FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Grasshopper Zurich 1-0 (0-0)

«17891011»
greenyes19.08.2010 20:07
Imi vine sa plang imi e greata si numai pot de nervi cand vad ce e pe stadion

Mai ales acel prim-plan repetat de cateva ori cu acei colorati....fara cuvinte. Plus. uraruile de bine adresate rivalilor...vai vai vai...unde sunteti aia care vroiati sa veniti cu iubitele, fetele, copiii la stadion si nu puteati din cauza .... "drogatilor, huliganilor..." care injura?????

Astristul19.08.2010 20:11

Operatorii aia sigur nu erau stelisti! De fiecare data cand dadeau un prim-plan cu suporterii, coloratii aia de la T0 erau primii pe ecran.

Penibil momentul cand o parte striga "Gigi Gigi lasa-ne" si imediat era acoperita de fluieraturi.

stefanutz1119.08.2010 20:29

Impresii de la T2

Grashopper-prima echipa pe care o vad tragnd de timp in minutul 10...

Tataruseanu si Stancu au fost minunta.

Pepsiu de la bar s-a terminatpra repede:((

Bauturile se luau pe carduri de 25 si 50 de lei(Prima data cand aud asa cv in tara la noi)

Oameni nesimtiti care se aseaza pe locurile astora si cand vii sa ii ridici iti spun :''Asta e si ale noastre sunt ocupate"(doar suntem in Romania)

In primele 5/6 minute elvetieni au dominat fondu sonor...apoi a dat Nordu trezirea cu niste "Forzza Steaua"

P.S. Tocmai a luat gol Timisoara...A dat gol Balotelli

DOMNULQ19.08.2010 20:29

Fara suparare,dar baiatu'asta dat cu creme(n.r.Ilie)nu are nicio treaba cu meseria de antrenor.

O sa avem mari surprize in Elvetia.Steaua NU trebuie sa fie o gradinita de crescut antrenori,pentru ca copilasii mici fac caca pe ei,si pe rezultate.

Piti a avut dreptate si in privinta lui KAPI,ca nu este pregatit fizic,si uite asa l-a fortat Iliuta si a facut, se pare ruptura fibrilara!

Era bun, asa de avarie dupa plecarea lui Piti,Bergodi pentru ca este mai antrenor decat baiatul asta dat cu creme.

Baietii joaca inca din automatismul lui Piti ,cu timpul echipa se va prabusii sub bagheta magica a lu'Iliuta si a minunatului pastor de la mahalaua umanitati zis Jiji.

BAF-kimi19.08.2010 20:42
nu vreau sa jignesc dar..Peluza Nord este penibila ca de obicei...cum spunea cineva mai sus " Gigi Gigi Gigi lasa-nee " si apoi de la nord Forza Steaua...

Vezi ca cei de la Peluza Nord au protestat putin, cat au protestat. La Sud au incecat sa protesteze vreo 10-20 de persoane inainte de pauza, da ma rog, inca o seara "superba". :|

ionel_9419.08.2010 20:45

bag pl in el de meci am avut sanse chiar sa pierdem meciul si nici macar nu au reusit sa protesteze datorita cocalarilor prezenti la meci pacat ca nu pot veni si eu la meci :( din cate al auzit la TV sa incercat de cateva ori sa protesteze dar nu au fost lasati orcum RESPECT celor care au incercat

Bombonel9419.08.2010 20:56

mama:| sa umplut forumu de becalisti inputiti!!muritiii!!!

nemilosul19.08.2010 21:02
Mai ales acel prim-plan repetat de cateva ori cu acei colorati....fara cuvinte. Plus. uraruile de bine adresate rivalilor...vai vai vai...unde sunteti aia care vroiati sa veniti cu iubitele, fetele, copiii la stadion si nu puteati din cauza .... "drogatilor, huliganilor..." care injura?????

sincer am observat ca suporterii rapidisti au migrat la noi inca de pe vremea cand Ghencea era in renovare si jucam pe lia manoliu.Chiar am spus dupa un meci pe lia manoliu aici pe forum ca tiganie si cocalarime mai mare nu exista pe nici un stadion din tara.Din pacate cei care erau atunci in minoritate si-au adus neamurile,tovarasii,pitipoancele etc si au reusit sa sufoce Ghencea cu mirosul lor de shaorma si transpiratie.

Din pacate pentru mine, ultimul meci pe care o sa il vad pe stadion tinand cont ca nu cred ca la anu pe vremea asta cand o sa plec din tara Becali o sa fie plecat ,o sa fie cel cu Craiova.Vreau sa raman cu amintirile placute de pe Ghencea iar simt ca daca o sa ma duc la meciurile Stelei de acum nu o sa reusesc decat sa ma umplu de nervi si sa raman cu o imagine neagra(stiti bine la ce ma refer) fata de tot ce a insemnat stadionul copilariei mele.

Au ajuns niste tarani basiti sa imi explice ce inseamna sa fii stelist,mie care acum 10ani fara bani de bilet fugeam de acasa desi ai mei nu ma lasau la meciuri mai ales la derbyuri, numai din dragoste sa vad Steaua saream gardurile ,o luam pe camp, imi luam castane de la jandarmi ,ma bagam pe sub gardurile rupte care fac legatura intre tribuna si peluze numai ca sa stau in galerie si sa cant pentru Steaua.

Din seara asta am incetat sa cred ca in Romania este posibil sa se mai indrepte ceva din toate punctele de vedere de la nivelul de trai la situatia Stelei.Oamenii de calitate ori s-au saturat si prefera sa nu se mai implice in nimic,ori sunt plecati afara,ori se lupta cu morile de vant(vezi cazul AISS si Peluza Sud).

R.I.P. Steaua-felicitari tiganilor.cocalarilor.vandutilor.taranilor.oilor ATI CASTIGAT.

Bombonel9419.08.2010 21:13

bagami'as **** in morti lor de suporteri inputiti numai pot de nervi ma uit pe digi sport si vad cum il aclama pe jegos:| bagami'as **** in toti morti vostri de tigani borati si zdrente ordinare ..puteti sa'mi dati si ban bagami'as **** in morti lor de ciori inputite cat le da Becali 100 de euro pe meci sa vina sa il aplaude la sfarsit..

The Game19.08.2010 21:16

Despre jocul Stelei,as putea remarca faptul ca Steaua a aratat cat de cat CEVA in joc in prima repriza,cand ocaziile curgeau la poarta elvetienilor.Din a 2-a repriza,parca jocul s-a stins,mare noroc am avut cu golul lui Stancu.Grasshopper nu a aratat absolut nimic in seara asta,o echipa mai slaba fata de ce ma asteptam.

Cat despre atmosfera si suporteri,primul lucru care as vrea sa-l punctez este gramada de ciori care au inceput sa asalteze Ghencea,cand am fost sa-mi iau bilet,la intrarea si la iesirea de stadion,am ramas socat cand am vazut ce specimene sunt la tribune.Dar nici cu peluzele nu pot sa ma laud,cocalarii facandu-si si ei aparitia.Despre atmosfera din SUD..inca un lucru care m-a socat a fost acel "Noi de la SUD suntem" cantat dupa 10 minute de liniste la inceputul meciului,imi faceam sperante ca vom protesta,ca vom continua ceea ce am inceput,chiar nu ma asteptam la incurajarea echipei si clar nu era asta ce-mi doream.Am avut si un deja-vu,cand in ultimele 30 de minute numai "dinamu MU.IE dinamu" si "Aeee aeeee aoooo...LA **** dinamu" s-a cantat in SUD...aducandu-mi aminte de atmosfera de la Steaua-dinamu din august din Peluza Nord si dezastrul care a fost acolo.S-a vazut clar ca nu a fost toti baietii din peluza prezenti si uitati la ce s-a ajuns.Protestul a fost aproape stins,cantandu-se de 6 ori(pe numarate!!!) impotriva ciobanului,dar asta la sfarsitul primei reprize si la sfarsitul meciului.

In concluzie,o mare dezamagire a fost aceasta seara...si singurul aspect care ma interesa a fost atmosfera...meciul recunosc ca mai putin...pentru ca rezultatul era cat de cat previzibil....

VINDE PLEACA MORI!

BAF-kimi19.08.2010 21:16

Cat de adevarat poate fii mesajul de la Urziceni-Steaua 2008 "Tot ce iubeam si pentru ce veneam pe stadion de cand ma stiu/A disparut... Si poate doar din inertie mai vreau acum aici sa fiu".

Astristul19.08.2010 21:18

Poftiti la circ: http://bit.ly/ceqMi3

Asta se intampla atunci cand castiga Steaua. Pardon, echipa care poarta numele si culorile fostei Steaua in mod fraudulos. Leprele astea au ajuns majoritare iar noi am devenit minoritari!

KuzMaN19.08.2010 21:20

Asta se intampla atunci cand castiga Steaua. Pardon, echipa care poarta numele si culorile fostei Steaua in mod fraudulos. Leprele astea au ajuns majoritare iar noi am devenit minoritari!

Chiar video asta vroiam sa il bag eu acum. E incredibil in ce situatie s-a ajuns. Nici nu pot explica ce simt acum.. Mi-e dor de Steaua..

Astristul19.08.2010 21:27

Scarba fata de fanii ciobanului! Asta simt acum! :angry:

Andrei^19.08.2010 21:28

Un meci de rahat, cu o atmosfera pe masura. Sunt sigur ca cei ce se plangeau de faptul ca nu pot veni la meci cu copii/sotii din cauza celor care-l injura pe becaly, au strigat asta seara "muye dinam0" atat cat i-au tinut plamanii. Pacat, mare pacat. Ce era Ghencea candva...

Bombonel9419.08.2010 21:33

ai uitat cv... cu suporteri de rahat si un sef de galerie la nord care nu stie altcv decat forta Steaua si sa bata din palme..

Un meci de rahat, cu o atmosfera pe masura. Sunt sigur ca cei ce se plangeau de faptul ca nu pot veni la meci cu copii/sotii din cauza celor care-l injura pe becaly, au strigat asta seara "muye dinam0" atat cat i-au tinut plamanii. Pacat, mare pacat. Ce era Ghencea candva...
dee19.08.2010 21:49

off topic:

da' ce-ati avut cu saracii elvetieni?

nu se pot plimba oamenii linistiti prin centrul istoric... of, of.

andyro19.08.2010 21:58
off topic:

da' ce-ati avut cu saracii elvetieni?

nu se pot plimba oamenii linistiti prin centrul istoric... of, of.

Da, off-topic. Care se opreste aici :).

red&blue_boy20.08.2010 04:35

Doamne,ne meritam soarta,dupa ce vezi asa ceva...Acum e ciobanul in extaz...

DOMNULQ20.08.2010 05:37

@BOMBONEL 94 alias mucea Bai taca, de ce nu-l rogi pe tactu'sa-ti construiasca o peluza in pipera,in fata casei ciobanesti din pipera,si striga acolo de toata familia ciobanului.Intra in curtea ciobanului si imagineaza-ti ca ai intrat pe gazon,ca un ultras adevarat ce esti.Cand o sa puna batale nepotii ciobanului pe carca ta,imagineaza-ti ca te lupti cu jandarmii.Lasa echipa in pace!Nu este suficent ca avem un antrenor rudimentar fara experienta,mai vin 10 fraieri ca tine sa puna paie pe foc.

Bai mucosule eu am fost cu Steaua in Europa la 80%din meciurile internationale,il urasc pe cioban mai mult si mai rational decat tine,dar cu prostanaci ca tine Steaua nu are nicio sansa sa plece din Ghencea.

DOMNULQ20.08.2010 05:54

Bombonica 94 termina cu categorisirea suporterilor.Ba limitatule la tribuna II sunt oameni care sunt abonati de peste 20 de ani merg sa sustina Steaua la toate sporturilor ,sunt prieteni buni cu foste glorii steliste de la toate sporturile(printre ei ma numar si eu)cunosc lucruri de culise si intamplari din acest club,mai mult decat o cunoaste taticul tau pe mamica ta.

Din cei 6 mil de suporteri stelisti care sunt oficial in Romania,TOTI care sustin echipa trebuie respectati.Cei care il aplauda pe cioban sunt tot un fel de extremisti ca tine ,dar la polul opus.

Bombonele 94 normalizeaza-te!

BNQ20.08.2010 06:38

"Atmosfera a fost foarte frumoasa chiar dacă suporterii m-au injurat putin. Să se comporte mereu asa si e perfect"

Gigi Becali, patron Steaua

costy8620.08.2010 07:04
AG20.08.2010 07:29

ciobanul pe "baibac" fmmmmmmmmmmmmm

Cosmin10420.08.2010 09:04

L-au aclamat pe Becali si l-au injurat pe Banel. buna treaba , el is da viata pe teren ca sa fie injurat?

«17891011»