Mai ales acel prim-plan repetat de cateva ori cu acei colorati....fara cuvinte. Plus. uraruile de bine adresate rivalilor...vai vai vai...unde sunteti aia care vroiati sa veniti cu iubitele, fetele, copiii la stadion si nu puteati din cauza .... "drogatilor, huliganilor..." care injura?????
sincer am observat ca suporterii rapidisti au migrat la noi inca de pe vremea cand Ghencea era in renovare si jucam pe lia manoliu.Chiar am spus dupa un meci pe lia manoliu aici pe forum ca tiganie si cocalarime mai mare nu exista pe nici un stadion din tara.Din pacate cei care erau atunci in minoritate si-au adus neamurile,tovarasii,pitipoancele etc si au reusit sa sufoce Ghencea cu mirosul lor de shaorma si transpiratie.
Din pacate pentru mine, ultimul meci pe care o sa il vad pe stadion tinand cont ca nu cred ca la anu pe vremea asta cand o sa plec din tara Becali o sa fie plecat ,o sa fie cel cu Craiova.Vreau sa raman cu amintirile placute de pe Ghencea iar simt ca daca o sa ma duc la meciurile Stelei de acum nu o sa reusesc decat sa ma umplu de nervi si sa raman cu o imagine neagra(stiti bine la ce ma refer) fata de tot ce a insemnat stadionul copilariei mele.
Au ajuns niste tarani basiti sa imi explice ce inseamna sa fii stelist,mie care acum 10ani fara bani de bilet fugeam de acasa desi ai mei nu ma lasau la meciuri mai ales la derbyuri, numai din dragoste sa vad Steaua saream gardurile ,o luam pe camp, imi luam castane de la jandarmi ,ma bagam pe sub gardurile rupte care fac legatura intre tribuna si peluze numai ca sa stau in galerie si sa cant pentru Steaua.
Din seara asta am incetat sa cred ca in Romania este posibil sa se mai indrepte ceva din toate punctele de vedere de la nivelul de trai la situatia Stelei.Oamenii de calitate ori s-au saturat si prefera sa nu se mai implice in nimic,ori sunt plecati afara,ori se lupta cu morile de vant(vezi cazul AISS si Peluza Sud).
R.I.P. Steaua-felicitari tiganilor.cocalarilor.vandutilor.taranilor.oilor ATI CASTIGAT.