Miguel Veloso de la Genoa la Dinamo Kiev.
Robin Van Persie a anuntat ca pleaca de la Arsenal.
Robin Van Persie a anuntat ca pleaca de la Arsenal.
Vedran Corluka de la Tottenham la Lokomotiv Moscova.

Niko Kranjcar de la Tottenham la Dinamo Kiev.
Nasri insinueaza ca Van Persie va ajunge la City.
Gura mare Nasri asta ! ![]()
AS Roma negociaza pentru Bosingwa de la Chelsea.
Bosingwa e liber de contract.
Pentru mine Miguel Veloso e una dintre revelatiile acestui turneu. Un jucator excelent, nu inteleg cum de a ajuns in Ucraina, sunt convins ca ar putea face fata la echipele de top din Europa de vest.
Bosingwa e liber de contract.
Inseamna ca n-am citit eu bine, merci pentru precizare. In orice caz, negociaza sa vina la AS, asta e sigur.
Mai, da' Roma transfera la greu, zici ca-s ceva arabi aciuati p-acolo. ![]()
''La greu'' a transferat si anu` trecut. Nu sunt convins ca acolo este antrenorul potrivit. Oricum, AS Roma este guma de sub talpa la nivel de transferuri fata de echipele de renume din Europa, vor sa suprinda, aduc multi tineri care n-au cine-stie-ce mediatizare.
Dar sa nu continuam cu AS, daca mai stie cineva ceva de vreun transfer, zvon sau oficial, este binevenit sa impartaseasca!
Diego Forlán dejará de vestir la camiseta del Inter de Milán para enfundarse la de otro Inter: el Internacional de Porto Alegre.
Salomon Kalou la Lille.

Ji Sung Park va semna azi sau maine cu QPR.
Handanovic de la Udinese la Inter.
Alesandro Nesta a semnat cu Montreal Impact.
Wayne Bridge imprumutat de City la Brighton pentru un an.
Emiliano Armenteros de la Sevilla la Osasuna. (Il vrei la Steaua?)
Montreal aia cica au doar vreo 4 canadieni in echipa. Mai sunt acolo , pe langa Nesta, si Di Vaio, Corradi, Ferrari...
Mai joaca si Rivas, fost la Inter
ajung si aia un fel de chinezi sau arabi, dau bani la vedete expirate
Seydou Keita a plecat de la Barca.
Cica in China merge si asta...
La 32 de ani, dupa ce a castigat tot ce se putea cu barca, cred si eu ca nu prea ii mai arde de perfotmanta.
ajung si aia un fel de chinezi sau arabi, dau bani la vedete expirate
Pai pe americani ii intereseaza spectacolul, nu performanta. Si este un loc frumos in care sa-ti inchei cariera ![]()
Pai pe americani ii intereseaza spectacolul, nu performanta. Si este un loc frumos in care sa-ti inchei cariera![]()
Mai degraba vor nume mari. Pentru ca nu stiu ce spectacol ar putea face un fundas central de 36 de ani.
pai e spectacol pt ei sa mearga acolo, sa haleasca un hotdog si sa vada pe nesta etc... ca si cum ar merge la cinema la mall
Cica Roberto Mancini ar fi lasat pe City pentru Rusia. Informatia e de pe prosport deci nu e prea sigura. Pe alte siteuri nu scrie nimic momentan.
Nici macar pe sports.ru (site-ul despre care vorbesc cei de la prostsport) nu scrie despre asta. ![]()
Doar atat : ''Mancini will sign a new contract with the" City ", in spite of the Russian national team''
E in rusa, si cam asta am obtinut cu google translate.
Nici macar pe sports.ru (site-ul despre care vorbesc cei de la prostsport) nu scrie despre asta.
Doar atat : ''Mancini will sign a new contract with the" City ", in spite of the Russian national team''
E in rusa, si cam asta am obtinut cu google translate.
ultmii oameni astia de la prosport. ![]()
Pe sports.ru scrie doar ca vor sa il ia pe Mancini, al doilea pe lista fiind Capello.