Bayern parca il voia pe Dzeko... daca l-au luat pe Pizzaro ma indoiesc ca il cumpara si pe bozniac...
Bayern parca il voia pe Dzeko... daca l-au luat pe Pizzaro ma indoiesc ca il cumpara si pe bozniac...
Dirk Kuyt la fenerbahçe
Pe ce bani?
Eden Hazard, oficial la Chelsea.
Si-au luat belgieni buni si tineri : Courtois, De Bruyne, Lukaku si Hazard.
Dirk Kuyt la fenerbahçe

Pe ce bani?
Probabil pe euro. ![]()
Ronaldinho de la Flamengo la Atletico Mineiro.
Hedwiges Maduro de la Valencia la Sevilla.
Facundo Roncaglia de la Boca Juniors la Fiorentina.
Un transfer foarte bun.
Noul Park ?
O sa-i rupa Zeman pe Totti si compania la antrenamente ! ![]()
Palacio de la Genoa la Inter .
Nu ca n-ar avea Inter atacanti de mana a doua. Milito, Forlan, Pazzini, Zarate...
Selectionerul Poloniei spune ca Lewandowski a semnat cu Manchester United.
Sincer, nu prea inteleg acest transfer. Nu mi se pare mai bun decat Welbeck sau Hernandez. Cred ca United are mai mare nevoie de Modric si mai ales Tiote.
Am o intrebare pentru cei care au urmarit Bundesliga (eu nu cred ca am vazut mai mult de 2-3 meciuri anul trecut), Kagawa pe ce post a jucat? Intr-un 4-4-1-1 nu vad unde ar evolua la United, mai ales ca pe Rooney nu-l poti scoate din spatele varfului impins.
Sincer, nu prea inteleg acest transfer. Nu mi se pare mai bun decat Welbeck sau Hernandez. Cred ca United are mai mare nevoie de Modric si mai ales Tiote.
Am o intrebare pentru cei care au urmarit Bundesliga (eu nu cred ca am vazut mai mult de 2-3 meciuri anul trecut), Kagawa pe ce post a jucat? Intr-un 4-4-1-1 nu vad unde ar evolua la United, mai ales ca pe Rooney nu-l poti scoate din spatele varfului impins.
4-2-3-1. Kagawa a jucat in spatele lui Lewandowski sau uneori in stanga, ca inside forward. Daca a fost luat Lewandowski, banuiesc ca Ferguson vrea sa ramana la stadiul de 4411 si sa-l reconverteasca pe Kagawa (pe sistemul "daca e asiatic, e sigur muncitor si se adapteaza usor oriunde") in mijlocas central. Deci ar fi ceva de genul...
de Gea
Rafael Smalling Rio Evra
Valencia Carrick Kagawa Nani
Rooney
Lewandowski
Ar fi trebuit sa faca un 4231, are jucatori potriviti pentru asta in atac, dar probabil s-a gandit ca investitional nu ar fi facut fata (ar fi avut nevoie de minim 1 jucator in mijloc, in mod normal 2).
PS. E totusi mai bine sa asteptam cu Lewandowski pana la un anunt oficial.
As prefera inca un fundas beton lang Rio, atacanti sunt destui
Ronnie,
E super bun Kagawa... l-as fi vrut mult la Arsenal sincer... omul a facut jocul Borussiei. Pacat ca mosul Wenger nu s-a miscat sa-l ia. Sper sa nu dea acelasi randament si la voi ca la nemti
asta din motive simplu de inteles.
Cica Lewandowski la United si Piszczek la Real. Ramane de vazut.
Arsenal are reported to have agreed a £13million fee with Montpellier for the signing of France striker Olivier Giroud
Am auzit si eu de Giroud... si nu stiu ce sa zic...sper sa nu vina ca inlocuitor a lui Persie.. sa fie colegi in atac ![]()
Cica Galliani a fost azi la Paris sa negocieze cu PSG cedarea lui Silva...
Ce caracter infect si asta, spunea ca 99,9 % raman si Ibrahimovic, si Silva.
Daca-l da pe asta e gata Milan, pleaca si Ibrahimovic...
Nu inteleg de ce nu vinde Berlusconi clubul, decat sa isi bata joc de el. Nu-s de acord cu arabii si rusii care vin si arunca cu banii aiurea, dar doar unul dintre astia mai poate salva clubul.