Cat costa un bilet la acest meci?
Cat costa un bilet la acest meci?
10lei
Din pacate nu am bani de bilet. Sper sa intru dupa prima repriza. Ne vedem acolo!
Maine, de la ora 19:00, pe patinoarul Mihai Flamaropol, Steaua intalneste in al 2-lea meci din semi-finala campionatului Romaniei Brasovul
veniti la patinoar, echipa are nevoie de suporteri!!!!
Maine, de la ora 19:00, pe patinoarul Mihai Flamaropol, Steaua intalneste in al 2-lea meci din semi-finala campionatului Romaniei Brasovulveniti la patinoar, echipa are nevoie de suporteri!!!!
Am vazut ca postezi foarte des pe un forum de hochei. Te asteptam cat mai des cu comentarii aici si pe Steaua.ro
Bine te-ai inregistrat!
kuzman da un semn,am vazut ca esti in Brasov,da un sms ceva,pt marti,0727240701nr meu,cred ca vom fii mai uniti si mai multi marti dat fiind faptul ca am rasturnat bvul cu cracii in sus la Bucuresti
Ne vedem la Brasov,daca nu se vine nici marti nimeni macar meciul decisiv poate vine cineva,am vazut ca s-a luat un portar.
Pai tu te ocupi, tipbv? pe MoWeed il tineti de frumos si inalt ce e?
Sau l-ati facut mascota, si nu se mai ocupa de chestii de-astea care aparent ar fi intrat in fisa postului?
La ce fisa a postului te referi? Am cumva vreun post de care nu stiu?
Te-au dat deja afara de la AISS Brasov?
Zi asa, si terminam bilciul; ma duc sa-i felicit pe baieti, si am un motiv in plus de-a bea.
Ma gindeam eu ca e imposibil ca cineva, fie si cu inaltimea si felul in care arati, sa nu poata aduce niste oameni la meci, intr-un oras doldora de stelisti.
Nu m-a dat nimeni afara de nicaieri, stai tu linistit. Sunt un simplu membru AISS, la fel ca si tipbv. Asa ca el este cel putin la fel de indreptatit ca si mine sau ca si altii din Brasov sa se ocupe de asta. Ba, as putea spune, mai indreptatit de vreme ce el e singurul care a mers la fiecare meci de la Brasov si este toba de hochei.
Daca e sau nu orasul plin de stelisti si cat de stelisti sunt respectivii ar fi de discutat insa nu e nici locul si nici momentul potrivit
Cat despre inaltimea si felul cum arat, ne cunoastem cumva? Nu cred asa ca te rog, nu-ti mai da tu cu parerea...
PS: inceteaza, te rog, cu off-topicul.
Unde e off-topicul, mai...MO? N-are legatura cu HOCHEIUL faptul ca m-am asteptat ca la un meci important de HOCHEI sa existe in tribune macar un micut grup de stelisti care sa sustina echipa noastra?
Da, daca tu nu stii, iti spun eu de la Bucuresti: in Brasov sunt multi stelisti, dintre care sunt convins ca o buna parte ar fi venit la meci daca ar fi existat o minima promovare a evenimentului de catre AISS Brasov. Macar p-aia din avatarul tau, care stau cu fundurile la bannerul VPM, daca i-ai fi adus la meci, ar fi contat. Macar pe tovarasii tai virtuali, Adrian si kellerman, sa-i fi adus, ca publicul s-ar fi ocupat sa-i batjocoreasca, si ar fi uitat de meci. Dar contributia ta pentru culori e sa fii blocat in conceptul VPM si sa-mi vinezi posturile, doar-doar oi putea sa ma banezi.
Da' pe tine ce te-a oprit sa mergi, adevaratule?
Tu stii sa faci altceva decat sa bati din gura?
Felicitari ca te-ai nascut in Bucuresti si ca trebuie doar sa iesi din bloc ca sa mergi la meciurile Stelei. Daca te nasteai la Mogosoaia nu mai aveai cum sa ii mai tragi pe altii la raspundere.
Nu cred ca stii tu din Bucuresti mai bine ca mine cum sta treaba cu stelistii din Brasov. Asa ca te rog nu te mai pronunta fara sa stii despre ce vorbesti. Patinoarul e aici de 3 ani si din Brasov, in afara de cativa (cei din poza mea, de exemplu), nu am mai vazut alt stelist la meciuri. Nici cand era moca intrarea, nici cand meciurile au fost mediatizate.
Cati au fost in Bucuresti la un meci de hochei maxim sezonul asta? 200? 500? 1000? Intr-un oras care are stelisti declarati cam cat populatia orasului Brasov(daca nu a judetului). Asa ca inainte sa ma iei tu pe mine la rost ce fac sau ce nu fac pentru un meci in deplasare, ai putea contribui la promovarea meciurilor de acasa. Dar e usor sa comentezi de ce nu face altul.
Ce am facut/nu am facut pentru promovarea meciului precum si contributia mea pentru culori nu sunt subiecte de discutie pe topicul asta si te rog sa nu mai insisti pe asta deoarece esti off-topic.
PS: Daca vroiam numai sa te banez, te banam si gata.
PS2: Va rog frumos discutati despre hochei aici, nu despre MoWeed, AISS si altele.
Ba nu v-ati saturat de cearta?Spuneti pe fata ca nu vreti sa mergeti la meciuri si asta e(brasoveni).
sunt de acord cu prima parte a mesajului.
Ba nu v-ati saturat de cearta?Spuneti pe fata ca nu vreti sa mergeti la meciuri si asta e(brasoveni).
Bai, prietene, hai sa iti zic eu tie ceva.
Niciodata, si asta poate fi verificat, nu am vorbit despre chestii de genul "provincia e mai tare" sau "capitala e nasoala" sau din astea. Niciodata nu am facut discriminare in functie de regiuni.
In schimb, altii si-au batut joc de mine si s-au folosit de faptul ca eu nu sunt din Bucuresti ca sa imi spuna ca nu sunt stelist.
Inainte sa vorbesti tu despre brasoveni, prietene, discuta despre prietenii tai din Bucuresti.
Cand o sa vina la meciuri de hochei atatia oameni cat merg la fotbal, atunci sa vii tu si sa ii tragi la raspundere pe cei din provincie.
Si asta e un sfat pe care sper sa il urmeze toti cei care mai au idei asemanatoare.
Eu am fost la meciurile CSA-ului.
Am fost la Rugby, Handbal si Baschet. La astea am putut, la astea am mers.
O singura data mi s-a intamplat sa nu fiu singurul stelist de acolo!
O singura data.
Juca Steaua cu U la rugby(prin 2006, cred) la Cluj si intre toti uistii de acolo eram doi stelisti. Eu si un prieten.
Nu ca ar fi fost probleme, ca uistii de acolo nu erau agresivi si nici nu erau pusi pe scandal, dar eram doi oameni, din Alba Iulia, la Cluj.
Pentru asta nu am venit sa va trag pe voi, bucurestenii, la raspundere.
Te rog, asadar, nici tu sa nu ii tragi pe altii.
Meciurile de hochei sunt puse aiurea, in mijlocul saptamanii, cand lumea munceste sau de abia iasa de la servici.
Daca unii nu pot sa vina, gandeste-te un pic ca poate nu vin pentru ca trebuie sa munceasca, nu pentru ca ii doare-n cot.
Veniti astazi la meciul de hochei? Baietii chiar au nevoie de sustinerea noastra si cand zic asta ma refer sa mergem sa cantam. Data trecuta din ce am inteles a fost un grup de stelisti, dar din pacate acesta se bucura doar la goluri.
M-ati lasat singur marti sa ma bat cu ungurii, la golul Stelei au sarit ungurii pe mine.
Am vazut ca postezi foarte des pe un forum de hochei. Te asteptam cat mai des cu comentarii aici si pe Steaua.ro
Bine te-ai inregistrat!
multumesc, o voi face la fiecare meci ![]()
Liga Nationala: Steaua Rangers - Corona Brasov
www.Steaua-rangers.com
Vineri, 16 martie, de la ora 19:00, pe patinoarul Mihail Flamaropol din Bucuresti, Steaua Rangers va disputa meciul al 4-lea al semifinalelor Ligii Nationale de Hochei in compania echipei Corona Brasov.
dupa 3 meciuri din semifinala campionatului de hochei, Brasov conduce cu 2 la 1, se joaca in sistemul cel mai bun din 5 meciuri, mai este unul la noi si inca unul la Brasov.
Fenestela Brasov - Steaua Rangers 8-5
Steaua Rangers - Fenestela Brasov 6-3
Fenestela Brasov - Steaua Rangers 3-1 - meci in care am dominat clar, raportul suturilor a fost de 52 la 27 in favoarea Stelei
astea au fost meciurile
echipa chiar are nevoie de suporteri, daca tot striga galeria Stelei meci de meci "Steaua inseamna csa" atunci eu zic ca ar trebui sa vina galeria si la meciurile echipelor din celelalte sporturi. La meciul trecut, a fost o galerie de aproximativ 150-200 de oameni, bine ca au venit, nu zic nu, dar totusi, foarte putin avand in vedere cati suporteri ai Stelei sunt in Bucuresti
Asta seara nici 50 nu cred ca o sa vina...din pacate multor stelisti nu le place hocheiul....
problema e ca hocheiul nu e la moda, oamenii nu sunt deschisi la ce nu li se zice sa le placa, la ce nu li se baga pe gat
sunt multi carora le place hocheiul, inainte veneau oameni la patinoar, in finala in 2005, parca, stateam 3 oameni pe 2 scaune in picioare, ca era patinoarul arhi-plin, inclusiv pe scari si peste tot si toti scandau, dupa sezonul ala, nu s-a mai facut reclama la televizor, nu mai primeai informatii despre el, nu am mai venit decat vreo 150-200 de oameni, prin finale ne mai adunam si noi 400
Sa fim seriosi vor veni cel putin 100 destia care vin si la alte sporturi,daca nu acum atunci cand.
4-3 pt Steaua dupa lovituri de departajare, un meci absolut superb cu multe faze spectaculoase, nervi, artificii tehnice si mult prea putini suporteri in tribune
@NICKSTELIST SI DUPA MOARTE, daca tu iti imaginezi ca 100 de oameni sunt de ajuns intr-un patinoar cu o capacitate de 8000 de locuri, inseamna ca vorbesti si tu asa...
a fost o mica galerie, pana la mijlocul reprizei a 2-a nu s-au auzit, s-a auzit minuscula galerie a brasovului in schimb, iar cand au inceput sa strige si baietii nostri au inceput cu "mitica la puscarie"....genial ![]()
avem recordul mondial la numarul de campionate castigate, iar in tribune avem 100 de oameni maxim care isi exprima repulsia fata de un om care nu are nicio legatura cu sportul la care sunt ei spectatori, pacat, eu zic ca performantele clubului de hochei CSA Steaua nu sunt de neglijat in detrimentul unei echipe care deabea misca ceva si este cunoscuta in ultimii ani doar pentru scandaluri si mediocritate si delasare
baietii astia, hocheistii, pun mult suflet, pun osul, se lupta, iar majoritatea "suporterilor" care tot zic ca FC Steaua face parte din CSA pun pret pe o echipa cu care mai mult se cearta...din nou, genial, felicitari! ![]()
Edit:
era sa uit, golurile Stelei au fost marcate de:
Georgescu Mihai asistat de Poznik Anton si Nicolescu Viorel - min. 15:46 repriza a 2-a
Pascaru Leonard asistat de Krug Adam - min. 3:21 repriza a 3-a
Pisarenko Ievgeni asistat de Timaru Ioan si Nicolescu Viorel - min. 17:8
la loviturile de departajare a marcat Persson
mai multe statistici aveti aici:
http://www.pointstreak.com/prostats/boxsco...?gameid=1884471