@ bogdan_p .. like ![]()
@ bogdan_p .. like ![]()
Care mergi la meci ?
Se duce cineva? Stai 90 min. in frig si te uiti la niste panarame cum se impiedica pe teren , mai vezi si un maimutoi la geamul oficialei + lumea care il aplauda... Duminica perfecta!
Totusi , merge cineva? La SUD in special.
Edit: Si eu as veni ,dar nu stiu sa ajung
.
Noa. Eu merg la baschet.
un adevarat suporter ar merge si pe frig daca echipa lui ar aveea liniste si un patron care sa isi vada de treaba lui;)
Se duce cineva? Stai 90 min. in frig si te uiti la niste panarame cum se impiedica pe teren , mai vezi si un maimutoi la geamul oficialei + lumea care il aplauda... Duminica perfecta!Totusi , merge cineva? La SUD in special.
.
Se duce cineva? Stai 90 min. in frig si te uiti la niste panarame cum se impiedica pe teren , mai vezi si un maimutoi la geamul oficialei + lumea care il aplauda... Duminica perfecta!Totusi , merge cineva? La SUD in special.
.
The cheama sud si te vaiti de frig si nu sti sa ajungi la stadion?
))
Tramvaiu 41 te lasa chiar la stadion!
N-ai inteles , nu stiu sa ajung la Sala Mihai Viteazul... Citeste si ce a zis pytycrys , a fost greseala mea ca nu am scris @pytycrys
.
un adevarat suporter ar merge si pe frig daca echipa lui ar aveea liniste si un patron care sa isi vada de treaba lui;)
As veni si in pielea goala numai sa nu fie Oierul...
@sud1947
mall-urile din Bucuresti le cunosc si fara ghidul strazilor
sala e vis a vis de Palace Cotroceni Mall, daca te grabesti, prinzi repriza a 2-a.
on topic: Brasovul a facut un meci bun etapa trecuta, nu va fi usor cu ei, personal merg pe un egal (1-1) in meciul de azi.
comentarii despre meci, va rog.
ce misto am ajuns sa comentam despre cotele de la pariuri si alte porcarii, daca se mentine trendul in vreo 2 ani o sa mai scriem pe sait doar numele echipei si al adversarului si scorul.
Mda... 2-0 pentru Brasov la pauza.
Torres e central, nu inteleg ce insista Lacatus cu el pe dreapta.
Scuzati-ma daca gresesc...Joaca Steaua V vs FC Brasov ? Sau sa stricat tabela si nu am vazut eu bine?
Echipa de amatori,tiki-taka ![]()
mizez pe un 1-4
Hai ca daca dam 1 gol repede avem sanse sa intoarcem rezultatul.
4-2 pt Steaua final ![]()
hai Lacatus, arata-ne ca esti antrenor! scoate-i la pauza pe bonfim, geraldo si marinescu. sunt singurii care au jucat satisfacator. daca ii scoti si pe aia, avem doar catastrofe in teren. asa scapam de maimuta, a plecat la 0-1, la 0-2 cred ca a vrut sa-si taie venele.
si suporterii astia, dom'le, sa nu incurajeze ei echipa!?
asta este FC B E C A L I nu Steaua , circul continuaa pt cei din nord incurajati echipa incontinuare ...........sefu vostru a plecat la 1-0 si va lasat
au ramas la cabine: burdujan si Nicolae Dica
" Doua piese il distrug! Burdujan si Dica n-au facut nimic. Burdujan a distrus toata banda! "
Ce coincidenta stranie
3-0... Min. 63
Rosu Galamaz.
tiki taka barcelonaa tiki taka barcelonaa ![]()
Prost a fost ciobanu cand l-a dat afara pe Piturca!!!
Hai sa inceapa oleeeeeeeeeurile. Hai un 0-4.
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
haide tata ca se poate ! 0-4 scor final.
a avut dreptate ala care zicea ca prin minutele 60-70 o sa i se ceara demisia lui Lacatus . Joaca execrabil echipa asta
Din pacate ne indepartam de locul 2!
Cred ca se intoarce iar nea Mihai " Ciocul mic " !
Ce m-a mai distrat nen-tu Gigi pe GSP TV. Plangea iar de ciuda ca a bagat o gramada de bani in Burdujan si Dica.
Si-n Academia Stelei. Si-n facturile de curent din Zabrauti!
Nota : Acesta a fost un pamflet si trebuie tratat corespunzator. Iar ma dojenesc copiii ca vorbesc serios.
Eu nu stiu cum m-ai puteti sa va uitati la meciurile echipei asteia, sau mai mult sa mergeti si la meci sa-i bagati bani in buzunar lui guie, redirectionati si interlopului de mustata.
Parca ne uitam la fotbal de 1 saptamana ce dracu.
Eu am mai avut o mica speranta cand a venit Piturca. Dupa ce-a plecat sa-ti bagi .... in ea de echipa, ca oricum e echipa lui guie.