are dreptate "sufletrosalbastru" puteati sa va uniti 20-30 de suporteri de la a2a k am vazut k stateati si voi erati o gramada si fugeati si aia erau maxim 7 insi care veneau spre voi.nu inteleg dc a`ti stat asa fara sa faceti nimik.urat k dka erati mai uniti ii puneati la respect pe mizeriile de la SUD.dar asa este romanu,sta si se uita,fara sa faca nimik.
IN LOC SA STATI SA COMENTATI TOATE C A C A T U R I L E ASTEA PE NET MERGETI LA STADION SI CERETI DEMISIA LU Lacatus DACA AVETI SANGE IN INSTALATIE SI NU VA MAI VAICARITI CA NISTE PUTAS DE DOI LEI.MARI SUPORTERI MAI SUNTETI SI CRED CA 75%DINTRE VOI NU A CALCAT PE Ghencea SI NICI NU STIE CATE LOCURI ARE STADIONUL.CACANARILOR.ULTRAS FOREVER.
postat de ram0nicastelista
asa e, RUSINE ! domnule becali, nu le mai dati bani la haha*lerele astea de jucatori.sunt niste indolenti!se comporta ca niste o*i. propun sa ne facem si noi un imn adevarat inspirat din folclor si anume "cio*banas cu 300 de o*i". ni s-ar potrivi de minune.RUSINE, de trei ori RUSINE
L-AM CONTESTAT PE Gigi MAI TOT TIMPUL DAR ACUM IN SITUATIA ASTA II DAU DREPTATE.NU ESTE ADMIS CA LA UN ASEMENEA LOT SA NU FI CAPABIL SA ALCATUISTI UN 11 PUTERNIC.SA ATACI POARTA SI SA SUTEZI PE POARTA ACASA ABIA DUPA MIN. 60 ESTE DE NECONCEPUT LA O ECHIPA DE FOTBAL.SI N-A FOST DOAR LA UN MECI SITUTIA ASTA MAI LA TOATE DE CAND A VENIT Lacatus.E DEZASTRU SUNTEM LA PAMANT.
Mai doriti si altele sau va ,,satisfac" astea gasite de mine la marea repezeala?!
Stelisti adevarati astia bai.........nu ca voi!
Si voi credeti ca vom scapa de asta vreodata, cu suporteri ca astia?! Nu prea cred!