victorie Steaua
:steag_cruce_invers:
victorie Steaua
Matei,super.Bravo lui,asa da, sa tot joci fotbal !
Martinovic a jucat bine.De altfel,daca va uitati pe thread-ul sau,sunt 2 filmulete cu activitatea sa pe teren si are multe interventii benefice in aparare si aparitii la finalizare.
Da , Matei este extrem de tehnic , stie cu mingea , are si explozie in privinta vitezei si ruperii ritmului insa dezavantajul lui este ca nu are sut , la finalizare.Isi pierde consuma energia pe `drum` si ajunge sa nu mai poata suta puternic si cu precizie.Insa , viitorul lui poate fi unul stralucit daca i s eva da incredere , daca va juca si nu va fi `uitat`de catre Laca/conducere , asa cum s-a mai intamplat in trecut.
Felicitari , Matei si mult succes ! ![]()
Martinovici alearga , se zbate , se vede ca omul intra sa dea totul in teren , mi-a placut atitudinea lui si poate ca a fost rasplatit cu acel gol;) Nu uita sa revina in aparare si pune osul la bataie cum s-ar spune ; poate se aventureaza prea mult in contactele fizice si de aici pot urma anumite cartonase care-i vor fi fatale la un moment dat.Dar este un castig acest jucator.
Mi-a mai placut si Marinescu.Ii trebuiesc meciuri in picioare , nimic mai mult.
Ca joc , s-a vazut ca le-a cam stat in gat acest meci , cand au vrut sa joace...au intervenit barele si ratarile care nimeni nu le-a mai tinut minte numarul, insa vrem si noi odata cupa aia nenorocita,sa mai (re)aranjam un pic vitrina ![]()
Am savurat meciul incepind cu repriza a 2-a ![]()
Dacă este să zicem, am jucat si cu un pic de rezerve. aka Martinovici - Surdu - Onofraș - Marinescu etc.
Oricum am avut o echipă competitiva care a atacat, a ratat nu stiu de ce, dar a fost un meci frumos.
Un mic review, clar că este o parere subiectivă si personala
Tatarusanu - A somat, apoi si-a facut datoria de a scoate penalty-uri (trebuie să invete să scoată si in timpul jocului)
Lato - A demonstrat că meciurile anterioare au fost doar un accident, a urcat permanent + 1 sau gol pt Steaua.
Gardoș - Mi-a placut, a urcat cu mingea la picior, nu s-a precipitat, DAR cind a avut ocazia cu Bara, uhh... Goe nu rata din asa pozitie.
Galamaz - Nu a avut de lucru, deci nimic de notat.
Martinovici - E greoi, se vede că e fundaș central, Varga iși batea joc de el, dar oricum s-a descurcat pt că Sportul domina in aparare.
Onofraș - absent, total, nu a profitat de sansa data
Apostol - nici bun, nici rau. pe 0.
Marinescu - mi-a placut, nu stiam ce poate baiatul, dar mi-a placut, accelera permanent cind avea balonul.
Szekely © - capitan, pacat că s-a stors in prima repriză cind echipa nu prea juca, a alergat, a recuperat, a centrat, a sutat, in acest meci a facut cam atit cit a facut Nicoliță in 10 etape.
Kapetanos - Prea relaxat la inceputul partidei, apoi in repriza a 2-a am observat că alerga ca un calut facea pressing, dar oricum, are de recuperat, nu e nici la 50% din ce a fost anul trecut.
Surdu - a incercat, a avut o bara apoi ocazia monumentală cind a preluat pe piept, se putea mai mult de la el.
Rezerve:
Anghelov - a jucat vreo 20 de minute, nimic notabil, doar că a executat penalty-ul cel mai bine, are XP baiatul.
Bilasco - nimic notabil.
Și respectul meu pt dl. Matei - a intrat foarte bine in joc, totusi nu am inteles care este piciorul sau de baza a avut 2 suturi, ambele ratate, unul cu dreptul altul cu stingul. Oricum a jucat foarte bine, a accelerat, este un fel de Szekely, care vrea să facă ceva cu mingea, nu să o intoarcă in spate. Mi-a placut. Trebuie să lucreze la tehnica de sut, in rest a fost bravo. Șansa lui au fost prelungirile, a intrat in min. 60, deci a avut 1 oră de joc, unde a putut demonstra ceva.
--------------------------
Eram de parerea că la acest meci să apere Zapata, dar ![]()
Steaua in repriza a2a nu m-a mai lasat sa atipesc.. tineti cont totusi ca jucatorii trimisi in teren nu au jucat prea mult timp impreuna. Anyway, totul e bine cand se termina cu bine! Apropo de spectatori, cam putini.. totusi s-au facut auziti, respect! De-as locui in Bucuresti as fi alaturi de ei meci de meci.
Jiji a plecat in min 45, nu cred ca a fost blat!
Cica-i facuse ma-sa varza cu miel. .
In Post o sa plece cu siguranta la pauza ca-i va face ma-sa mancare de urzici sau fasole batuta.
Dragostea de Steaua trece prin stomac.
Ciobanul tot cioban ramane
Da , Matei este extrem de tehnic , stie cu mingea
Mai bine am juca cu el decat Tanase pe stanga...
Cum s apleci tu din Ghencea pina la mama dracului ...in Pipera , sa crapi o farfurie de varza cu miel ?? lesini naibii de foame pina ajungi in Pipera !
S-a enervat ca era 0-1 la pauza si a plecat acasa , stadionul era gol...astia jucasera ca dracu` in prima repriza , l-a apucat lehamitea si a plecat...scarbit.
Sa io zica lui Mutu de la fiorentina pe asta cu varza si mielul...cioban cretin ce e !!!
Ba , ciobane , si daca ai ajuns acasa si ai crapat ca dobitocul varza cu miel ,de ce naiba nu ti-a stat in gat ca sa scapam de tine odata ?? stati-ar mancarea-n gat data viitoare !!!