daca nici acum nu batem nu mai batem niciodata
daca nici acum nu batem nu mai batem niciodata
Rupeti-le capu' maidanezilor!
Cum se pot face rost de bilete la meci?
Cum s-au facut si sezonul trecut.
Pai nu am fost sezonul trecut...nu imi zici si mie?![]()
![]()
In pauza asta se pot schimba multe.
Daca era sa jucam cu ei peste 2 zile puteam sa zic lejer ca le umplem sacu, da' nu sti ce se poate intampla in 2 saptamani
Singurul care conteaza!
MMMMUUUIIIIEEEE DINAAAMMOOOOO!!!!
cat regret ca pe 16 are varamiu nunta si nu pot fi prezent ....
In pauza asta se pot schimba multe.Daca era sa jucam cu ei peste 2 zile puteam sa zic lejer ca le umplem sacu, da' nu sti ce se poate intampla in 2 saptamani
De asta ma tem si eu...
cat regret ca pe 16 are varamiu nunta si nu pot fi prezent ....
Vi cu mireasa la meci ![]()
ar fi o idee pacat ca e in alt oras nunta...
Iar au ajuns la 9 victorii in fata? N-am urmarit exact niciodata statisticile astea, dar mor de oftica ca iar au ajuns la +9..din cate imi amintesc erau pe la +5...inseamna ca de la ultimii 2 ani ni se trage...apropo...ne-au condus mereu la suma victoriilor din campionat? Oricum, dupa cum vad eu lucrurile, potaile se vor autoeutanasia intr-un an, maximum doi. Se autodizolva. Finu' Borcea se va retrage. Iar noi mai rau decat suntem acum nu vom fi niciodata. S-ar putea sa ajungem sa le regretam disparitia lor in 2-3 ani de acum incolo, caci asta e unicul derby al campionatului...sau sa-i cautam prin Divizia Onoare. Asa bine ma simt cand imi amintesc de cele 2 rezultate de 5-0: unul in Cupa si unul in campionat...Poate le dam un 5-0 si in ligheanul lor puricos, sa-i ajutam sa se defiinteze mai repede.[/quote nu se dizolva nimeni.este un plan al lui Badea sa scape de turcu,Borcea,giovani.darama clubul pana ajunge singur,apoi aduce nume mari ca asociati si sponsori si joaca pe noul stadion.
o sa fie iar maxim 300-400 in groapa de suporterii ,,adevaratii,,
o sa fie iar maxim 300-400 in groapa de suporterii ,,adevaratii,,
E cv logic decand cu chestile de la Steaua
Foarte mult optimism pe aici,dar mai bine ar fi sa ne bucuram dupa.Se motiveaza singure javrele,oricat de prost ar duce-o acum,e totusi cel mai important meci din Romania...
LPF a decis cind se va disputa Derby de Romania, programat in etapa urmatoare in Liga 1. Dinamo - Steaua se va juca simbata 16 octombrie, cu incepere de la ora 20:00 si va fi transmis in direct de DigiSport.
asta da zi de derby ..
Nu sunt de acord ca acest Derby , sa fie transmis pe DigiSpot
de oare ce abonatii UPC nu prind DigiSport
mai bine al dadeau pe antena 1 sau Pro TV ..
Trustul PRO n-are nici o treaba cu televizarile meciurilor de Liga 1.
Iar vad meciul pe reprize :S
0-2!
Nu sunt de acord ca acest Derby , sa fie transmis pe DigiSpotde oare ce abonatii UPC nu prind DigiSport
Din pacate , banul dicteaza in tot si toate ! ![]()
Nu sunt de acord ca acest Derby , sa fie transmis pe DigiSpotde oare ce abonatii UPC nu prind DigiSport
pe mine nu ma deranjeaza
il vad live :x
Si pe mine ma enerveaza faza asta cu Digi si GSP! Dar mitica prostanu face ce vrea! Eu oricum sunt in excursie si vad meciu la o terasa ceva, ori in cel mai rau caz are colega-miu de banca laptop cu modem de net, ca asta a fost conditia mea de a merge in excursie. DUPA MECI DAM STARTU LA BAUTURA! Sper sa beau de fericire, ca altfel imi beau lacrimile! Dar nu se ajunge la asa ceva!
Ce-o sa fie, ce-o sa fie, o sa fie-o VESELIE! 0-4!!!
pentru eternitate ![]()
![]()
Dinamo![]()
forever NR 0
Au noroc javrele ! Pauza asta de 2 saptamani le va prinde bine ; au timp sa puna la punct tactica , au timp sa-si revina din scandaluri si sa-si refaca moralul.Apoi , intervine orgoliul si nu vom avea un meci usor , imi doresc sa castigam la ei , cum o fi , numai sa castigam , chit ca-i fura arbitrii dar sa vad ca i-am invins in imputitul ala de stadion ! Mi-e frica de un singur lucru , ca vor avea noroc si va iesi ...egal.Nu cobesc , dar cam asa iese cand iti doresti prea mult victoria si ai senzatia ca vei reusi 100%...trebuie sa intervina ceva , e imposibil !!
F.U.C.K THEM ALL !!! caini-spurcati...alup sa mancati !!!