FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri in Iarna 2005-2006!

«1234»
Bogdan4Steaua02.02.2006 22:35

"MIN. 90 - Final.

MIN 84 - Enescu îi ia locul lui Lovin.

MIN 71 - GOL Sartid! Petre Marin a fost imprudent în careu, iar oaspeţii au înscris prin Sokanaci din penalty! 1-1!

Lovin este căpitan în partida de astăzi.

La meci asistă şi scouterul formaţiei Heerenveen.

MIN 54 - GOOOOOL Steaua !!!! Andrei Cristea înscrie cu capul, fructificînd centrarea lui Cristocea! 1-0!

0-0 la pauză

MIN 39 - Tadici trage, mingea trece puţin pe lîngă poartă

MIN 37 - Baciu înscrie, dar golul este anulat pentru ofsaid

MIN 31 - Carlos scoate senzaţional de sub bara lovitura de cap a lui Paunovici

MIN 8 - Sîrbi au o mare ocazie. Aceştia trimit mingea în bară, aceasta revine tot la adversari, dar Petre Marin blochează!

MIN 6 - Cristea trage puţin pe lîngă bara din stînga

Steaua: Carlos - Bălan, Tudose, Baciu, P. Marin - Opriţa, Lovin, Cristocea, Simion - Diniţă, Cristea "

Sursa: GSP

Asadar, scor final, Steaua - Sartid 1-1. Nu am jucat cu prima echipa, poate si datorita faptului ca am fost spionati de "observatorul" celor de la Heerenveen.

sorin_77703.02.2006 00:19

Se pare ca rezervele noastre nu pot mai mult cu nimeni decat un amarat de egal...

Asa imi lasa un gust amar acest rezultat, chit ca Oli a jucat doar cu rezerve, unele altadata titulari de drept... :cry:

IONUTZ-CIPRIAN03.02.2006 10:53

:evil: >>>Sunt curios cum joaca Cristea cu Cristocea,intr-un meci oficial dar in echipa de baza a Stelei,Cristea a marcat 3 goluri el fiind golgheter impreuna cu Dica!>>> :twisted:

ulivius05.02.2006 12:19

Steaua-SLOVAN LIBEREC 1-1

Campionii, de neînvins

Formația lui Olãroiu a remizat cu liderul la zi din campionatul Cehiei, Slovan Liberec.

Florin MARIAN

(Larnaca)

În ultimul joc al turneului din Cipru, roș-albaștrii au evoluat în formula cu care vor lua startul în Cupa UEFA, pe 15 februarie.

Dupã zece minute de tatonare, prima ocazie importantã a partidei a aparținut adversarilor Stelei. În minutul 12, dupã o greșealã a fundașului Ghionea balonul ajunge în posesia cehilor, este lobat de la 25 de metri, iar portarul Carlos reușește sã scoatã senzațional mingea de sub barã. Apoi, Paraschiv îl încearcã pe goalkeeper-ul ceh cu un șut de la șase metri, însã acesta reușește sã respingã.

O datã cu scurgerea minutelor, partida devine echilibratã, iar fazele de poartã de o parte și de alta sunt din ce în ce mai puține. Dar atunci când toți cei prezenți așteptau finalul primei reprize, Rãdoi îl faulteazã în careu pe Pospech, arbitrul acordã penalty, iar Zaporoch transformã.

În a doua parte a jocului, roș-albaștrilor le-au trebuit doar cinci minute pentru a restabili egalitatea. Neșu pãtrunde în suprafața de careu adversã, este faultat, iar Rãdoi își rãscumpãrã greșeala, executându-l pe portarul ceh. Nicolițã și Goian încearcã sã încline Balanța în favoarea campioanei României, dar nici unul nu gãsește spațiul porții, șutând peste transversalã.

Lotul echipei din Ghencea se va întoarce în aceastã dimineațã în țarã, dupã douã sãptãmâni petrecute în Insula Afroditei.

Sunt in general semne bune. Doar Ghionea pare nesigur iar in fata n-are cine s-o bage in ate. Carlos este un mare castig.

sorin_77707.02.2006 12:05

Cred ca intr-un meci oficial si pe Ghencea ii surclasam pe acesti baietasi de la Slovan Liberec... de la 3 goluri in sus si nu primeam nici macar unul...

Cred ca ne lipseste concentrarea la finalizare... mare pacat...

Virgil07.02.2006 13:49

Esti baiat de baiat.

Numai un Stelist care stie ce echipa avem poate fi atat de increzator.

Normal ca am da de la trei in sus,ca doar Liberec-ul nu e Vaslui sau Bistrita. :)

sorin_77707.02.2006 17:15

Credeti ca se mai pregateste un amical ceva pana la intalnirea din Olanda? Posibil si in Olanda? Sau nu se mai risca nici o accidentare acum? Avem lotul OK!! d.p.d.v. fizic...

Bogdan4Steaua08.02.2006 02:00

Nu cred ca vom mai disputa alte amicale pana la meciul cu Heerenveen.

FANATIK RED-BLUE08.02.2006 09:46

Ai perfecta dreptate. Amicalele s-au incheiat! Acum e acum... Sa vedem ce facem cu Heerenveen.

sorin_77713.02.2006 11:06

Foarte adevarat, topic inchis atunci!!!

«1234»