FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sportul Studentesc 1-1 (3-1 la penalty-uri)

«1234»
Daniel-Ionut25.10.2010 20:18

steauafc_mic.gif VS sportul_small.gif

Cupa Romaniei

27 Oct 2010 ora 20:45

FC Steaua - Sportul

pytycrys25.10.2010 20:49

X2, ca's obositi baietii.

O sa fie mai putina lume ca azi.

Joaaaaaaca Steaua, zici ca-i Barcelona...

Grasu`25.10.2010 21:09

Salut! ce pret are un bilet la Peluza Sud! respect! Forza Steaua ! :steag_cruce_invers:

Ste@ua2325.10.2010 21:50

10 lei,asa e de obicei.

BNQ26.10.2010 05:54

Îngrijorati că ar putea avea suporteri si mai putini la meciul de miine, cu Sportul, cei din conducere au decis ca abonatii să aibă acces gratuit la partida din Cupa

liquid squad26.10.2010 06:51

Degeaba o sa fie putina lume.Suntem mai rau ca CFR numai acolo sunt mai multe femei decat barbati in peluza cam asa ceva e si la noi.

Alex88pl26.10.2010 07:20
Îngrijorati că ar putea avea suporteri si mai putini la meciul de miine, cu Sportul, cei din conducere au decis ca abonatii să aibă acces gratuit la partida din Cupa

poate Argaseala sa lase intrarea libera pe tot stadionul. mai mult de 2000 nu vad sa fie. ma mir ca n-au pus ora 21:45..

luck8726.10.2010 08:50

eu sper sa fie lume multa la baschet,jucam cu gaz metan,una din favoritele la titlu,cine vrea poate sa se duca dupa meci sa ii bage bani ciobanului i buzunar:P

blindica26.10.2010 10:00

De ce nu mergeti la baschet ,atunci? Sau sa zici ca speri pe topicul de baschet :D?

Steaua si-a atras majoritatea fanilor,suporterilor,prin sectia de fotbal,sport care are o anumita traditie la noi.

Legat de meci,bate Steaua,desi nu e exclusa si o surpriza cum a scris pytycrys.

Merg pe o formula de joc :

Lungu-Martinovic,Galamaz,Abrudan,Brandan-Nicolita(el gipsy nu oboseste)/Radut,Bicfalvi,Szekely,Tanase-Surdu,Kapetanos.

luck8726.10.2010 10:23

Nu zic asta pe topicul de baschet pentru ca acolo suntem cam aceeasi,si inca mai sper ca mai sunt fani ai Stelei in intregimea ei,nu doar a fotbalului(cum e cazul tau)

Inca mai sper ca o sa vina lumea si o sa sustina toate sectiile nu doar in fazele finale,ci pe tot parcursul anului

In concluzie,speranta moare ultima.........

Bombonel9426.10.2010 10:37

sa puna 2 lei intrarea ca la Dinamo sa vina si la noi lumea:)))

blindica26.10.2010 10:37

Nu stii cum e cazul meu si...chiar daca ar vrea sa vina 20.000 de oameni la un meci de baschet,nu ar avea unde sa intre. Repet,n-ai de unde sa stii cum e cazul meu.Nu e ceva rau sa sustii sectiile clubului,dimpotriva.Doar ca daca intr-adevar vrei sa le ajuti,nu le mai promova pe sistemul : veniti aici,nu va duceti la Oier.Fani ai Stelei in intregimea acesteia,crezi ca pustani fiind,in anii 90,au auzit de traditia baschetului stelist?Tocmai asta ti-am zis : foarte bine ca timpul si dorinta iti permit sa mergi la hockey,handbal si baschet,dar nu le promova doar pentru ca sunt in antiteza cu un Oier.

CiprianPH26.10.2010 12:03

Eu cred ca singurul sport care ar fi in antiteza cu oierul este ... sahul. Iar luck87 nu cred ca promoveaza o sectie numai pentru ca este in antiteza cu oierul.

In alta ordine de idei eu unul cred ca e de preferat sa se promoveze valoarea, puritatea sportiva si performantele sportive in locul circului din sectia de fotbal. Pentru circ avem foarte multi reporteri care isi doresc sa fie scuipati de cioban pentru a se intoarce la sediul televiziunii cu o "stire de senzatie".

P.S....semnatura ta este in antiteza cu sectia de fotbal....nu crezi?

nairobi26.10.2010 12:07

Stadionul nu se va umple cu jucatori ca:

Nicolita (1-2 meciuri bune urmate de 3-5 meciuri cind pierde 70-80 % din mingile jucate de el pe atac)

Angelov (total neadaptat la joc)

Radut (cind nu este jucat pe partea lui, nu este polivalent!)

Bilasco (unde e cel de la Urziceni?!)

asta ca mici exemple

si nu se va umple nici cu antrenori, care am senzatia ca nu vad jocul (Lacatus) sa nu schimbi nimic cind nu merge, sa nu joci cu aproape nici un tanar meciurile mai "usoare", sa-l ti pe banca pe Szekely, Capetanos si ar mai fi vreo 2 -3.

DAR ....

Eu sper ca daca avem ceva rabdare (1-2 ani) si cu putin noroc, dar mai ales, cu jucatori care sa alerge un meci intreg si pe care mingea sa nu-i incomodeze, avem sanse sa speram la un nou titlu. (Of Doamne! il mai prind eu oare?!).

Si acum despe meciul de maine, eu cred ca invingem daca nu ne repezim si nu credem ca am invins din vestiar. Sportul e o echipa imprevizibila.

Ideea ca abonatii sa intre gratis e ok, tinind cont si de adversar si ar trebui mentinuta si pe viitor la meciurile de cupa.

Sper ca vom lupta si pentru cupa, pentru ca eu sincer nu cred (sper doar) ca vom lua campionatul, si din cupa ajungem mai usor (5 meciuri) in E.L.

HAI Steaua!

Steaua1947^26.10.2010 12:57

@nairobi

eu zic sa mai asteptam 1-2 ani pana pleaca Gigi.

PrymarU26.10.2010 17:24
@nairobi

eu zic sa mai asteptam 1-2 ani pana pleaca Gigi.

Ar fi bine un 1 an 2 sa nu fie mai multii :(( mi-e dor de Steaua :X

wpt26.10.2010 17:30
Ar fi bine un 1 an 2 sa nu fie mai multii :( ( mi-e dor de Steaua :X

+1

mihai___slobozia26.10.2010 18:15

am incercat sa pun o poza pentru Steaua - Sportul pe site la sectiunea foto, dar nu a mers...asa ca am atasat-o aici..sau vizitati mihaibalta.blogspot.com.

Forta Steaua :steag_cruce_invers:fular-campionii

steaua_sportu_cupa.jpg

red&blue_boy26.10.2010 19:18

Ne facem probleme degeaba,doar aseara Jiji spunea ca avem trei echipe si ca nu e o problema cine joaca cu Sportul.

TREI ECHIPE,TREI!!!

Ce sa zic,eu nu prea vad nici una....

suporterbetiv26.10.2010 19:53

incepem cu

Cezar Lungu

Bonfim Galamaz Abrudan Latovlevici

Szekely Radut Anghelov Brandan

Surdu Kape

cred ... :D

da oricum sper sa ne calificam si sa mergem mai departe ca o echipa profesionista

ciao

ryan2226.10.2010 20:11

sper sa batem si ... Szekely sa fie titular ! Forza Steaua :steag_cruce_invers:

johnny bravo27.10.2010 05:11

am citit toate comentariile de la acest topic si am vazut ca doar 2-3 insi au vorbet despre meci , restu , doar de Jiji sau de baschet...este incredibil ...fratilor , topicul se numeste : Steaua - Sportul Studentesc .Asa ca vorbiti despre meci , nu despre alte chestii ca , ca deja eu unul m-am plictisit sa vad ca se vorbeste despre altceva in afara de fotblal (mai ales de Jiji , de care m-am saturat sa mai aud )

on: eu cred ca bate echipa noastra :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

Bogdan27.10.2010 07:28

Conform traditiei sunt mari sanse sa pierdem. Chiar o sa pun un x2 la pariuri.

bijoux_bz27.10.2010 10:11
Conform traditiei sunt mari sanse sa pierdem. Chiar o sa pun un x2 la pariuri.

de ce sa te "complici" ? eu zic 2 solist

kLzN127.10.2010 12:30

Care mergeti la SUD da.ti un PM ;)

«1234»