Clubul de care apartine, Volin Lutk, il vrea inapoi din sezonul viitor. Tehnicianul ucrainenilor, Vitali Kvartsiani, a anuntat: "Ar fi normal ca Maicon să revină la echipă din vara E o pierdere mare, dar acum nu mai avem ce face. Am vazut ce evolutii bune are el in Romania, speram să se antreneze cit mai bine acolo si din sezonul viitor să ne fie de folos!". Pentru a-l lua definitiv pe virful de 22 de ani, roș-albastrii trebuie să platească 800.000 de euro in vara
După meciul cu Sportul, Jegu' a declarat:
"Tiki-taka Barcelonaaa, tată! Am vrut să plec de la meci, la 0-1, dar mi-am zis că dacă dam gol pină in minutul 80, ramin. Și a dat Maicon. La prima lui reusită mi-am spus că dacă mai dă un gol, il tin pe viață la Steaua! Baiatul asta mi-a adus 6 puncte, l-a adus Teia Sponte, prietenul meu din copilarie, imi poartă noroc. Maicon e talismanul meu, al Stelei! Dacă aceste 3 goluri ale lui ne folosesc pentru un loc pe podium, ar fi pacat să nu-l tinem".
A SALVAT MECIUL CU SPORTUL
După ce a fost criticat de Ciobanul după doar citeva zeci de minute in tricoul Stelei, Maicon si-a salvat echipa in două meciuri consecutive, pastrind formatia lui Cirtu in lupta pentru podium. Mai intii, Maicon a marcat golul victoriei in partida cu Otelul Galati (1-0), pentru ca brazilianul să recidiveze la doar citeva zile, in partida cu Sportul. Atunci, la scorul de 1-0 pentru "studenti", Maicon a intors soarta partidei printr-o dublă marcată in ultimele 10 minute ale partidei! Astfel, in total, Maicon a adus 6 puncte Stelei cu cele 3 goluri ale sale.
E DEJA PRINTRE GOLGETERII Stelei
După plecarea marcatorului principal din Ghencea, Bogdan Stancu, forta ofensivă a Stelei a scazut, dar Maicon s-a impus deja printre golgeteri desi nu a jucat decit citeva partide.
Romeo Surdu - 4 goluri
Marius Bilasco - 3 goluri
Banel Nicoliță - 3 goluri
Maicon - 3 goluri
gsp