Dica-Bilasco
Dica-Burdujan
Dica-Surdu
Dica-Maicon
Tinand cont ca Dica va fi de neinlocuit , dat fiind ca e un " lider " dupa cum spune MM , am format 4 variante de atac ![]()
Eu zic Dica-? , ar fi excelent !
Dica-Bilasco
Dica-Burdujan
Dica-Surdu
Dica-Maicon
Tinand cont ca Dica va fi de neinlocuit , dat fiind ca e un " lider " dupa cum spune MM , am format 4 variante de atac ![]()
Eu zic Dica-? , ar fi excelent !
Banel cu Nicolita
1 singur varf bilasco + Dica mijlocas ofensiv
Eu stiam ca Dica e mijlocas,asa ca merg pe Bilasco & Surdu. De Maicon habar nu am si Burdujan nu scapa de rautati nici daca marcheaza 3 goluri cu Dinamu.
Burdujan nu scapa de rautati nici daca marcheaza 3 goluri cu Dinamu.
Poate da 3 cu Rapid ![]()
Dica - Surdu
stanca - bonfim conform ultimelor tactici de la Steaua.
on: Dica - Maicon
Avem atacanti? ![]()
Desi nu stiu ce-o fi de el,il pun barem pentru nume pe Maicon langa Dica.
Surdu - Maicon.
Stancu si Kapetanos.Ce atacanti aveam...
Si nici cu ei nu eram o echipa ofensiva , iti dai seama acum ![]()
Poate da 3 cu Rapid![]()
in poarta cui?
in poarta cui?
Nu cred ca e frate cu Banel ![]()
Dica - Surdu sau in caz ca va fi ceva de Maicon asta poate va fi Dica - Maicon.
Noi avem atacanti modesti la momentul actual asadar consider ca tactica Stelei ar trebui sa se plieze pe lot. Un 4-5-1 ar fi cea mai normala tactica pentru Steaua in acest moment cu o linie de mijloc Szekely/Banel - Radut - Ricardo - Marinescu - Tanase in spatele varfului Burdujan/Bilasco/Maicon.
Dica nu e un jucator care poate fi titular in acest moment, a dat 2 goluri de cand a plecat de la Steaua.
Radut se pare ca nu mai are loc,nu e in gratiile lui Jiji si MM... ![]()
Kounta Diop Faye 18 ani :
Noul El Hadji Diouf ? Sau noua teapa din Ghencea ? Nu cred ca la Steaua sunt oameni competenti sa descopere jucatori precum CFR-ul in cazul lui Traore...
Noul El Hadji Diouf ?
De unde ai mai scos si asta cu El Hadji Diouf? ![]()
De unde ai mai scos si asta cu El Hadji Diouf?![]()
Pai din cate am inteles , acest pusti e senegalez
Diouf a fost si este unul dintre cei mai reprezentativi jucatori ai Senegalului !
Edit : nu stiu cine e asta care l-a adus MM cred si nici nu cred ca va ajunge sa joace precum Diouf.
O sa-i creasca barba la echipa a 2-a probabil. Bineinteles ca va face si vreo 2 vizite scurte pe la prima echipa mai intai.
E greu de crezut ca are 18 ani ![]()
Incearca sa-ti exprimi opiniile intr-un singur post, nu esti obligat sa scrii cate ceva dupa fiecare mesaj postat pe forum.
Pai tu nu vezi ma ce atacanti avem , ce strategie de transferuri , de viitor ??? Mai trebuie sa il aducem pe Nelson Mandela si e perfect ![]()
Senegalezul asta nou de dimineata era atacant gen Traore , iar acum e fundas central gen Gora Tall.
Proprostii nu mai au ce sa scrie ![]()
E clar , Dica-Bilasco va fi cuplul de atac din retur , combinatia perfecta intre lentoare si viteza luminii !
Ce faza a facut Surdu aseara,ziceai ca e Cristiano la Man Utd ![]()
avand in vedere ce stil de joc are echipa acum, adica "la nimereala", cuplul de atacanti perfect ar fi surdu - Nicolita, doi atleti adevarati.
asa macar i s-ar face loc in echipa lui szekely, iar Nicolita nu va mai trebui sa centreze!