Ce minuni in Ghencea! Lui Apostol nu i se mai umfla genunchiul si i-a disparut si hernia de disc si e titular!
Lacatus declara: "Eu sunt antrenorul, eu fac echipa!"
Concluzia: Mucles!
Ce minuni in Ghencea! Lui Apostol nu i se mai umfla genunchiul si i-a disparut si hernia de disc si e titular!
Lacatus declara: "Eu sunt antrenorul, eu fac echipa!"
Concluzia: Mucles!
Care mergeti la SUD da.ti un PM![]()
Du-te pe stadion si o sa vezi care o sa fie.
Sub 50 in seara asta.
Pronostic, x2.
A dat Dumnezeu.
AMIN!
SZEKELY CAPITAN!
Aleluia!
A dat Dumnezeu.
in meciul cu javrele-spurcate unde o fi fost cel mai sus mentionat de tine ? probabil in galeria pch... ![]()
hahaha
si remarc inca odata..apostol este zero!
si remarc inca odata..apostol este zero!
Ca si toti ceilalti de la Urziceni...
Joaca Steaua zici ca-i Barcelonaaaaaaaaaaaa si Laca zici ca-i Guardiola.
Ce scrie pe bannerul ala de la Sud care e portocaliu?
Joaca Steaua zici ca-i Barcelonaaaaaaaaaaaa si Laca zici ca-i Guardiola.
Ce scrie pe bannerul ala de la Sud care e portocaliu?
Ceresit Termosistem
Ce aere de Ibrahimovic are Kapetanos in meciul asta. Mi-e scarba. Mai iau de el pentru ca stiu ca el poate. De Surdu, Onofras sau altii stiu ca nu pot mai mult baietii.
Ceresit Termosistem
LOL.
Ce aere de Ibrahimovic are Kapetanos in meciul asta. Mi-e scarba. Mai iau de el pentru ca stiu ca el poate. De Surdu, Onofras sau altii stiu ca nu pot mai mult baietii.
nu stiu daca sunt aere..eu am impresia ca nu are chef de fotbal.
Peluza Nord s-a apucat sa il injure pe portarul de la Sportul.
Superb.
@_@
Ceresit Termosistem
care este faza cu acest mesaj, eu pur si simplu nu inteleg nimic, va rog sa imi explicati si mie subtilitatea/aluzia cu situatia reala, sau de unde este prealuata replica.
multumesc
Mihai
De cand n-am mai auzit-o pe-aia cu "mu*e rapid CFR". Superb. Traiasca Armata Ultra'...
grad de inteligenta.. cu minus.. atmosfera.. exprimata doar in umbre.. fotbal ? nici vorba, e maidan .
iubim echipa cea mai prezenta in ziare si in stiri .. am ajuns sa-mi fie rusine cu echipa asta!
Pe nea Gigi nu-l intereseaza trofeele. El vrea cupe europene. Pana una alta bucurati-va ca si-a facut Steaua pagina de facebook. Da-le dracului de meciuri. ![]()
De cand n-am mai auzit-o pe-aia cu "mu*e rapid CFR". Superb. Traiasca Armata Ultra'...
ce vrei ma si tu acuma, nu stii ca universul vostru se invarte in jurul nostru!
@AG
Cata dreptate ai !
care este faza cu acest mesaj, eu pur si simplu nu inteleg nimic, va rog sa imi explicati si mie subtilitatea/aluzia cu situatia reala, sau de unde este prealuata replica.
multumesc
Mihai
a intrebat cineva pe forum ce banner portocaliu e la Sud. Si in spatele portii o reclama pe fond portocaliu la Ceresit. Alt "banner" portocaliu eu nu am vazut in acea zona
S-a-npiedicat mingea in poarta cica...
Nah ca am egalat...
ce gol stupid
a intrebat cineva pe forum ce banner portocaliu e la Sud. Si in spatele portii o reclama pe fond portocaliu la Ceresit. Alt "banner" portocaliu eu nu am vazut in acea zona
haa
tare faza, am ajuns sa consideram benere reclamele la seminte si ipsos, in curand cred ca urmatoarele coregrafii vor fi ceva de genul "dorele"