Superb meciul , bucuria golului de 3-3 si a penaltyului inscris nu se compara cu nimic.Felitictari baietilor si celor ce au fost prezenti in tribune.
Superb meciul , bucuria golului de 3-3 si a penaltyului inscris nu se compara cu nimic.Felitictari baietilor si celor ce au fost prezenti in tribune.
Nu veniti duminica la Brasov? Baietii nu au nicio sansa de calificare daca nu ii sustinem in meciul decisiv.
Prindem bilete daca e sa facem deplasarea?
Trebuie vb cu starforce pentru ca a vb cu domnul presedinte si a spus ca ne da 20 de bilete.
Duminica la ce ora ?
Doar 20 de bilete? O sa ne strangem cativa si din Brasov. Meciul era programat la ora 19, dar probabil va fi mutat la o alta ora, pentru ca sunt si meciurile de fotbal.
Brasoveni pot sa ia de la patinoar bilete.
Sa vedem si ora cand incepe.
Trebuie vb cu starforce pentru ca a vb cu domnul presedinte si a spus ca ne da 20 de bilete.
Deci? am sunat la Brasov si mi s-a spus sa fac deplasarea ca bilete se gasesc oricum acolo. Mi-e cam aiurea totusi sa plec fara nicio garantie, pentru ca vorbim totusi despre Romania. M-ar interesa sa stiu daca mai sunt din cele 20 disponibile si daca se face deplasarea organizat.
De organizat,trebuie sa se faca un anut cineva cu ce sa pleaca si la ce ora si cine vrea sa mearga la vina locul respetiv.
Cred ca StarForce stie mai multe. A luat cineva legatura cu el? Sau cu cineva din AISS.
Da a vb dupa meci,dar cred ca nu merge el.
Nu inteleg de ce nu se face un comunicat sau ceva de genul. Pun pariu ca sunt destui care ar vrea sa mearga, dar din pacate nu au cu cine. Macar 15-20 persoane daca ar veni din Bucuresti. Din pacate e cam tarziu sa inchiriezi microbuz, iar la masina vine cam mult la benzina. Singura solutie e cea cu trenul , dar din pacate la intoarcere e tren la 3 , desi n-ar fi o problema asa mare asta , doar pentru cei care muncesc a 2-a zi..
EDIT: Vreo 5 persoane care vor sa mearga am numarat numai pe net pana acum si sunt sigur ca mai sunt si altii care vor. Trebuie doar sa ne organizam. Ar fi pacat sa nu sustinem baietii in acest meci plus ca putem face legea in sala aia si asa ei nu au nicio treaba cu scandarile. In 30-40 de persoane ne-am auzi foarte bine. Nu inteleg de ce nu ia nimeni initiativa din Bucuresti dintre membrii AISS sau din peluza. Ideea e ca ne-am mai strange cativa si din Brasov, cel putin eu mai vin cu cineva si cred ca vor veni si baietii din AISS Brasov. Chiar putem sa facem ceva frumos daca ne mobilizam putin...
Deci care vrea sa mearga la Brasov sa vina pana in ora 14:06 la gara de nord.
din AISS bv vin eu, mai adu cu prieten stelist, cred ca vom fii cel putin 15-20
Liga Nationala: Corona Brasov - Steaua Rangers 5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
Au inscris: Michael Burgoyne (Adam Krug), Ievgeni Pisarenko (Martin Persson, Anton Poznik)
din AISS bv vin eu, mai adu cu prieten stelist, cred ca vom fii cel putin 15-20
Ai mai venit?
Cati stelisti au fost la meci ?
Cati stelisti au fost la meci ?
Sa-ti spun cati am cantat sau cati am fost? Vreo 7-8 am cantat.
Marti, 20 martie(astazi): Steaua Rangers v Dunarea Galati, 18.00
Marti, 20 martie(astazi): Steaua Rangers v Dunarea Galati, 18.00
ora?
Se joaca la 18.00.
Duminica ora 17:00 Steaua Rangers - Dunarea Galati. Va astept la meci !
In finala mica nu se joaca 2/3?
In finala mica nu se joaca 2/3?
Nu. Cel mai bun din 5. Cel putin asa am gasit pe net.