Varianta lui Victor Piturca asupra discutiilor cu Gigi Becali este mult diferita de cea a patronului stelist. Piti s-a confesat apropiatilor ca Becali a dat dovada in primul rând de crasa neseriozitate!
"Mai intâi ne-am certat pentru banii cu care am venit la club, bani pe care cauta sa intârzie sa mi-i dea", s-a confesat Victor Piturca prietenilor. Este vorba de 1,2 milioane de euro pe care fostul antrenor stelist i-ar fi platit din propriul cont celor de la Pandurii Târgu-Jiu pentru transferurile lui Stanca, Pacurar si Martinovici. Gigi Becali i-a spus lui Piturca vineri ca nu va da banii pentru ca acesti fotbalisti nu sunt titulari!
Terenul e, de fapt, de 4 milioane.
Apoi, Piturca a adus la club inca 800.000 de euro, imprumutându-se de la prieteni pentru plata salariilor restante. În fine, legat de delicata clauza a tacerii pretinse lui Gigi Becali, Victor Pi%turca spune ca suma nu era in niciun caz de cinci milioane plus un teren de 15 milioane pentru ca acel teren nu valoreaza decât patru milioane de euro. Mai mult, antrenorul sustine ca i-a spus lui Becali ca, daca3 ar fi incalcat acea clauza, ar fi folosit banii pentru transferuri de jucatori la Steaua!
Piturca nu ramâne suparat pe Gigi si vede totul ca pe o afacere. Adica, daca Becali ii ofera azi garantiile cerute, el s-ar intoarce la echipa fara probleme!
prosport.ro