FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri internationale

«1101112131447»
SuperstaR1810.07.2011 17:39
Acuma ce sa ziceti si voi, cum apare un african bun, sigur are o alta varsta decat cea pe care pretinde ca o are.

Cel mai amuzant mi se pare cazul lui Obafemi Martins, care de cand eram eu mic si colectionam cartonase d-alea de la gume cu fotbalisti, el juca in Italia... de ceva ani :))))))

Si mi se pare fizic imposibil ca Martins sa aiba 26 de ani asa cum declara oficial. Adica juca de la 16 ani titular la Inter? :O

http://www.guardian.co.uk/football/2010/fe...age-old-problem - un articol din the guardian referitor la problema asta. Practic, cu cativa dolarei, in Nigeria iti faci cu totul alta identitate.

gio_stgloria10.07.2011 17:55

Cu totii am auzit de cazurile astea, dar nu trebuie sa generalizam. Souleymane Coulibaly este detinut de Siena din anul 2009 , dar nu a jucat inca niciun meci la echipa mare a Italienilor. Eu nu m-as grabi sa-l aseman cu Didier Drogba , ci mai degraba cu coechipierul acestuia Salomon Kalou. In fine, ideea ar fi sa se tina de treaba si pe viitor sa confirme si ca senior.

ebonyc10.07.2011 22:18

Pai daca oamenii joaca bine si la 40 de ani nu mi se pare ceva asa rau ca nu au declarata varsta corecta. Da, e ilegal, dar nu pacalesc fotbalul ca Banel care daca-l intrebi cate colturi are mingea iti raspunde: "1!".

Maye11.07.2011 07:30
Pai daca oamenii joaca bine si la 40 de ani

Sa-l fii vazut pe Song la ai sai 44 de ani. De neuitat!

SuperstaR1811.07.2011 08:42
Pai daca oamenii joaca bine si la 40 de ani nu mi se pare ceva asa rau ca nu au declarata varsta corecta. Da, e ilegal, dar nu pacalesc fotbalul ca Banel care daca-l intrebi cate colturi are mingea iti raspunde: "1!".

Ilegala si imorala, as completa eu

Hai sa dau un exemplu: Dorinel Munteanu a revenit in Romania, la Steaua, la vreo 34-35 de ani, nu mai retin. Dar juca inca super bine la mijloc. Parerea mea e ca mai facea fata un an sau 2 la vreo formatie gen Arminia Bielefeld sau mai stiu eu ce d-astia mediocrii din Germania, fara probleme. Dar ia ganditi-va cum ar fi fost cand managerul echipei care il transfera il prezenta: i-ar fi sarit in cap toti suporterii si conducatorii cand ar fi zis ca a adus un roman de 34 ani si sa il mai joace si titular.

De asta zic eu ca e incorect pt jucatorii americani si europeni: ca nu isi pot ascunde varsta ca smecherii astia. Ca sunt talentati africanii, putin ma intereseaza. Ideea e ca intr-o societate normala trebuie sa existe niste reguli care sa fie urmate.

Si da, ai dreptate cu Banel:))) doar ca pt el mingea are mai multe colturi decat un diamant.

@Gio: In link-ul ala pe care l-am postat, e dat si exemplul nationalei U17 a Nigeriei. Dupa cum ati observat, la juniori, africanii fac ravagii la turneele finale. Dupa un control asupra Nigeriei, aproape 20 de jucatori au fost retrasi din lot anul trecut. Deci toti aproape, eu zic ca asta ne da dreptul sa generalizam :D

gio_stgloria11.07.2011 10:37

Vorbeam de Coasta de Fildes, eu unul n-am auzit de vreun ivorian care sa fi mintit in legatura cu varsta sa.

RedScorpyON11.07.2011 10:47

Pai se zvonea prin presa ca si indo-africanul de Banel ar avea cu 2-3-4 ani mai mult...

Ronnie11.07.2011 12:15

Gervinho de la Lille la Arsenal!

ge.jpg

red&blue_boy11.07.2011 18:19

Gokhan Inler de la Udinese a semnat cu Napoli .

Daniel-Ionut11.07.2011 19:40
Gokhan Inler de la Udinese a semnat cu Napoli .

Ce prezentare a avut, cu masca pe fata :D

red&blue_boy11.07.2011 20:10

Da , parca o masca de leu . Prezentarea a avut loc pe un vas de croaziera.

Maye11.07.2011 21:25
376630-20110711-c1-wewe.jpg
ebonyc12.07.2011 13:02

"Sanchez la Barcelona pentru 40 milioane de euro

Campioana Europei l-a transferat in cele din urma pe atacantul chilian Alexis Sanchez de la Udinese, in schimbul caruia a transferat in conturile gruparii din Serie A nu mai putin de 40 milioane de euro.

Potrivit cotidianul spaniol AS, Sanchez a semnat un contract valabil pentru urmatoarele cinci sezoane.

Jucatorul in varsta de 22 ani se afla in prezent alaturi de nationala statului Chile la Copa America si urmeaza a se alatura noilor sai colegi de la Barcelona dupa terminarea competitiei sud-americane.

Alexis Sanchez a mai fost dorit in aceasta vara de Internazionale Milano, Real Madrid si Manchester City, dar jucatorul si-a exprimat public dorinta de a evolua doar la Barcelona."

Onlinesport

Imi place Sanchez, dar mi se pare enorma suma.

red&blue_boy12.07.2011 13:30

Exagerata suma...

"S-a inspirat" si Barcelona de la rivala Real! :)

Maye12.07.2011 13:44

Lazio i-a transferat pe :

Djibril Cisse de la Panathinaikos

57928324home.jpg

si pe Marius Stankevicius de la Sampdoria

_ric5707news.jpg

Lee Bowyer a semnat cu Ipswich Town

Oficial

Ajaccio l-a transferat pe portarul mexican , Guillermo Ochoa de la America.

photo3642.jpg

Jonathan Woodgate de la Tottenham la Stoke City.

0,,10310~9789371,00.jpg

Cristian Zapata de la Udinese la Villareal.

Oficial

Daniel-Ionut12.07.2011 16:28
Ajaccio l-a transferat pe portarul mexican , Guillermo Ochoa de la America.

In sfarsit vine in Europa, dar la o echipa destul de mica...

Ronnie13.07.2011 07:02

Saptamana aceasta este foarte posibil ca Manchester United sa oficializeze transferul lui Wesley Sniejder de la Inter. Suma ar fi undeva la 35m de lire.

stockton13.07.2011 09:31

Pai daca te lauzi ca vrei sa faci ceva sa opresti Barcelona adu tata jucatori...corect Sneijder da, e peste orice mijlocas din lotul Barcelonei, problema e ca e foarte individualist. Sa vedem cum se va descurca alaturi de cel mai altruist atacant Rooney...sa vedem cum se va adapta. Dar mai e nevoie de inca un super mijlocas cred eu...inca nu ma pronunt despre Young. Sper sa dispara Park, Valencia sau Fletcher din primul 11. Nani sau Hernandez ar trebui sa faca pasul spre constanta in acest an si sa lase rasfatul ca jucatori precum Rooney si Sneijder au nevoie de sustinere. Eu sunt sceptic si in privinta lui De Gea, dar sa asteptam.

Daniel-Ionut13.07.2011 09:46

Echipa care va opri Barcelona nu este Manchester, ci Real.

Dupa ce a prelungit contractele lui Ramos (2016) si Pepe (2017), recent am vazut ca Real are cea mai scumpa aparare: Sergio Ramos (Arbeloa) - Pepe (Varane) - Carvalho (Albiol) - Coentrao (Marcelo), rezultand 130 de milioane de euro !

Si revenind la Real, se vorbeste de interesul pentru Tevez.

"O mutare in Spania ar rezolva problema de adaptare a familiei sale. E vorba de limba si cultura. In Spania, se vorbeste aceeasi limba. Vezi multi jucatori in Argentina si Brazilia care traiesc in Spania si s-au adaptat usor a spus agentul jucatorului.

Paul Konchesky a parasit-o oficial pe Liverpool! Liverpool l-a dat pe fundasul de 30 de ani la Leicester. Jucatorul a venit la Liverpool vara trecuta pentru 4 milioane de lire sterline la cererea lui Roy Hodgson si a jucat doar 18 meciuri pentru "cormorani". Liverpool a pierdut si 2,4 milioane de lire din afacere dupa ce l-a vandut pe Konchesky.

http://www.lcfc.com/page/LatestNews/0,,10274~2391520,00.html

Ronnie13.07.2011 09:49

Nu mi se pare Sneijder peste Iniesta, niciodata. Si n-as da niciodata un jucator precum Valencia pentru unul ca Nani. Vara aceasta United a investit cum nu a investit de foarte multa vreme. Daca transferul olandezului se va oficializa cred ca mosu' si-a completat bine de tot echipa.

Un mijloc cu Valencia-Sneijder-Fletcher-Young/Park + Rooney ar fi senzational.

stockton13.07.2011 09:54

Ca o completare, eu imi aduc aminte ca n-am mai fost entuziasmat de un asemenea transfer la United decat acum 10 ani cand era adus Veron din Italia. Super mijlocas, cel mai bun de acolo dupa Zidane, dar intr-un moment in care la United erau deja mijlocasi de mare valoare precum Scholes, Giggs, Keane sau Beckham....argentinianul nu prea s-a adaptat. Olandezul vine acum intr-un moment in care pentru United era cruciala aducerea unui asemenea talent.

Daniele....Nu United care aduce jucatori gen Bebe sau Valencia avea obligatia sportiva sa opreasca Barcelona, ci Real care de 2 ani aduce tot ce e mai bun prin Europa. Si chiar inaintea finalei CL am discutat cu unul dintre antrenorii actuali ai Ligii 1 intrebandu-l daca el crede ca United ar putea s-o opreasca...Mi-a spus ca e singura care poate. Real o va opri, e problema de timp, caci are si cu ce....Oricum nu ar trebui sa fie atat de frustrati, deoarece in perioada cu Zidane, Raul si Ronaldo ei erau cei care dominau.

Ronnie....calculeaza cate goluri are unul in cariera si cate are celalalt...sigur, e doar un criteriu....desi la apararile din Spania.... Mai mult, olandezul are mult mai multa forta fata de un mamaligar si trisor care abea asteapta o mana pe el ca sa plonjeze. Ce-i drept e mai combinativ Iniesta, oarecum normal pentru stilul Barcelonei dar si pentru ca nu are forta de patrundere si de sut a lui Sneijder.

Nu stiu ce vezi la Valencia sau la Fletcher....Iar intre Young si Park nu ar trebui sa existe discutie la titularizare.

Ronnie13.07.2011 10:05

Iniesta este omul decisiv al Barcelonei dupa Messi si omul cheie in nationala, cel putin asa vad eu situatia. Stilul sa de joc + momentele geniale pentru mine sunt esentiale.

Fara Fletcher jocul lui Manchester a inceput sa scartaie. Pentru mine, scotianul, este cel mai important jucator de camp dupa Wayne Rooney. Iar Valencia mi se pare mult peste Nani. Daca nu are ghinion cu accidentarile vei vedea ca o sa fie titular meci de meci.

stockton13.07.2011 10:15

Momentele alea geniale (cele doua goluri) care ii vor marca aceasta cariera au venit in urma a doua jocuri in care s-a furat ca-n codru pentru echipa lui. Pacat ca n-a avut Robben inspiratia sa dea gol unu la unu cu portarul el care le dadea numai din super-volee tot sezonul....si asa un lucru duce la atul si se scrie istoria.

Referitor la Valencia, astept sa vad, poate ca asteptarile mele erau mari sperand ca va veni un jucator care sa poata cat de cat sa-l inlocuiasca pe Ronaldo.

Fletcher e slab tehnic....sta bine tactic in teren, dar tehnic e precar. Cand am vazut in 2007 ce sut a tras pe San Siro unu la unu cu portarul m-am ingrozit...nici eu daca vin la sala dupa o pauza de 10 luni nu trag asa.

Sper sa primeasca si Obertan o sansa si de ce nu Tosic, daca mai e al lor.

Ronnie13.07.2011 10:35

Zoran Tosic joaca acum la CSKA Moscova.

red&blue_boy13.07.2011 11:02
Fletcher e slab tehnic....sta bine tactic in teren, dar tehnic e precar.

Da,asa pare,dar cred ca e esential in jocul gandit de Ferguson.

Nu cred ca Sneijder e peste Iniesta sau Xavi.E foarte bun,ar fi esential pentru United acum,dar cred ca nu poate fi trecut peste cei doi mijlocasi de la Barcelona.

In rest,de acord,ar mai avea nevoie United de inca un mijlocas de clasa,eventual pe dreapta.Valencia,Park sau chiar Nani nu mi se par jucatori de prima mana,mai ales la o echipa precum United.

«1101112131447»