
![]()
Si cu transferuri si fara,tot nu ne i-a nimeni locurile 4-7! Undeva in jurul lor o sa sa ne situam si noi la sfarsitul unui noi sezon dezamagitor ca si celelalate de pana acuma.
Trebuie cateva transferuri!! va incurajeaza Chisinaul!!
![]()
Si cu transferuri si fara,tot nu ne i-a nimeni locurile 4-7! Undeva in jurul lor o sa sa ne situam si noi la sfarsitul unui noi sezon dezamagitor ca si celelalate de pana acuma.
După ce transferurile lui Nikolic si Bourceanu au fost rezolvate, Steaua speră să-l legitimeze azi si pe Andrei Prepeliță. Mijlocasul Universității Craiova are sanse mari să devină azi liber de contract si astfel să aibă drum liber spre Steaua. Mai mult decat atat, Ciobanul a anuntat aseară că Steaua nu a renuntat la Damir Sovsic, decarul de la NK Zagreb care l-a impresionat pe MM in amicalul din Austria: "Oferim 1,5 milioane de euro pentru a-l detine in coproprietate 50% cu croatii".
Transferurile astea sunt vitale, la ce lot are Steaua acum, iar Sovsic, daca vine, ne garanteaza o calificare in Europa. Parerea mea e ca ala e un jucator de care Steaua nu a mai avut de foarte mult timp, dar sunt sceptic cu privire la transferul sau.
Sovsic e piesa de fotbalist. Mi-am dat seama vazandu-l in meciul contra noastra din pregatiri. Controleaza mingea cu o lejeritate iesita din comun , are o precizie fantastica in pase , are dribling , e foarte greu ca cineva sa ii ia mingea de la picior. Este coordonatorul perfect.
Daca avea si forta , era cu siguranta la una dintre marile echipe ale Europei. E titular in nationala de tineret a Croatiei si toata lumea stie ce nationala puternica au croatii la loturile de copii si juniori.
Concluzie : e imposibil ca Steaua sa il ia , are 21 de ani , in maxim 2 ani va fi vandut pe cel putin 10 milioane in Anglia sau Germania.
Sovsic e piesa de fotbalist. Mi-am dat seama vazandu-l in meciul contra noastra din pregatiri.
Ar trebui sa fii in echipa de scouting a Stelei, cu Mache aka manutza si MM.
Pai iti garantez ca aduc jucatori mai buni decat Bajenaru sau Elton si mai iefitini.
In fine , am auzit la stirile TVR1 ca Prepelita a fost declarat liber. Sa speram ca va veni si el cat mai repede la antrenament , avem nevoie de mijloc.
@bogdinho' , de ce nu iti depui un CV-ul la club?
Din cate vad pe aici te pricepi la jucaotri.. mai bine ca MM sau mache
ON: Putem lua orice jucator, ieftin/scump/valoros/nonvaloare.. DEGEABA! Cum zicea cineva.. "nu ne i-a nimeni locurile 4-7"
Pai degeaba il depun. Nu sti ca cei de la Steaua promoveaza non-valorile ? Pe mine nu m-ar lua MM niciodata in staff-ul lui ![]()
Sovsic e piesa de fotbalist. Mi-am dat seama vazandu-l in meciul contra noastra din pregatiri. Controleaza mingea cu o lejeritate iesita din comun , are o precizie fantastica in pase , are dribling , e foarte greu ca cineva sa ii ia mingea de la picior. Este coordonatorul perfect.
Chiar asa bun e?! In oficiale l-ai vazut? Ca in amicale multi par zmei. ![]()
Daca era asa,nu cred ca mai era la ora actuala la o echipa asa slaba...Era barem la Dinamo Zagreb sau Hajduk...
@bogdinho
Ce meciuri ai vazut la acest jucator? Ce post joaca? Cate meciuri a jucat in ultimul sezon? Cate goluri are, pase de gol? Ce fel de echipa este NK Zagreb, genul care sta la cutie sau ataca tot timpul?
Nu-ti mai da cu parerea despre jucatori pe care ii vezi intr-un singur meci si ala amical. Asa ai facut si cu Maicon, si cu Tatu si tot asa. Ramai in banca ta.
Si daca stii despre acest croat la fel cum stiai si despre golurile lui Tatu, degeaba. Si avand in vedere ca singurele tale surse sunt presele sportive, NU!
Eu zic sa nu va mai faceti sange rau in legatura cu entuziasmul exuberant al lui Bogdinho cand apare un alt nume legat de Steaua pe piata transferurilor. E clar ca face asa la misto. Nimeni intreg la minte n-ar lauda un jucator in halul asta si dupa ce-l vede doua meciuri la Steaua sa dea cu el de pamant.
Bai Ronnie , mi-a fost de ajuns sa il vad intr-un meci si a fost suficient. Sti vorba aia , un jucator bun se vede din prima , nu dupa 100 de meciuri bune. In plus , Sovsic e tanar si foarte talentat , mie mi se pare un jucator foarte bun si e exact ceea ce ne lipseste , mijlocasul ala coordonator pe care nu l-am mai avut de la Aliuta incoa. Eu nu ma iau prea mult dupa cifre , conteaza si jocul. Bilasco , Galamaz sau Brandan aveau super cifre la Urziceni , iar cand au venit la Steaua au aratat ca sunt petarde.
Din cate se pare si Laszlo Sepsi ar putea ajunge la noi. Asta nu e bine , Latovlevici e cel mai bun fundas stanga din Liga 1 , dupa pararea mea.
Edit :
De Maicon intotdeauna am spus ca e un jucator bun si l-am respectat pentru ca asa este. Nu inteleg ce ai vrut sa spui cu el , iar despre Tatu , o apa si un pamant e , tipul exact ca Banel. Daca o sa vina si Moraes pana la urma , va iesi din primul 11.
Stii vorba aia , un jucator bun se vede din prima , nu dupa 100 de meciuri
Haha! Cine a zis, frate, tampenia asta? Lasa-ma sa ghicesc. Ciobanul? Nu, fara ironie, cred ca vorba asta ti-a ramas intiparita in minte de la declaratiile ciobanului.
Eu nu inteleg la ce mai exista firme de scouting atunci. De ce sunt atat de prosti aia de la Porto sau Lyon de au scouteri in toata lumea cand pot urmari un singur meci?! Bogdanele, nu mai spune prostii de-astea, gandeste-te putin si logic.
Eu nu ma iau prea mult dupa cifre
Inseamna ca e bun si Lutu, nu?
De ce nu-ti place Tatu? Iti raspund tot eu. Ti-ai facut o impresia la cum a picat zarul cand a fost adus si de atunci ramai fixat pe ea, chiar daca observi si tu ca nu este asa. Momentan, Tatu este cam printre singurii fotbalisti din lot alaturi de Tatarusanu, Gardos, Geraldo si Brandan. De restul poti spune ca sunt "o apa si-un pamant".
Brandan ?
Ma faci sa rad , sincer. Asta nu e fotbalist , e un clubber si un betiv. Pe teren zici ca e lesinat. Nu m-am luat dupa nicio declaratie a Ciobanului , nici nu stiu cand a zis el asta sau daca a zis asa , in fine , Sovsic mi-a placut si pana sa il vad pe el nu prea am mai vazut un jucator cu abilitatile lui pe la noi prin campionat. Poate Radut , dar el nu prea e jucat. Sper ca acum prin revenirea de dupa accidentare , sa isi revina si pe teren si Levi sa il titularizeze.
Au inceput toti sa ii sara in cap lui Latovlevici dupa doua meciuri proaste ? Pai Brandan a facut un sezon praf si nu se ia nimeni de el , aici esti si tu de aceeasi parere cu Ciobanul , va potriviti. Nu stiu ce dq vedeti la Brandan , pleata aia lunga cred ![]()
Un lucru important e ca a revenit Geraldo la antrenamente , aveam nevoie mare de el in defensiva!
Brandan e fotbalist. Printre cei mai fotbalisti la Steaua. Nu inteleg ce te deranjeaza ca e "clubber" sau "betiv" sau "pletos".
Fotbalist ? Daca il pui sa dea cu dreptul in minge , mai bine se intoarce si pleaca
Iar in legatura cu Tatu , are doar viteza si atat , la fel ca Banel !
tu inca visezi ca orice jucator de fotbal tanat 20-21 ani poate exploda, nu??
Mentalitatea ciobanului. Si Lato te fura cu jocul lui ofensiv. Ca altfel e praf!! A avut un singur meci bun, cu Grashopper si atat. Brandan nu prea are meciuri proaste, plus ca joaca mijlocas central si nu fundas stanga.
Sincer, daca acum il pune Levy pe Brandan fundas stanga, ramane Lato rezerva de tot. Si, si Gardos ar trebui sa isi ia o pauza ca a adormit rau.
mi-a fost de ajuns sa il vad intr-un meci si a fost suficient. Sti vorba aia , un jucator bun se vede din prima , nu dupa 100 de meciuri bune.
Pai asa si eu cand l-am vazut pe Banel intr-un meci,in primul meci,am zis ca e destul de bun! ![]()
Nu cred ca un jucator bun se vede si ulterior se cumpara doar dupa vizionarea unui meci.Si barem sa-l fi vazut live meciul ala...
Probabil la tine FullHD-ul face minuni! ![]()
Tocmai a declarat Mitel de la Liga ca toti jucatorii de la Universitatea Craiova nu mai sunt sub sechestru ANAF si se pot transfera oriunde.
In concluzie , Prepelita si Costea sunt liberi sa joace acum !
Uraaa !!!
Banel are oferta de la Manaco ! Doamne fa o MINUNE ! ![]()
Pica si asta (daca exista cu adevarat interes).
Inca o pofta a lui Gigi: vine si Florin Costea !
S-a stabilit că dacă pină la finalul lunii iulie Costea nu-și va gasi o echipă in strainatate, va ajunge la Steaua, iar ieri practic s-au stabilit conditiile venirii lui in curtea roș-albastrilor. Florin Costea e asteptat să semneze in momentul in care va fi oficial declarat liber de contract, avind acelasi statut ca si Prepeliță.
Sa vina toti, ce dracu, facem centru de reabilitare.