Din nefericire sunt prea multi jucatori indisponibili, iar cei care si-au revenit vor avea nevoie de o perioada destul de lunga de refacere.
Poate ne salveaza Torje ![]()
Din nefericire sunt prea multi jucatori indisponibili, iar cei care si-au revenit vor avea nevoie de o perioada destul de lunga de refacere.
Poate ne salveaza Torje ![]()
Plus ca Ribery nu se intelege cu Van Gaal...
Bayern - Eintracht 4-1.
Bayern a urcat pe locul 5 cu 23 de puncte la...cel mai probabil 14 puncte de liderul Dortmund si la 7 puncte de locul 2 ocupat de Mainz. Oricum obiectivul ramane tot calificarea in Sampion Lig,
la fel ca si echipa lui ne-a Jiji.
Clar Sampion Lig...atat ca pentru ne-a Jiji trebuie facut un regulament special...sa poti juca in grupe si in cazul in care termini campionatul pe 6 ![]()
Poate ne salveaza Torje![]()
Am inteles ca se duce la HSV. ![]()
Am inteles ca se duce la HSV.![]()
Pe asta toata Bundesliga il vrea.Cand Bayern,cand Wolfsburg,acum HSV !
Asa citisem ieri. Vedem in iarna daca pleaca acolo sau ramane in Liga 1. E cam aceeasi situatie ca-n "transferul" lui Stancu.
Asa citisem ieri.
Da,asa e,la fel si eu.Vream sa pun ca nu mai stii pe cine sa crezi,care echipa il vrea cu adevarat.Sa nu fie doar stiri de pe la noi,sa-i creasca cota de transfer. ![]()
Eu cred ca daca vine in Bundesliga o sa frece banca de rezerve. Poate in Bundesliga 2 sa-si faca loc.
S-au mai vazut cazuri...genul Ionita.
E o diferenta intre Ionita si Torje. In timp ce al 2-lea a jucat sezoane bune in Liga 1, primul abia a "rasarit" anul trecut si a si plecat in vest. S-a pripit!
Da. Ai dreptate. Poate nu a fost cel mai bun exemplu cu Ionita. Si poate ca a plecat intradevar prea repede. Dar...tot nu vad niciun jucator din Liga 1 care sa aiba fata de Bayern in momentul de fata. Ma refer sa joace ca titular sau macar sa aiba valoare pentru postul de rezerva cu sansa de a intra in teren in minutul 75-80 si sa mai si creeze macar 2-3 faze periculoase.
Da. Ai dreptate. Poate nu a fost cel mai bun exemplu cu Ionita. Si poate ca a plecat intradevar prea repede. Dar...tot nu vad niciun jucator din Liga 1 care sa aiba fata de Bayern in momentul de fata. Ma refer sa joace ca titular sau macar sa aiba valoare pentru postul de rezerva cu sansa de a intra in teren in minutul 75-80 si sa mai si creeze macar 2-3 faze periculoase.
Sper ca te-ai referit la toti jucatorii din Liga 1, in afara de brazilianul Banel
care ar fi titular fara discutie printre copii de mingi, viteza si rezistenta ce sa mai, cel mai complet alergator. ![]()
Puteti vota echipa anului desigur pot fi multi jucatori de la Bayern. ![]()
FC Schalke 04 - FC Bayern München 2-0.
Sad, adio titlu. De recuperat 6, respectiv 7 puncte fata de Leverkusen si Mainz asta daca se mai spera la locurile 2-3. ![]()
Da
. Din nefericire a coincis cu prima intalnire "oficiala" a unora din membrii Fan-Clubului Bayern Munchen Romania. Macar am avut ceva bere si vin fiert pentru indulcirea amarului
.
Am vazut imaginile. Frumos. ![]()
Macar sa nu le mai puneti asa fatis ca mai rau ne faceti in ciuda.
Totusi cred ca intalnirea asta a purtat ghinion ![]()
Am vazut imaginile. Frumos.Macar sa nu le mai puneti asa fatis ca mai rau ne faceti in ciuda.
Totusi cred ca intalnirea asta a purtat ghinion
Ghinion ne-a purtat Schalke
. Data viitoare poate ne onorezi cu prezenta. Imi dai de veste si mergem impreuna catre Bucuresti.
FC Bayern Munchen - FC Basel - 3:0
Si...spre bucuria tuturor (a fanilor mai exact) Ribery a inceput sa semene cu jucatorul pe care il stiam cu ceva timp in urma, desi cred ca cea mai asteptata revenire la forma de odinioara o are Tymoschuk.
Bayern Munchen " FC St.Pauli 3-0
N-am castigat mare lucru in clasament, dar l-am castigat pe Bastian. ![]()
Bayern - Inter Milano o revansa muuuult asteptata. ![]()
Transferuri:
Luiz Gustavo (Hoffenheim) -> Bayern
Martin Demichelis -> Malaga
Mexes -> Bayern
Van Persie -> Bayern
Mark Van Bommel -> Galatasaray
Cam slabuta campania de transferuri facuta din zvonuri, pana acum. ![]()
Sa vina Van Persie sau Mexes la Bayern ar fi ceva tare,dar nu cred sa se realizeze nici una dintre aceste mutari...
Ghesepe: Andreas Ottl a fost propus de impresari pentru un imprumut in Stefan Cel Mare. ![]()
Yeah,right...
Contractul lui Klose cu Bayern expiră in luna iunie a acestui an si nu i s-a oferit o ofertă de prelungire a angajamentului. Halal Madrid caută asiduu o rezervă pentru francezul Karim Benzema, ramas singurul atacant de careu din lotul vicecampioanei Spaniei după accidentarea de lungă durată a argentinianului Gonzalo Higuain.
Miro Klose ar fi un jucatorul care ar ocupa temporar rolul de rezerva a lui Benzema, ramane de vazut daca si jucatorului ii convine acest statut. ![]()