FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli AEK Timisoara 1-1 (0-0)

«12345»
Dj29.08.2010 22:07

in regula MoWeed ... dar uite eu de exemplu m-am simtit jignit de o afirmatie a lui Adrian si nu am apucat sa`i raspund. Desi sunt la fel de impotriva oierului ca si el, am senzatia ca mai greseste uneori.

dar pt asta exista PM.

Alex88pl29.08.2010 22:09

ti-am zis Daniel ca 3 e numar magic:))

MoWeed29.08.2010 22:10

Stai ca eu nu zic ca tu intrii in categoria de care ziceam sau ceva de genul asta.

Sper ca esti de acord cu mine ca acum nu e cazul ca anumite postari ale unora care n-au habar sa inflame aiurea spiritele.

Dj29.08.2010 22:13

ai totala dreptate, dar uneori e nevoie si de dialog ca sa progresezi.discutand despre ce inseamna un forum, sunt momente in care un post al unui om care conteaza, poate lamuri 100 de curiosi - nestiutori.

MoWeed29.08.2010 22:14

De acord cu tine.

Daniel-Ionut29.08.2010 22:17
ti-am zis Daniel ca 3 e numar magic:))

Da... inca putin si facem 6 din 49 :D

Dj29.08.2010 22:17

in fine...eu unu sunt mai confuz ca niciodata despre ce trebuie sa fac legat de Steaua.stiu doar ca iubesc simbolul...

MoWeed29.08.2010 22:18

Crezi ca esti singurul?

pytycrys29.08.2010 22:20

Trebuie continuat protestul dupa parerea mea. Indiferent de ce ni se intampla, daca suntem huiduiti, vanati de cei de la Nord, interzisi sau mai stiu eu ce. Asta e singura solutie.

Dj29.08.2010 22:20

si acum oierul ne prezinta clona Fc Steaua/Urziceni.deja imi e sila. am prieteni dinamovisti care simt la fel...aceeasi sila.

mori_caine29.08.2010 22:28

Ilie D. a gresit cand in min 60 a sunat RETRAGEREA si inghetarea scorului ! Daca jucai contra Branestiului sau Pandurilor ,probbail ca reusea acest plan , dar nu contra lui Poli ! Ma mir ca n-au marcat si golul 2 timisorenii , nu ar fi fost vreo surpriza !

Dj29.08.2010 22:30

si acum vii tu cu acest post sa pui capac dezamagirii mele...

----

are si Ilie o placere cu "i am subordonat" ... o fi de pe vremea cand era soldat la Steaua.

klassen29.08.2010 22:38

In concluzie vorbarie multa , fotbal putin , haos general!

Dj29.08.2010 22:40

da klassen...asta e Steaua de azi, Steaua albanezului.

hai ca ma duc sa dorm...am inceput sa vb singur.

poatepoate29.08.2010 22:45

Dumitrescu a intrat live prin telefon la ivanovici si a vorbit de parca fusese certat :).. cre ca n-o sa-l mai auzim pe Gigi criticand antrenori la televizor; s-o fi prins ca in privat poate sa balacareasca dupa cum il duce mintea si nici nu exista repercusiuni de imagine :P

Vladb329.08.2010 23:14

Apropo de Ilie, a folosit eronat cuvantul "fortuit" la conferinta de presa, si a repetat greseala de 3 ori la emisiunea lui Ivanovici! Asta ca sa nu mai spun ca de multe ori nu foloseste "pe care", cum ar fi corect, in loc de care. Ar trebui sa fie mai putin arogant. Pana la urma, vrea sa para mult mai mult decat este - cel putin la ora actuala - atat ca antrenor, cat si imagine/lexic etc. Iar schimbarile defensive, PE care le face, imediat dupa ce conducem, ma fac s-o iau razna! Nu ziceai tu Ilie, ca noi suntem Steaua, si mergem pe orice teren sa subordonam si sa invingem clar?! Ce ipocrit si fals esti! Pacat! Te respectam mult, insa am fost si eu captivat de imaginea falsa ce ti-ai proiectat-o! In alta ordine de idei, citesc pe gsp ca ne vom debarasa si de Abrudan, Pacurar si Andrei Ionescu - pacat! Cel putin legat de Andrei, prea ne-am batut joc de el, si l-am mutat de colo-colo! Legat de C. Matei, a observat cineva ca habar n-avea sa stea in teren?? Aici se vede mana antrenorului, pt ca pustiul are talent, dar....

ice_ball30.08.2010 00:09

Kum zice un baiat mai sus ca e confuz. Stai konfuz. Rezulatat bun 1-1 logoul e pe primul loc... hai ca va pup pe totzi

mountytoma30.08.2010 05:36

inca o mostra a priceperii de antrenor a lui Ilie... un joc prost la fel ca si la zurich. partea buna e ca vom vedea echipa jucand fara cei impusi de maimuta in primul 11: Banel, tanase si bicfalvi. accidentati toti trei odata!

Ilie e clar ca e disperat de rezultate: nu conteaza ca e Steaua, daca trebuie sau nu trebuie, el termina meciul cu 6 fundasi si 2 mijlocasi defensivi in teren, ii inchide gura ciobanului cu punctele obtinute. ei, ghinion de data asta, contra a fost contra!

johnny0630.08.2010 07:17

e clar ca e vina lui "nea Ilie" pentru rezultatele minune de la Zurich si cu fulgerul bragadiru. este evident faptul ca daca joci cu aceeasi jucatori 5 meciuri in 2 saptamani nu ai cum sa rezisti. apare oboseala, nu doar psihica, dar si musculara. daca mai aveam meciuri si saptamana asta, bagam mana in foc ca doar tatarusanu scapa neaccidentat. jucatorii nu pot juca atatea meciuri la rand, mai ales ca la Zurich au fost si prelungiri. daca era antrenor, Ilie stia asta.

tavyto30.08.2010 07:43

Concluziile sunt urmatoarele dupa acest meci: urat meci, rezultat bun, schimbarile (avand in vedere ca jucam acasa) au fost total neinspirate, Ilie e un antrenor defensiv, nu a asezat echipa bine in teren (cel putin mie asa mi s-a parut: Radut, a jucat extrema, in loc sa fie mijlocas si sa fi creat mai mult), iar nu in ultimul rand atmosfera a fost urata. Din pacate nu am putut sa mai ajung la meci (poate ca a fost mai bine asa) si va spun ca de la TV atmosfera se vede urata de tot, iar de stadion e cam la fel (am vazut pe propria piele la meciul cu elvetienii). Multi cocalari, tigani, tarani, iar peluzele...dezamagitoare. Daca stam sa analizam bine, tot ce se intampla la Steaua in momentul de fata e dezamagitor...un fiasco total

saptemai30.08.2010 08:55

sa fie cineva un bun samaritean si sa posteze mesajele de la P2.

David30.08.2010 11:20

Timisoara a prins Steaua intr-o stare in care nu o s-o mai prinda curand, cu o multime de accidentati si un prim 11 tanar,dar a fost prea fricoasa. Senzatia era ca daca ar fi jucat mai ofensiv inca de la inceput, putea chiar pleca cu trei puncte. Diferenta a facut-o insa banca de rezerve, mai tare la banateni plus cele 30 de minute in plus jucate de Steaua in calificarile Europa League. Steaua a avut in teren o multime de pusti, Radut-20 de ani, Matei-18 ani, Gardos-20 de ani, Bicfalvi-22 de ani, Stancu-23 de ani, a fost prinsa descoperita ,dar a dominat 60 de minute din joc. La final a scapat cu noroc, dar nu merita sa piarda pt ca si epuizata fizic, a dat tonul meciului.

BlaUGranA30.08.2010 13:03

Ilie meserie iar a subordonat adversarul :wall:

tavyto30.08.2010 14:03
Ilie meserie iar a subordonat adversarul :wall:

L-a subordonat rau de tot :)). Ilie meserie, era azi dupa-amiaza prin centru vechi, unde are el afaceri, cu jurnalistul Dan Udrea in masina. In caz ca intereseaza pe cineva. :wall: Mie unul lucrul asta mi se pare de neconceput... :chair:

Maye30.08.2010 14:06
Ilie meserie, era azi dupa-amiaza prin centru vechi, unde are el afaceri, cu jurnalistul Dan Udrea in masina.

L-a luat la ocazie.

«12345»