Ciobanul s-a dezlantuit la adresa lui Lucian Burdujan după ce acesta a gresit foarte mult in jocul echipei cu FC Brasov si chiar a contribuit decisiv la golul al doilea al "stegarilor".
"N-ai un sut pe poarta n-ai un corner toată repriza... Cum se poate asta?! La fotbal, o piesă poate să strice angrenajul. Două piese il distrug. Burdujan strica a facut ceva? Budurjan a distrus tot, a distrus toată banda! Tot ce a primit a dat la adversar! Iar la finalizare se distrează Dica
Eu nu-l stiam pe Burdujan asta. Dacă esti antrenor bun si vezi că greseste pasele, că nu poate să joace la Steaua, il schimbi! Acum ne-am curățat! Dacă era doar 0-1 tot se mai putea face ceva. El nu vine deloc in spate, zici că e Rockefeller la New York. Eu l-am luat pe Dică pentru a lega vestiarul, pentru atmosfera La Dică si Burdujan e toată cheia, acolo s-a stricat totul. Porumboiu a ras cand a aflat că-l vreau pe Burdujan. Lacatuș l-a vrut! Ce, eu stiam cine e Burdujan?!
Am dat atâția bani pe Maicon ca să stea pe margine? Dacă vor intra Banel si Surdu, se mai poate face ceva. Bagă-l si tu ca să-l vad si eu cum joaca Cred si eu că Lacatuș va pleca. Fanii au dat cu bulgari, l-au huiduit. Dacă pleaca raman Caramarin si Edi Iordanescu si aia e. Ce, mai dam bani acum pentru alt antrenor?!", a spus Oierul la gsptv.
Banel Nicoliță si Romeo Surdu au fost introdusi pe teren după pauza meciului cu FC Brasov