Capitanul lui Bordeaux, Alou Diarra a semnat cu OM.
Cam cel mai important om de la Bordeaux.Pacat...
Capitanul lui Bordeaux, Alou Diarra a semnat cu OM.
Cam cel mai important om de la Bordeaux.Pacat...
Jeremy Aliadiere de la Boro la Lorient.
http://www.fclweb.fr/actualite/article/tra...ere-signe-aa-an
Fabio Coentrao de la Benfica la Real pentru 30 milioane de euro (Garay + 20 mil)

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/...Real_Madrid.htm
Asteptam confirmarea urmatorului transfer :
Lorik Cana de la Galata la Lazio.
Ben Sahar a fost imprumutat de Espanyol la Auxerre! Atacantul israelian al formatiei Espanyol Barcelona a fost imprumutat pentru un sezon la AJ Auxerre, cu optiune de transfer definitiv, a anuntat, luni, clubul francez.

Bosniacul Hasan Salihamidzici a semnat un contract pe un sezon cu gruparea germana VfL Wolfsburg, a anuntat, luni seara, campioana Germaniei din 2009, informeaza AFP.

Nou promovata in Ligue 1, Evian , a reusit 2 transferuri importante :
Jerome Leroy (36 de ani) de la Rennes.

Sidney Govou (31 de ani) de la Panathinaikos.

Valencia isi continua campania puternica de achizitii. Dupa ce l-au achizitionat pe internationalul u21 al Spaniei, Dani Parejo si pe portarul Diego Alves de la Almeria, liliecii au achizitionat si vedeta Almeriei si anume pe atacantul Pablo Piatti. * Nu pot sa pun linkul, dar este oficial ![]()
Ricky Alvarez de la Velez Sarsfield la Inter .
Alvarez e un jucator interesant,mutare buna pentru Inter.
Charlie Adam 90% la Liverpool!
http://www.liverpoolfc.TV/news/latest-news...agree-adam-deal
Demy de Zeeuw s-a transferat de la Ajax la Spartak Moscova.

Stefan Savic de la Partizan la Manchester City.

Wes Brown de la Manchester United la Sunderland.

Mijlocasul Almeriei, Juanma Ortiza, a semnat cu Rangers.

John Oshea de la Manchester United la Sunderland!

Sunderland doar de la United transfera?
O'Shea nu cred ca trebuia cedat.
In sfarsit United a scapat de doi jucatori plafonati....sa scape si de Park, Fletcher si Carrick si voi fi fericit.....si sper sa-l aduca pe Sneijder ca pana acum vad ca Sir Alex doar cu De Gea si Young vrea sa distrga dominatia Barcelonei.
Fletcher? Hmm, poate doar daca-l cumpara Real Madrid cu 2-30 de milioane. Mi se pare indispensabil in jocul lor scotianul. S-a vazut in ultima parte a sezonului trecut ca jocul nu a mai mers atat de bine fara el.
Cred ca nu era rau barem ca rezerva O'Shea.
Carrick parca a prelungit cu United anul asta,anul trecut...
Sneijder e greu de adus,am inteles ca nici n-ar vrea sa plece de la Inter.
Jonathan Pitroipa de la Hamburg SV la Rennes.

Robert Earnshaw s-a intors la Cardiff.

Steven Caldwell de la Wigan la Birmingham.

Charlie Adam is a scouser.

Kris Boyd de la Middlesbrough la Eskisehirspor.

David Vaughan, ramas liber de contract dupa despartirea de Blackpool, a semnat cu Sunderland.

Suferinta lui Owen Hargreaves este aproape de a lua sfarsit! După ce i-a fost reziliat contractul cu Manchester United si si-a pus problema renunțării la cariera sportivă la doar 30 de ani din cauza accidentarilor repetate, canadianul a reusit să impresioneze pe cineva cu Dorinta sa de revenire.
Tehnicianul echipei de Liga a II-a engleză Leicester City, Sven Goran Eriksson, il vrea la gruparea "vulpilor" pe mijlocasul pe care l-a mai avut sub comandă si pe vremea cand pregatea nationala Angliei.
Suedezul a recunoscut că a fost impresionat de setul de 18 filmulete postate de Hargreaves pe Youtube, in care fotbalistul voia să demonstreze că si-a revenit complet după problemele fizice: "I-am urmarit video-urile, dacă va dori să vină la noi, are usa deschisa Nu am inchis incă bugetul pentru achizitii in această vară", a spus Eriksson, care deja a batut recordul care dura de 10 ani in materie de transferuri al lui Leicester City, după aducerea lui Matt Mills, de la Reading, pentru 5,2 milioane de lire sterline.
Ce jucator a fost pentru United, John O'Shea. Chiar daca nu era el titular, mi-a placut mereu cand se apela la el. Cel mai polivalent jucator pe care il stiu, putea juca pe orice post din aparare, mijlocas defensiv si extrema daca era nevoie pe final sa se apere. A fost intr-un meci si portar pe final, nu stiu cati va mai aduceti aminte de meciul ala:
Tottenham incearca sa il fure pe noul Drogba, un pusti de senzatie din Coasta de Fildes. Il cheama Souleymane Coulibaly si este un atacant de exceptie.Daniel Levy este gata sa dea 2 milioane de lire pentru jucatorul care a uimit lumea la mini-Mondialul din Mexic. Coulibaly a inscris 9 goluri in patru meciuri.
In acest moment este sub contract cu Siena, dar Tottenham se lupta sa-l aduca in Anglia. Real Madrid este pe urmele jucatorului care este supranumit noul Drogba pentru explozia din timpul meciurilor si forta suturilor.
Tottenham are incredere in el si este gata sa-I gaseasca loc in prima echipa a lui Redknapp.

in clipul de pe youtube la inceput e pustiul de 16 ani dupa care e un alt jucator.
Ramane de vazut daca si are 17 ani ![]()
Probabil are vreo 24
Pai aia e ideea, ca n-are 17 , are 16 ![]()
Pai aia e ideea, ca n-are 17 , are 16![]()
In acte.
Tare imi e ca o sa arate ca Rigobert Song la 34 de ani, cel care zici ca fugea cu 2 saci de cartofi in spate.
Erau alte vremuri , nu cred ca inca se mai practica asa ceva la nivelul asta.
Song jucase si la CM 94, deci varsta lui era reala.
Song jucase si la CM 94, deci varsta lui era reala.
Pai la CM94 avea 17 ani. In acte.
Arata de vreo 23 aici ![]()

Aici avea 34 de ani, la Trabzon. Arata a 40.

Acuma ce sa ziceti si voi, cum apare un african bun, sigur are o alta varsta decat cea pe care pretinde ca o are.