Bine ma...stati la egalul vostru. Daca se uita cineva care nu prea cunoaste la post-ul lui laziale chiar a crede ca face egal
La pariu ca o sa fie primul meci in care Dinamo nu ia gol , asa se intampla de ceva anii, nimic nu ne iese contra lor .....
Bine ma...stati la egalul vostru. Daca se uita cineva care nu prea cunoaste la post-ul lui laziale chiar a crede ca face egal
La pariu ca o sa fie primul meci in care Dinamo nu ia gol , asa se intampla de ceva anii, nimic nu ne iese contra lor .....
La ce declaratii se tot dau inainte de meci, nu m-ar mira daca am lua bataie de la caini. Chiar cred ca un blat intre dinam0 si Steaua e posibil in anul 2010. In paranoia asta m-a bagat becalii. Il puteti injura pe el daca credeti ca ce am spus eu e o tampenie.
Cainii intotdeauna s-au mobilizat cu noi, mai ales in ultimii ani. De cand a venit jegul de becalii la echipa, s-au schimbat rivalii. Acum nu mai e tragedie daca ne bat cainii. Trebuie sa batem doar pe CFR, rivalii patronului.
Repet, am o presimtire rea in legatura cu meciul. Sper sa fie doar emotiile dinaintea derbiului si sa ii spargem. Dar nu m-ar surprinde daca ne-am face iar de rahat.
As spune ca Steaua e pe val. As mai spune ca jocul Stelei e mai spectaculos decat al cainilor, ca atacul, mijlocul si apararea ros albastra sunt in finit superioare groparilor. N-au nicio sansa in fata noastra. Ii vom face de ras. Exagerez? Sper ca nu.
Exagerezi.Pana la urma,am jucat o repriza cu Napoli si un meci cu Sportul,care,fie vorba intre noi,are o aparare de tot rahatul.La Dinamo se pastreaza apararea de rahat a Sportului DAR diferenta pe care o vezi tu la mijloc si atac este practic inexistenta.Poate suntem o IDEE mai in forma si cu un moral mai bun,dar cum bine a zis cineva,in ultimii ani,Dinamo s-a mobilizat mai bine in derbiuri si ne-a batut unde ne-a prins.Lacatus trebuie sa-i motiveze la maxim pe actualii fotbalisti ai Stelei,o victorie in jegul ala de stadion e foarte importanta,nu i-am mai batut acolo de 6 ani.Important e sa controlam mijlocul,nu va fi totusi usor,N'Doye e bun,dar cu Ricardo si Apostol,se poate.TREBUIE SA BATEM!
P.S.Nu mai cenzurati cuvantul DINAM.U.E.,ei ne fac in toate felurile posibile pe site-ul lor,dinamoprostia.Mai putin respect pentru rahatii astia,va rog.
Din cate am vazut, meciu' nu mai e sambata, ci duminica ora 20.
lepefeu' pluii.
DUMINICA, 17.10.2010
FC Dinamo " FC Steaua**
20.30
DIGI SPORT
LPF.
Duminica, ora 20:30
Cine stie,poate-l mai schimba pana atunci...
LPF-ul abia azi a afisat. Data veche era data de gsp
Poezie dedicata derby-ului dinam0 - Steaua. Autorul ei fiind Geza de pe forumul ProSport!
Orologiul bate trei si jumatateLa clubul Dinamo, oare cine bate?
Antrenorul Mircea mort de suparare
Striga cu durere: Eu sunt, generale!
Blandul meu stapan, te rog, te implor
Lasa-ma sa intru, ca de frica mor!
Tremur de necaz, ma cuprind fiorii,
Nu stiu daca maine mai apuc eu zorii,
Stai putin baiete, ce s-a intamplat?
Intreaba generalul si el suparat.
Acolo stapane, e de rau, sa stii!
Dincolo de Ghencea s-au aprins faclii
"Dracii" de la Steaua navalesc la poarta
Cetatea Dinamo este sfaramata,
"Diavolii" Fiarei, rau ma chinuiesc,
Nu ti-am spus, stapane, suntem coplesiti!
Prevad, generale, ca vom fi striviti!
Au de gand stelistii sa ne umileasca?
Totul! Chiar si cupa vor s-o cucereasca!
Tremur de necaz, ochii mei sunt tristi,
Plangeti cu suspine, dragi Dinamovisti!
Plangeti, puncte, doliu, de stelisti scapati,
Rugati pe toti zeii, sa fiti ajutati!
Se poate, baiete, antrenor de soi
Sa ajungi epava in acest razboi?
Coloana de frunte, buni cotonogari si batausi
Ati ajuns, sa cereti mila pe la usi,
Ciomagiti-i bine, dati-le la cap!
Striga generalul foarte suparat.
Nu va fie frica, avem aliati
Toti arbitrii tarii au fost suparati
Voi fii foarte tare si invingator
Caci pentru Dinamo am vrut sa mor!
Dar atat cat Steaua straluceste sus,
Pe Stefan cel Mare doliul este pus!
Sper sa nu fim noi prima si singura echipa din campionat care nu marcheaza contra lui Dinamo ! E greu de crezut , insa in derby-uri este altceva . Oricum potaile ne-au cam ciuruit in ultimii ani , din 2007 nu i-am mai strivit , au urmat apoi 5 meciuri ( 2 egaluri si 3 infrangeri pentru noi ) , asa ca nu e bine sa ne vedem invingatori dinainte. ![]()
laziale, as pune un pariu cu oricine ca esti dinamovist
Eu pap catei la micul dejun si ma acuzi pe mine cum c-as fi...dinamovist ??
Sa-ti fie rusine...va fan cullo vai...macar sa ai 25% din meciurile pe care le-am vazut eu pe Ghencea ,apoi sa deschizi Gurita !
ete , dovada , ca pap catelusi ![]()
![]()

ps - daca BATEM javrele , dau de baut la tot forumul , daca iese EGAL...sa ma cititi cu atentie de acum incolo ! ![]()
sa fim siguri ca nu se sterge
=))
Eu pap catei la micul dejun si ma acuzi pe mine cum c-as fi...dinamovist ??
Sa-ti fie rusine...va fan cullo vai...macar sa ai 25% din meciurile pe care le-am vazut eu pe Ghencea ,apoi sa deschizi Gurita !
ete , dovada , ca pap catelusi
ps - daca BATEM javrele , dau de baut la tot forumul , daca iese EGAL...sa ma cititi cu atentie de acum incolo !
Ma eu nici nu stiu ce sa mai zic. EU zic ca ii batem la 3-4 goluri diferenta! Vom trai si vom vedea!
FORTA Steaua! ![]()
THIS!

Seamana cu Elias din profil =)))))))))
Seamana cu Elias din profil =)))))))))
...la urechi mai mult...
e timpul sa castigam cu maidanezii din groaoa,,,doamne ce stadion oribil au ![]()
![]()
am si yo o intrebare ![]()
cum si de unde pot procura bilete la meciul cu Dinamo ![]()
aloooo,baietii cu pozele?!trezireaaa!fapte,nu imagini!cat de patetic...
Daca am fi noi singura echipa care nu le dam gol maidanezilor pana acum,inseamna ca suntem mai praf ca ei.Totusi,trebuie sa iasa bine pentru noi de data asta,a trecut prea multa vreme de cand nu i-am mai casapit pe paduchiosi.Victorie sa fie,pentru mine nu conteaza prea mult scorul,sa-i batem in groapa aia a lor de gunoi.
Preturile sunt urmatoarele:
10 lei - peluze
20 lei - tribuna a II-a (sectoarele 19 si 25)
30 lei - tribuna a II-a si tribuna 0-III
35 lei - tribuna 0-II
45 lei - tribuna a II-a VIP
50 lei - tribuna 0-I
100 lei - tribuna 0 VIP.
Stelistii vor avea alocate 676 de tichete.
cum ma nu mai sunt 2 lei biletele?![]()
Mai sunt bilete ?????????? ![]()
Sa vedem daca nu sunt sanse sa cumparam unul din cele 676 mergem la gazde ca obicei. ![]()