In Romania e transmis pe Digi Sport.
In Romania e transmis pe Digi Sport.
Milan a pierdut derby-ul cu Inter,cu 2-0...Dupa un joc foarte slab,desi au avut om in plus de prin minutul '30 dupa eliminarea lui Sneijder,rossonerii n-au reusit mai nimic,ba in minutele de prelungire Ronaldinho a ratat si un 11m...Victorie meritata pentru Inter,in primul rand tactic meciul a fost castigat de ei.Astfel,Inter are cale libera spre un nou titlu...
RUSINE AC Milan!
Pentru cei care nu au vazut meciul, in ultimul minut au ajuns Maicon si Balotelli singuri cu Dida. Daca Inter marca la acea faza probabil ca Leonardo era dat afara de-atunci de la AC Milan. Cu 2 oameni in plus, si tot Inter are o super-ocazie.
Deci daca ai zice n-au lot! ![]()
Ac Milan s-a facut de rusine si in cupa,fiind eliminata aseara in sferturi de Udinese,chiar pe San Siro,scor 0-1 .
Mda. Nu ma asteptam. Acum daca tot s-a calificat Udinese, sper sa-i scoata pe riomma! ![]()
Da,dar mi-e ca iar o sa fie o finala Inter-Roma...
Milan - Livorno 1-1 ! Inca un rezultat rusinos pentru rossonerii,care si-au revenit la forma proasta de la inceputul sezonului...Asta e,inca un sezon dezamagitor,cel mult cu prinderea unui loc de Champions League...
Mai e timp. Abia a inceput returul! ![]()
Mai e timp sa se mai faca de rahat!Astia sunt ca si Juventus.Pentru noi sa speram sa ne revenim!
Mai e timp. Abia a inceput returul!![]()
Da,dar la cum se prezinta lucrurile,nu prea cred...Intariri ioc,jucatorii ce-i are Milan nu pot duce un sezon bun,datorita si varstei,de aia joaca bine doar pe bucati...Ne ia si Roma fata...Oricum,lupta pentru titlu e ca si incheiata...
Eu sper sa faca un miracol in Champions League ...
In campionat vreau sa joace cat mai bine incepand de azi cu Bologna ...
Si au jucat rusinos si la Bologna,un 0-0 chinuit...Cand aduci un jucator ca Mancini,ce nu joaca la Inter,ba nu prea prindea nici lotul,si-l bagi titular,ce sa mai zici?Din pacate,cam asta e diferenta dintre Milan si Inter...
In Liga nu avem sanse cu United,la ce forma arata Rooney,miracol ar fi sa nu luam mai mult de trei...
Se pare ca un zvon care a aparut prin aprilie 2009 va deveni realitate incepand cu startul sezonului 2010/2011. AC Milan va avea un nou sponsor pe tricou si anume, compania aeriana "Fly Emirates" va plati 50 de milioane de Euro pentru o sponsorizare de 4 sezoane a clubului rosso-nero!
Da,asa am auzit mai demult...Ar fi bine,dar cred ca vor fi doar niste bani pe care Berlusconi nu-i va investi in echipa,in aducerea unor jucatori,ca in ritmul asta ajunge Milan cam rau.
Pe mine ma surprinde neconvocarea lui Ronaldinho pentru CM. Am inteles din presa internationala ca sunt unele disensiuni intre el si Dunga.
Da,cam asa e,plus ca se fac presiuni asupra lui Dunga din partea unor foste glorii braziliene,ca Zagallo,sa nu-l convoace pe Ronaldinho...Am inteles ca inca nu e stabilita lista pentru mondial...N-a fost convocat pentru urmatorul amical al Braziliei.Bine ca l-a chemat pe Melo,care e cam pe langa la Juventus sau pe Robinho care a jucat foarte putin in ultima vreme....Poate pana la urma il convoaca Dunga si pe Ronaldinho.Desi nu sunt mare fan al acestuia,cred ca ar merita...Sunt curios daca-i va lua si pe Pato si T.Silva...
Lista nu e definitivata, dar sunt sanse mici sa-l ia.
Hmm...da' de ce mama dracului joaca Leonardo tot cu Dida?Numai pt ca e brazilian?Si in alta ordine de idei,respect pentru carierele lor, dar cind Rooney trece ca TGV-ul prin apararea ta,e cazul sa intineresti putin echipa.
Superb Ronaldinho! A jucat ca in vremurile bune. E un jucator fantastic! Pacat de Milan. Nu merita sa piarda meciul.
Si eu sunt de aceeasi parere! ![]()
Pacat,chiar a jucat bine Milan,mai ales in prima repriza,nu credeam sa mai piarda.De n-ar fi ratat atat...Nu stiu,poate a fost si nesansa,sau si lipsa de concentrare la finalizare...Si in final cate ratari au avut,meritau barem un egal...Din pacate,greselile din aparare au costat mult,mai ales dupa accidentarea lui Antonini s-a cam stricat treaba...O prima repriza ca in vremurile bune pentru Ronaldinho...In schimb Pato a fost dezamagitor...Asta e,inca un sezon ratat pentru milanezi,nu mai merge tot cu echipa asta imbatranita,cu faptul ca Berlusconi nu prea mai investeste in transferuri...
sedorf.. gol de geniu.. :x
Intr-o partida restanta,Fiorentina - Milan 1-2 ! Dupa ce Fiorentina a condus din minutul 14,gol Gilardino,dominand chiar meciul,Milan a intors nesperat si cu noroc rezultatul in ultimele 10 minute,dupa reusitele lui Huntelaar si Pato...Si s-a apropiat la 4 puncte de Inter in clasament...