FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A.C.A.B.

«14567820»
bodanelu04.09.2008 19:52

nu e posibil asa ceva. Da, blocasera drumul, se facea cordon si inaintau usor si oamenii aceia nu se lasau calcati in picioare. Se miscau. Dar sa dai cu gaze intr-un grup de oameni care stau jos e prea de tot!!!

STARforce04.09.2008 19:57

Ba da este posibil...daca suntem condusi de mitici si mircici asta e viata

MALDINI04.09.2008 22:52

Doamne de l-as vedea pe Sandu la puscarie !!!

MoWeed04.09.2008 22:55

Jandarmeria Romana este o institutie aflata inca la nivel de Evul Mediu.

korynna04.09.2008 23:40

Sa se mai mire lumea de ce cand se mai prinde cate un jandarm e calcat in picioare.Am ajuns la concluzia ca animalele astea nu merita altceva in afara de pumni si picioare.

LeGenD05.09.2008 23:04

Astfel de metode se folosesc impotriva noastra,a suporterilor pentru ca cei care trag sforile fotbalului romanesc,nu pot ajunge la noi.Au cumparat jucatori,arbitrii,conducatori,poate chiar si comisii,dar pe noi nu ne vor cumpara nicio data.

cannavaro06.09.2008 10:40

800 -1000 de timisoreni > 50 -100 jandarmi. Nu inteleg de ce au dat in spate timisorenii.

rezistenta_ultras06.09.2008 11:23

din cei 800 de timisoreni,un procent destul de mare era format din femei si copii daca te uiti bine pe imagini...maxim 100 ar fi fost capabili de un fight cu mascatii,insa deja o dam in filme.evident ca nu ai cum sa te lupti cu ei pentru ca lupta este disproportionata(uita-te cat de bine sunt dotati in ziua de azi).puteai face treaba asta acum multi ani,cand aveau in dotare doar o simpla uniforma si un baston,insa in zilele de azi...crezi ca noi daca am fi blocat un drum national am fi rezistat mai mult decat ei pe baricade?sa nu fim ipocriti...

Radu1806.09.2008 11:40
800 -1000 de timisoreni > 50 -100 jandarmi. Nu inteleg de ce au dat in spate timisorenii.

aceeasi problema veche.la noi in tara nu e ca in italia sau rusia etc.la noi maxim 50-100 persoane dintr-o peluza au tupeu sa se bata cu jandarmii.

unuspecial07.09.2008 09:51

Sincer , voi ce faceati in situatia aceea , dadeati in spate cum facea toata lumea sau ramaneai tu miez sa te bati cu testoasele? una e cand raman toti pe loc si alta e cand da toata lumea in spate. Si cu toate dotarile lor, daca intrau tare in testoase fara frica pana la capat ce o fi o fi, aveau sanse mari sa le ia tot ce aveau in dotare , si sa se imbrace in hainele lor. Dar pana la capat , nu sa faca 2 pasi inainte sa isi ia gaze si sa se retraga. Degeaba se dau huligani aia de la Timisoara ca sunt vai m lor.Astia sunt bazati numai cand joaca cu uta Steaua Dinamo rapid. hai sa fim seriosi :bananadance: ba e criminala banana asta

Bebe4ever07.09.2008 21:52

Nu mai este o noutate ca se folosesc gazele lacrimogene din ce in ce mai des si fara motive.

Nu mai este o noutate ca de atatia ani, nimeni nu ia nicio masura impotriva violentei si abuzurilor jandarmilor.

Nu mai este o noutate ca nu ne este respectat dreptul la viata. Nici cei care dau ordinele dar nici cei care le executa nu se gandesc ca in locul acelor oameni putea fi cineva din familia lor... nu se gandesc pentru ca nu sunt capabili sa o faca! Acesti criminali in uniforme neaga intotdeauna realitatea (care oricum exista ) si nu au curajul sa recunoasca cand comit abuzuri.

Sunt condamnati oameni nevinovati, iar adevaratii criminali sunt in libertate... doar traim in Romania unde justitia e oarba!

A.C.A.B.
CatalinBerceni10.09.2008 09:04
Nu mai este o noutate ca se folosesc gazele lacrimogene din ce in ce mai des si fara motive.

Nu mai este o noutate ca de atatia ani, nimeni nu ia nicio masura impotriva violentei si abuzurilor jandarmilor.

Nu mai este o noutate ca nu ne este respectat dreptul la viata. Nici cei care dau ordinele dar nici cei care le executa nu se gandesc ca in locul acelor oameni putea fi cineva din familia lor... nu se gandesc pentru ca nu sunt capabili sa o faca! Acesti criminali in uniforme neaga intotdeauna realitatea (care oricum exista ) si nu au curajul sa recunoasca cand comit abuzuri.

Sunt condamnati oameni nevinovati, iar adevaratii criminali sunt in libertate... doar traim in Romania unde justitia e oarba!

A.C.A.B.

Bah ....ma surprinde inteligenta pe topicul asta.....a mai vazut cineva vreun incident dupa ce suporterii lui Poli au luat autorizatie pentru Protest? eu nu ......tocmai s-a discutat aici 7 pagini pe violenta jandarmeriei......dar nimeni nu si-a pus intrebarea care a fost motivul?

" BLoacarea Centrului Timisoarei fara autorizatie de protest" care se obtinea de la primarie......dar la noi in Romania daca nu facem ceva cu fundul nu ne simtim bine.

Se spune despre timisoreni ca sunt unii din cei mai civilizati din tara....dar se pare ca in atata civilizatie au uitat ca le trebuie si autorizatie de protest asa k si-au luat bataie, ceva perfect normal....sa mearga cineva si-n New York sa se puna cu fundul pe centrul orasului sa vedem daca il omoara politia cu bataia pana la sectie

lbj10.09.2008 10:10

de protest spontan ai auzit?

ca sa o luam altfel, dupa logica ta:cei care au murit la revolutie, au murit pentru ca nu aveau autorizatie, nu?

CatalinBerceni10.09.2008 10:38
de protest spontan ai auzit?

ca sa o luam altfel, dupa logica ta:cei care au murit la revolutie, au murit pentru ca nu aveau autorizatie, nu?

Cei care au murit in revolutie au luptat pentru ceva, nu pentru puncte la campionatul de fotbal.....cred ca vezi prea multa bataie pe la televizor.

Nu sunt de acord sa sustin suporterii timisoarei in aceasta cauza pentru ca daca mergeau sa obtina autorizatie nu-i lovea nimeni , asta este problema lor daca ei au incercat un protest spontan atunci si-au asumat riscurile si k sa-ti dau un exemplu noi dupa meciul cu Galata am iesit cateva mii de suporteri in piata universitatii insa n-am blocat vreo strada asa ca jandarmeria nu a avut motiv sa intervina, in schimb la Timisoara se blocase tot centrul orasului.....era normal sa intervina, fotbalul nu inseamna tot in tara asta

Pe langa asta tu confunzi ceva si este extrem de grav..........eu unul nu pot sa confund Dictatura Comunista la nivel de stat si inlaturarea acesteia de pe teritoriul roman cu o echipa de fotbal si 2000 de oameni.....nimeni sau poate decat cei care nu-i duc mintea mor pentru Fotbal sau pentru alte idealuri prost gasite...dar un roman adevarat moare pentru Romania

MALDINI10.09.2008 11:05

Revolutia din '89 a inceput la Timisoara ... '08 tot Timisoara... o fi vreun semn :naughty:

noname_fu10.09.2008 13:07

@Catalin:

nici eu nu-i sustin pe timisoreni in niciun fel insa modul brutal in care au fost alungati din locul unde se adunasera ar trebui sa revolte pe oricine care a avut de-a face cu jandarmii de pe (langa) stadioane. Aceeasi modalitate de protest au ales-o si manifestantii pro-tibet atunci cand flacara olimpica a trecut prin Paris. Fa si tu un exercitiu de memorie si adu-ti aminte cum au intervenit jandarmii europeni. Nu cu gaze in fetele copiilor si femeilor (nu ca barbatii ar merita sau n-ar fi afectati grav de ele), nu cu bastoane si picioare in cap. Pur si simplu i-au ridicat si i-au luat de acolo. Intr-adevar i-au retinut pe cei care s-au opus in mod brutal, folosind forta - dar atentie! - o forta proportionala cu atacul, nu ca la noi unde daca te opui unui gest iti iei bataie pe loc, iti iei bataie in duba si dupa aia iti mai dau si amenda si - mai nou - interdictie. E vorba de incompetenta - la fel cum sunt incompetenti in a identifica 2-3-10 faptasi si a-i aresta pe ei in loc sa pedepseasca un grup de 5-6 sute. Nu ma astept sa intelegi, nici eu nu voiam sa cred ca asa e pana nu am fost pus in zeci de situatii de acest gen.

Azzido10.09.2008 13:30

Nu o sa contest dreptul jandarmilor de a lua niste masuri, atunci cand se blocheaza un drum sau o parte a orasului fara a avea autorizatie, e o chestie 100% legala si normala intr-o tara civilizata.

Cu toate ca imi aduc aminte de mitingul ilegal al lui Basescu dupa ce a castigat anticipatele, cel de la Universitate...

Acolo nu a mai intervenit nimeni, cu toate ca nu exista nicio autorizatie, spun asta pt a evidentia modul deficitar de aplicare a legilor.

Adica suporterii echipelor de fotbal sunt luati pe sus cand nu sunt in legalitate, in schimb cand vine vorba de politica totul e ok, nu mai da nimeni cu lacrimogene, nu mai foloseste nimeni pulane si scuturi, interesant, nu ?

In alta ordine de idei, ma revolta modul in care jandarmii disperseaza multimea, sa folosesti scuturi, gaze lacrimogene si bate, consituie un abuz grosolan de putere, arata o incompetenta crasa la nivelul conducerii inspectoratelor de jandarmi si mai ales arata modul deplorabil in care este condusa aceasta institutie, mai ales daca ne gandim ca sunt platiti din bani contribuabililor.

Daca ei asta inteleg prin a "mentine linistea si ordinea publica", sa ma scuzati dar asta nu mai e democratie de mult, e mentalitate comunista si rea vointa din partea lor.

Asadar domnilor jandarmi, un MARE RUSINICA pt incompetenta de care dati dovada.

Mai luati aminte la modul de operare a institutiilor asemanatoare din Europa, ca tot e la moda in Romania sa pupi in fund tot ce vine din Occident.

Bebe4ever10.09.2008 16:08

A.C.A.B.

Bah ....ma surprinde inteligenta pe topicul asta.....a mai vazut cineva vreun incident dupa ce suporterii lui Poli au luat autorizatie pentru Protest? eu nu ......tocmai s-a discutat aici 7 pagini pe violenta jandarmeriei......dar nimeni nu si-a pus intrebarea care a fost motivul?

" BLoacarea Centrului Timisoarei fara autorizatie de protest" care se obtinea de la primarie......dar la noi in Romania daca nu facem ceva cu fundul nu ne simtim bine.

Se spune despre timisoreni ca sunt unii din cei mai civilizati din tara....dar se pare ca in atata civilizatie au uitat ca le trebuie si autorizatie de protest asa k si-au luat bataie, ceva perfect normal....sa mearga cineva si-n New York sa se puna cu fundul pe centrul orasului sa vedem daca il omoara politia cu bataia pana la sectie

Ar fi cazul sa te adresezi cu " Bah " celor de varsta ta si atunci cand poate va trageti de sireturi. Daca te uiti bine la topic, ai sa vezi ca scrie mare acolo: " A.C.A.B. " ... si nu cred ca se refera strict la evenimentele de la Timisoara. Daca tot ai dat quote la ceea ce am scris mai sus, fac precizarea ca nu ma refeream in mod special la ceea ce s-a intamplat acum cateva zile cu suporterii lui Poli. Ma refeream in general la abuzurile jandarmilor, care din punctul meu de vedere sunt niste animale in uniforme ( majoritatea neavand nici macar liceul terminat ) si care, fac abuzuri in mod repetat asupra suporterilor, indiferent de echipa pe care o sustin. Fiecare dintre noi avem dreptul la libera exprimare... mi-am spus doar punctul de vedere si nu consider ca asta da dreptul cuiva sa ma judece... cu atat mai mult cu cat am fost una din victimele jandarmilor, in urma cu 3 ani. Oricum, e bine de retinut ca daca nu ai autorizatie si protestezi, jandarmii au dreptul sa te bata! Ar trebui sa te surprinda modul tau de gandire, nu "inteligenta de pe forumul asta" ! Nu contest faptul ca trebuie sa ia masuri in diferite cazuri, dar nu instigand la violenta, nu cu gaze sau impuscaturi ( cum a fost acum 2 ani in groapa ), etc. Pentru noi exista lege, pentru ei sunt alte legi...

unuspecial10.09.2008 17:01

Hai frate nu le mai luati apararea criminalilor in libertate! Uite alt exp . La meciul de astazi din Cupa Romaniei faza a 4 a dintre Cs Buftea - Progresul (2-1 scor final) , 2 oameni in albastru dotati cu de toate ,inclusiv ochelari de soare , vazand ca stam la colt ne-au zis scrashnind din dinti "vreti sa va shpreiem? hai datii drumu in mortii vostrii va mananca pielea?" noi fiind vreo 10 majoritatea minori sau sub 20 de ani. Deci ... nu mai zic nimic

STARforce10.09.2008 17:18

MDA raman la parerea celor de mai sus ALL COPS ARE BASTARDS.Incluzand cei de la circulatie....

MALDINI10.09.2008 18:36

Nu uitati de comunitari ! Nu-i frumos :D

CatalinBerceni10.09.2008 20:30
Nu uitati de comunitari ! Nu-i frumos :D

Pe jandarmerie am si eu boala , politie de vreo 2 ani sunt mai moderati insa in "cazul" Timisoara au avut dreptate....pt ca n-au actionat cum trebuie intradevar este o alegere gresita a lor dar sa nu scuzam pe timisoreni ca si-au cautat bataia in momentul in care aia le-au cerut evacuarea. Tin minte ce a fost in Stefan cel Mare si a fost inadmisibil pentru o tara democratica....inca o data nu tin partea jandarmeriei

lbj10.09.2008 20:39

@Catalin

cred ca orice om rational ti-ar spune ca actiunea lor, de a indeparta niste oameni care blocau un drum national, a fost perfect legala. modul de actiune in schimb in mod cert nu a fost. era datoria lor sa elibereze strada, clar...dar puteau sa foloseasca zeci de metode inainte sa apeleze la celebrele butelii cu gaze. sincer, nu iti doresc sa afli pe propria piele ce inseamna sa ti se deschida o butelie din aia in fata. in orice alt stat in care politia are macar un pic de minte, s-ar fi utilizat alte metode...puteau foarte bine sa intervina, si sa impinga usor usor oamenii pana pe trotuar, fara sa utilizeze forta disproportionata. in cazuri extreme normal ca recurgi si la alte arme, care sa-ti permita sa-ti exerciti functia, dar ce poti spune in acest caz in care s-au utilizat butelii cu gaz lacrimogen impotriva unor oameni care stateau pe jos, care nu erau violenti, care nu deranjau cu nimic ordinea publica...

CatalinBerceni10.09.2008 21:52
@Catalin

cred ca orice om rational ti-ar spune ca actiunea lor, de a indeparta niste oameni care blocau un drum national, a fost perfect legala. modul de actiune in schimb in mod cert nu a fost. era datoria lor sa elibereze strada, clar...dar puteau sa foloseasca zeci de metode inainte sa apeleze la celebrele butelii cu gaze. sincer, nu iti doresc sa afli pe propria piele ce inseamna sa ti se deschida o butelie din aia in fata. in orice alt stat in care politia are macar un pic de minte, s-ar fi utilizat alte metode...puteau foarte bine sa intervina, si sa impinga usor usor oamenii pana pe trotuar, fara sa utilizeze forta disproportionata. in cazuri extreme normal ca recurgi si la alte arme, care sa-ti permita sa-ti exerciti functia, dar ce poti spune in acest caz in care s-au utilizat butelii cu gaz lacrimogen impotriva unor oameni care stateau pe jos, care nu erau violenti, care nu deranjau cu nimic ordinea publica...

N-am spus ca metoda folosita a fost geniala ....ci am recunoscut ca a fost excesiva si fara rationament, eu am spus doar ca si suporterii de acolo au stiut in ce se baga cu jandarmeria romana

unuspecial10.09.2008 22:18
@Catalin

N-am spus ca metoda folosita a fost geniala ....ci am recunoscut ca a fost excesiva si fara rationament, eu am spus doar ca si suporterii de acolo au stiut in ce se baga cu jandarmeria romana

Doar unii suporteri au stiut si mai exact cei care fac parte din brigazi! majoritatea nu au stiut insa cum se vede pe imagini au aflat pe pielea lor . Si vb lui costi , mai bine iti iei niste pulane peste cap decat gaze , eu mi-am luat 4 jeturi intr`o deplasare mia dat in gura ochi nas si era spray paralizant nicidecum gaz ! iti dai seama ca diferenta e de la cer la pamant desii nu stiu ce gust sau ce fac gazele alea. de fapt stai ca miam adus aminte , au dat la meciu cu Dinamo din Ghencea (1-0) au dat la sud niste gaze si a venit esenta pe la mijloc si simteam ca ma ustura gatu si ma inecam , stranutam si imi lacrimau ochii.

«14567820»