Francois Clerc, de la Nice la Saint-Etienne.
Jan Vertonghen, de la Ajax la Tottenham.
Cica Werder Bremen s-a inteles cu Juventus Torino pentru a-l transfera pe olandezul Eljero Elia.
Park, 2 ani la QPR

Parca era imprumutat
Nu. Definitiv.
Jose Manuel Flores de la Genoa a semnat cu Swansea City pentru 2 milioane de lire sterline.
Jonathan De Guzman de la Villarreal, imprumutat un an la Swansea City.
http://www.premierleague.com/en-gb/news/ne...der-flores.html
Cica Ibrahimovic s-ar fi inteles cu PSG, mai fiind discutii la nivelul salariului. Se pare ca suedezul vrea undeva pe la 14 milioane pe an...
Cu aceasta mutare Milan poate sa isi ia gandul de la Serie A, ca de UCL oricum nu era vorba...
Francezii se pare ca insista si pentru Silva, din nou.
- Sebastian Giovinco de la Parma la Juventus pentru 11 milioane de €.
Juventus l-a avut pe Giovinco, l-a dat la Parma si acum l-a cumparat inapoi?
Juventus l-a avut pe Giovinco, l-a dat la Parma si acum l-a cumparat inapoi?
Da.
Alte oficiale:
Jan Vertonghen de la Ajax la Tottenham, pentru 8,5 mil.
Hugo Rodallega, liber de contract, a semnat cu Fulham.
Mounir El Hamdaoui de la Ajax la Fiorentina.
Maxi Lopez de la Catania la Sampdoria.
Giovanni Sio, luat pe 6mil in iarna de la Sion, a fost imprumutat de Wolfsburg la Augsburg.
Ibra si Thiago Silva la PSG, 62 milioane.(sursa gsp, care spune ca Berlusconi a confirmat mutarea)
Inca nu e oficial. S-ar parea ca pana la urma va pleca doar Ibrahimovic.
Berlusconi ar fi declarat ca i-a dat pe Ibrahimovic si Silva la PSG pentru 150 de milioane, platibile in 2 ani ...
Cam multicei bani sa fie adevarat. Si cred ca amandoi fac maxim 100. Dar na cu seicii nebuni nu te pui...
Da, cam mare suma.
Acum, deocamdata nimic nu e sigur...
Berlusconi ar fi declarat ca i-a dat pe Ibrahimovic si Silva la PSG pentru 150 de milioane, platibile in 2 ani ...
150 de milioane reprezinta suma transferurilor plus banii economisiti din salariile celor doi in urmatorii ani.
Tot e vorba de o suma peste 100 de milioane ...
Se pare ca din ce am auzit pe la emisiuni in italia, Thiago e deja negociat, mai ramane Ibrahimovic. Oricum o lovitura de imagine in lumea asta a seicilor obsedati sa bage bani in fotbal. Si sunt din ce in ce mai multi.
Nottingham si mai nou Leeds cu familia regala din Bahrain. Se cam duce naibii fotbalul
Am vazut in poll-uri ca pe langa Dzeko si Tevez se vehiculeaza si Destro. Un tanar care imi place si ar fi bine sa ajunga pe scena fotbalului mare. Alta gafa parerea mea a lui Inter care l-a inclus in afacerea Ranocchia, n-ar fi trebuit. Un produs bun din toata gradina aia zoologica de ciudati negri care sunt promovati in ultimii ani.
150 de milioane reprezinta suma transferurilor plus banii economisiti din salariile celor doi in urmatorii ani.
Plus taxele aferente.
Tot offtopicul a fost mutat AICI.
Sa ramanem la transferurile internationale.
Asta cred ca trebuia sa ramana aici. ![]()
Se pare ca luni vor semna amandoi cu PSG ...
Destro e aproape de Milan, daca se fac mutarile celor doi la PSG e ca si luat. Si s-ar putea sa mai vina si Astori.
ps Silva e la PSG....
http://www.psg.fr/fr/Actus/003001/Article/...ue-Thiago-Silva
Da pai de la inceputul stirilor cand se vorbise si de Ibrahimovic in ecuatia asta Silva era deja incheiat facuse vizita. Presa i-a bagat ca ar veni la pachet dar in realitate doar unul era transferat. Oricum la Ibrahimovic e si agentul ala **** care trebuie sa-si faca show-ul, jucatorul la randul lui care trebuie sa-si faca show-ul (remember : "nord,sud,est,vest, eu sunt cel mai bun").
La Milan din ce am auzit se vorbea de o greseala in cazul sudezului. Ceva in genul ca a fost legat cu un contract prea mare,pe multi ani pentru un jucator trecut de varsta de 30. Din cate am priceput daca ma mai duce italiana mea de balta era numita "o greseala economica care putea fi fatala Diavolului".