Final nefast de sezon regulat: Steaua - Progym 3-7. Altfel, Munteanu si Marcus au marcat si de aceasta data.
Ne vedem in playoff.
Final nefast de sezon regulat: Steaua - Progym 3-7. Altfel, Munteanu si Marcus au marcat si de aceasta data.
Ne vedem in playoff.
Cat de curand trebuie sa inceapa semifinalele Campionatului National la seniori,dupa ce Brasov a incheiat cu Liga Mol!Steaua va juca impotriva celor de la Miercurea Ciuc la Carta!Nu cred ca are cineva asteptari mari de la aceasta semifinala,de ras nu ne vom face,dar sa-i batem va fi un lucru greu de realizat,ne razbunam pe Progym in finala mica!Revin cu data cand aflu ceva ![]()
Acesta este programul.
http://www.rohockey.ro/RO/News/Semifinalel..._2013-2014.aspx
Luni, 24 martie, la Carta, in primul meci din seria semifinala, Steaua - HC Miercurea Ciuc 2-4 (2-1, 0-0, 0-3). Steaua a condus pana in minutul 42 (goluri Berdila si Nicolescu).
Ne-am prezentat bine,fata de o echipa care a jucat in Liga Mol si are o finala jucata in 2013 cu DAB+cativa stranieri care au jucat in cateva campionate interesante!Astazi urmeaza meciul 2 de la ora 16:30
Poze de la meci:
http://szekelyhon.ro/galeriak/megnez/3291/...arcfalvan-a-hsc
La multi ani Ioan Timaru!Sa speram ca in viitor vom avea cel putin un jucator ca el ![]()
Dupa 2 reprize Miercurea Ciuc conduce Steaua cu 6-0!
9-1 scor final.
Meciul 3: Miercurea Ciuc-Steaua Rangers 9-2 pentru noi au marcat:I.Timaru si Bocu Florian!Mai jos aveti desfasurarea scorului si lotul Stelei de la acest meci:
http://www.pointstreak.com/prostats/boxsco...?gameid=2417419
A inceput finala mica!
Steaua Bucuresti-Progym Gheorgheni 6-3 in meciul 1!Marcatori:A.Munteanu,Stefan Bogdan(dubla) si I.Timaru(hat-trick)!Mai jos link:
http://www.pointstreak.com/prostats/boxsco...?gameid=2419232
Steaua Bucuresti-Progym Gheorgheni 2-4 in meciul 2!Marcatori:I.Timaru si C.Mircea!Mai avem de jucat ca sa obtinem locul 3 si nu ne va fi asa usor cum a fost in sezonul regulat,cei de la Progym au mai adus niste jucatori!Mai jos link:
http://www.pointstreak.com/prostats/boxsco...?gameid=2419233
Progym-Steaua Bucuresti 5-4 in meciul 3!Trebuie neaparat sa castigam astazi ca deja s-a complicat treaba!Ieri am condus cu 0-2 si 2-3 si am pierdut,din pacate!pentru Steaua a marcat:Constantin Mircea,Bocu Florian,Mihai Georgescu si A.Kostandi.
http://www.pointstreak.com/prostats/boxsco...?gameid=2421246
Progym - Steaua 4-0 in meciul patru al finalei mici. Steaua ajunge in afara podiumului national, o nedorita premiera pentru club. Altfel, daca tinem cont de conditiile in care echipierii Stelei au desfasurat prezentul sezon, nu putem face reprosuri. Dimpotriva.
O micuta stire despre cei mai viteji dintre huni:
"Miercurea Ciuc, amendata cu 1.000 de lei dupa ce un fan a batut un arbitru din Ungaria.
Comisia de Disciplina a FR de Hochei a decis sa nu influenteze soarta finalei dintre HSC Miercurea Ciuc si Corona Brasov, astfel ca a aplicat doar o amenda formatiei harghitene in cazul arbitrului maghiar batut de un fan. Campioana en-titre va trebui sa plateasca 1.000 de lei pentru acest incident petrecut dupa disputarea meciului patru. In schimb, HSC va putea juca meciul sase pe propriul patinoar si cu spectatori.
Dupa incidentul de vinerea trecuta, arbitrii maghiari au transmis ca nu mai vor sa conduca meciuri din finala Campionatului National."
Facem un exercitiu de imaginatie inchipuindu-ne ce epitete ar fi curs din partea minoritarilor daca trebusoara asta se petrecea in Bucuresti?
O micuta stire despre cei mai viteji dintre huni:
"Miercurea Ciuc, amendata cu 1.000 de lei dupa ce un fan a batut un arbitru din Ungaria.
Comisia de Disciplina a FR de Hochei a decis sa nu influenteze soarta finalei dintre HSC Miercurea Ciuc si Corona Brasov, astfel ca a aplicat doar o amenda formatiei harghitene in cazul arbitrului maghiar batut de un fan. Campioana en-titre va trebui sa plateasca 1.000 de lei pentru acest incident petrecut dupa disputarea meciului patru. In schimb, HSC va putea juca meciul sase pe propriul patinoar si cu spectatori.
Dupa incidentul de vinerea trecuta, arbitrii maghiari au transmis ca nu mai vor sa conduca meciuri din finala Campionatului National."
Facem un exercitiu de imaginatie inchipuindu-ne ce epitete ar fi curs din partea minoritarilor daca trebusoara asta se petrecea in Bucuresti?
Doar 1000 de lei?Trebuia cel putin o suspendare sa nu joace acasa meciul 6,acestor animale!Edmond_dantes te invit pe Hochei Forum sa vezi ce parere are un animal din acea zona despre acest incident!Un link mai jos:
http://www.hochei.ro/forum/viewtopic.php?f...&start=1035
Pagina 70!
Am citit si eu, afinofenov61, mizeriile scrise de userul harghitean la care faceai referire; marele cunoscator intr-ale hocheiului socotea ca si in urmatorii 30 de ani zona sa de bastina va produce jucatori de certa valoare si ne amintea cum aceeasi zona mirifica tine in spate reprezentarea Romaniei la nivel international.
Atat de bine ne reprezinta cetatenii romani de etnie maghiara incat ne-au cadorist, la finele lunii martie, cu retrogradarea reprezentativei U 18 in al cincilea esalon valoric al hocheiului la nivel de juniori. Si nici pentru reprezentativa de seniori, care va evolua intre 20 si 26 aprilie la Mondialele din Lituania (in al treilea esalon valoric al IIHF, alaturi de tara gazda, Croatia, Olanda, Marea Britanie si Polonia) nu se anunta un sezon prea grozav.
Am citit si eu, afinofenov61, mizeriile scrise de userul harghitean la care faceai referire; marele cunoscator intr-ale hocheiului socotea ca si in urmatorii 30 de ani zona sa de bastina va produce jucatori de certa valoare si ne amintea cum aceeasi zona mirifica tine in spate reprezentarea Romaniei la nivel international.
Atat de bine ne reprezinta cetatenii romani de etnie maghiara incat ne-au cadorist, la finele lunii martie, cu retrogradarea reprezentativei U 18 in al cincilea esalon valoric al hocheiului la nivel de juniori. Si nici pentru reprezentativa de seniori, care va evolua intre 20 si 26 aprilie la Mondialele din Lituania (in al treilea esalon valoric al IIHF, alaturi de tara gazda, Croatia, Olanda, Marea Britanie si Polonia) nu se anunta un sezon prea grozav.
Asta ii spusesem si eu cu U18(Cristi sunt acolo)!A mai scris o prostie la pagina 73 ultimul post,mare agitatie ce a iesit pe acolo cu acel junior care e pe lista de draft a NHL-ului!
Edmond_dantes te invit pe Hochei Forum sa vezi ce parere are un animal din acea zona despre acest incident!Un link mai jos:http://www.hochei.ro/forum/viewtopic.php?f...&start=1035
Pagina 70!
Stiu forumul ala si sunt mindru c-am fost banat dupa ce le-am spus bozgorilor imbecili care-l populeaza ce parere am despre ei si ce le doresc ![]()
Se apropie Mondialele din Lituania (20-26 aprilie) - Divizia I B (al treilea esalon valoric al hocheiului international). Romania va infrunta Polonia (ne-a batut la scor in ultimii ani, indiferent ca a fost vorba de Mondiale sau de EuroHockey Challenge), Marea Britanie (retrogradata din Divizia I A, cu un lot net superior noua), Olanda (ne-a invins, de regula, in meciurile oficiale), Lituania (tara organizatoare) si Croatia (nou promovata in acest esalon).
La prima vedere, meciurile cu Lituania si Croatia ne-ar fi la indemana, dar ... LITUANIA l-a anuntat in lot pe Dainus Zubrus, care nu s-a calificat in playoff-ul NHL cu NJ Devils. In acest sezon regulat, Zubrus a disputat 81 de partide si a strans 26 de puncte (13 goluri + 13 assist-uri). Hocheistul de 35 de ani a mai evoluat o singura la Mondiale, in 2005, cand Lituania ne-a invins cu 5-0. In plus, atacantii Rybakov (HC Lida, Belarus) si Kumeliauskas (Aristan Temitrau, Kazahkstan) au aratat o mare pofta de gol in acest an competitional. CROATIA se va baza la mondialele din acest an si pe Dario Kostanic, Marko Sakic, Geoff Waugh si Alan Letang, care au jucat in KHL pentru Medvesacak Zagreb. Daca primii trei au avut aparitii episodice, naturalizatul Letang a jucat 19 partide si a marcat doua goluri, unul chiar in playoff, impotriva lui Lev Praga, castigatoarea Conferintei de Vest. Apoi, tot pentru croati va juca si Borna Rendulic de la HPK Hameenliinna (SM-liiga), care a disputat 57 de partide in sezonul regulat si inca 6 in playoff, izbutind 32 (11 goluri +21 assist-uri), respectiv trei puncte (3+0).
Stiu si eu daca ne salvam ... Sa ne bazam pe ... patriotismul lui Tihamer Becze ?
Eu zic ca vom cadea deja am citit cateva stiri si animalele alea din Ciuc au zis ca nu se vor prezenta la lotul national(6-7 jucatori parca era vorba)!Eu vad in asta o stire buna,mai bine scapam de ei,gata cu bisericutele la nationala si mai stiu eu alte scandaluri cu imnul si steagul secuiesc!
Un lucru e cert ca am scapat de "marele" antrenor canadian Tom Skinner care nu avea o treaba omul,nu vedea un meci si facea selectia,stia doar sa injure in vestiar si sa se dea in spectacol!Noul antrenor dupa cum se aude va fi cel care a antrenat Brasovul,actual secund Greg Lindqvist!
Legat de Croatia acum cativa ani ne doream sa-i evitam ca avea acesti canadienii naturalizati,uite ca acum nu mai scapi!
http://stats.iihf.com/Hydra/386/IHM386000_32E_8_0_ROU.pdf
Sper sa fie Ioan Timaru si pe lista finala de jucatori+cat mai multi de la Steaua!
6 jucatori de la Steaua au ramas pe lista finala a lotului Romaniei care pleaca astazi spre Vilnius(Lituania),printre care si Ioan Timaru!!!
Jucatori pastrati de la Steaua:
Ioan Timaru
Catrinoi Adrian
Lusneac Nicusor
Pascaru Leonard Mihai
Munteanu Alexandru
Georgescu Mihai
Să nu uitam si de ex-stelistii Pisarenko si Mastaleriu, la randul lor retinuti pentru Campionatul Mondial de la Vilnius, Divizia I B (al treilea esalon valoric al hocheiului mondial)
Romania-Polonia 0-7!Poate daca incepeam cu Catrinoi in poarta nu am fi luat atatea,Catri a intrat in poarta in min 45 si a inchis-o!
Astazi meci cu Marea Britanie!
Marea Britanie - Romania 4-1 in al doilea joc al tricolorilor de la acest Mondial. Catrinoi a aparat foarte bine si a limitat proportiile scorului (43 de suturi parate din cele 47 trimise pe spatiul portii sale, procentaj 91, 49%).
Golul echipei noastre a fost marcat de O. Biro, in ultimul minut (a fost asistat de Pisarenko si E.Moldovan).
Sa radem cu redactia sport de la Radio Romania - Actualitati: Intr-o stire prezentata in dimineata zilei de 22 aprilie, dupa ce au trecut in revista rezultatele hocheistilor nostri la Mondialele din Lituania, cetateanul de la microfon a spus, citez din memorie, ca speranta pentru o victorie se leaga de meciul de miercuri cu Croatia:P!
... Ramaneti, dragilor, la fotbal minut cu minut (y)!
Poate cu Olanda sa speram la ceva!Daca vor croatii iti dau in prima o caruta de goluri si dupa trimit titulari la vestiar! ![]()