FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri in Iarna 2005-2006!

«1234»
SteauaToronto13.01.2006 16:03

Discutam aici despre meciurile Stelei in pauza de iarna...

Primul amical a fost deja disputat impotriva echipei Carrarezzo din Serie C2.Meciul s-a incheiat cu victoria echipei noastre 2-0.

Pentru mai multe detalii despre acest meci:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/1993

dbd13.01.2006 16:18

felicitari echipei noastre...si bafta in continuare...

dar intreb cu cine si cand si unde vom mai avea meciuri in sezonul de iarna de anul asta ???

Papp14.01.2006 07:35

[/color]Felicitari jucatorilor Stelei pentru victorie, insa daca ne gandim pe cine au batut... 2-0! ma iau durerile de cap. E adevarat ca n-am vazut meciul (poate au dominat meciul) , dar totusi, o echipa de C2 (amatori)... Ar fi trebuit cel putin 4-0.

FORZA Steaua

I.N.Money14.01.2006 08:05

Sper sa nu se ajunga iar la jocul Stelei din returul trecut...am batut cu 2-0..sa zicem ca a fost un amical care nu prea le-a atras atentia jucatorilor...

Melku14.01.2006 12:05

Deja a disparut efectul Protasov si s-a intamplat ceea ce anticipam dar speram sa se intample mai tarziu...eu tin minte ca atata timp cat Protasov a fost antrenor nu conta scorul,adversarul sau miza,ei jucau...

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 14:33

:evil: >>>Un meci de pregatire atata tot...poate a disparut sindromul Protasov, si asta e naspa,dar totusi e un meci de antrenament, nu unul real cu miza!!!>>> :twisted:

armanovici14.01.2006 14:48
poate a disparut sindromul Protasov

ne poti spune si noua cum se manifesta sindromul Protasov??

SINDRÓM, sindroame, s.n. Totalitatea semnelor și a simptomelor care apar impreună in cursul unei boli, dându-i nota caracteristică. [Pl. și: sindromuri]

de cand si pana unde,Protasov a reprezentat pentru noi o boala?

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 15:07

:evil: >>>>Era un mod de a spune ceva dar cred ca ai inteles ce vroiam sa zic,acuma nu vrei sa incep sa explic in profunzime>>> :twisted:

armanovici14.01.2006 16:11

Formularea este gresita,exprimarea la fel..incercam sa te corectez..si altii citesc ceea ce scrii tu aici si e pacat sa greseasca ca si tine,inspirati din greseala ta!

Bogdan4Steaua19.01.2006 16:29

Steaua - Massarese 0-0

Steaua a început al doilea amical din Italia în următoarea formulă: Cernea - D. Bălan, Baciu, Tudose, P. Marin - Opriţa, Lovin, Cristocea, Enescu - Simion, Diniţă. Meciul se dispută pe un teren sintetic, fără arbitri asistenţi. În minutul 8, Daniel Bălan a executat o lovitură liberă, respinsă de apărarea gazdelor. Steaua domină şi are mai multe ocazii de gol.

În minutul 29, Petre Marin a centrat şi Opriţa a reluat cu capul, mingea ştergînd bara! Steaua a avut o altă şansă de deschidere a scorului în minutul 35, Simion reluînd peste poartă centrarea lui Bălan.

Sursa: GSP

drlv8519.01.2006 17:01

Massese are 3 mari ocazii! Botteghi l-a depăşit pe Bălan şi a şutat milimetric pe lîngă poartă în minutul 42, ca apoi Frati să îl oblige pe Cernea să apere cu greu în minutul 43! În minutul 45 tot Frati a expediat o minge cu capul, din 5 metri, pe lîngă poartă!

Scorul la pauză este 0-0.

În minutul 46 Enescu a fost înlocuit de Liţu. Repriza începe în nota de dominare a gazdelor, care ratează deschiderea scorului în minutul 46, cînd Vagnati a trimis puţin pe lîngă poartă.

În minutul 48 Cernea a ieşit şi l-a blocat pe Tricoli în ultimul moment.

În minutul 57 Nicoliţă a intrat în locul lui Petre Marin, iar A. Cristea l-a înlocuit pe Diniţă în minutul 60. Ochiroşii a fost a treia schimbare, în locul lui Diniţă (61).

ALSO FROM GSP :P

Bogdan4Steaua19.01.2006 17:29

În minutul 29, Petre Marin a centrat şi Opriţa a reluat cu capul, mingea ştergînd bara! Steaua a avut o altă şansă de deschidere a scorului în minutul 35, Simion reluînd peste poartă centrarea lui Bălan.

Massese are 3 mari ocazii! Botteghi l-a depăşit pe Bălan şi a şutat milimetric pe lîngă poartă în minutul 42, ca apoi Frati să îl oblige pe Cernea să apere cu greu în minutul 43! În minutul 45 tot Frati a expediat o minge cu capul, din 5 metri, pe lîngă poartă!

Scorul la pauză este 0-0.

În minutul 46 Enescu a fost înlocuit de Liţu. Repriza începe în nota de dominare a gazdelor, care ratează deschiderea scorului în minutul 46, cînd Vagnati a trimis puţin pe lîngă poartă.

În minutul 48 Cernea a ieşit şi l-a blocat pe Tricoli în ultimul moment.

În minutul 57 Nicoliţă a intrat în locul lui Petre Marin, iar A. Cristea l-a înlocuit pe Diniţă în minutul 60. Ochiroşii a fost a treia schimbare, în locul lui Diniţă (61).

Ochiroşii a centrat în careu în minutul 75, dar Liţu şi Cristea au trecut pe lîngă minge.

Bischeri i-a dat un pumn în gură lui Andrei Cristea, iar Cosmin Olăroiu, furios, a intrat în teren pentru a-l lovi pe italian!

În minutul 81, Steaua a reuşit în sfîrşit să deschidă scorul, Cristea fructificînd cu capul o centrare venită de la Nicoliţă! 1-0 pentru roş-albaştri.

Partida se încheie cu scorul de 1-0 pentru Steaua.

Pacat ca nu avem cum sa vedem meciurile. Am castigat greu cel de-al doilea meci. Sper ca baietii sa intre in ritm cat mai repede.

sorin_77719.01.2006 17:42

Am castigat greu dar au jucat NUMAI rezervele (in afara de Nicolita intrat pe final)... Foarte buna optiunea lui Olaraoiu, asta inseamna ca stie ca acolo e problema noastra, la rezerve... Felicitari si pentru rezultat... Imi pare rau ca Cristea a incasat-o..

drlv8519.01.2006 17:51

Eu inca, cred in Cristea ... o sa iasa ceva din el...sper :-S...

Referitor la pumnu asta .. :D .. o fi ala amator din nu sh ce Liga .. da nu cred ca`l pocnea gratis .. in fine .. nu mai conteaza

Ce meci e asta pe sintetic .. cand vad ca se acorda atat importanta (la presa ma refer, in nici un caz la staff-ul tehnic al nostru) la niste meciuri de pregatire in care tzi se rupe de rezultat si te chinui sa vezi slabiciunile ... nu pricep ... nu au stiri saracii si se iau si ei de diferite kestii...

ulivius19.01.2006 18:56

Nu-mi place. Oli deja a inceput sa miste oamenii pe posturi si asta nu-i deloc bine. EI trebuie sa-si creeze automatisme dar daca-i muti de pe o parte pe alta ii zapacesti de tot.

Ce schimbari sunt astea ???...

In minutul 46 Enescu a fost înlocuit de Lițu (mijlocas cu varf de careu)

În minutul 57 Petre Marin a fost înlocuit de Nicolita(fundas stanga inlocuit de mijlocas dreapta)

În minutul 61 Dinițã a fost înlocuit de Ochiroșii (varf cu mijlocas stanga)

O echipa mare e aceea pe care si copii o tin minte. Pana si schimbarile tebuie sa fie aceleasi, post pe post.

Ma ingrijoreaza declaratia lui Bostina: "Acum, numai jocurile și rezultatele ne vor arãta cum e Steaua lui Olãroiu. Eu spun cã el are nevoie și de noroc pentru a reuși" Chelsea, Iuventus, Lyon au stiinta. Daca ne bazam pe noroc pentru a reusi un joc bun, e grav, e rau de tot.

Stryker19.01.2006 21:48

Eu nu inteleg de ce nu il mai "probeaza" pe fortin in vederea unui transfer?? Ar trebui sa rezolve mai repede problema asta cu postul de portar pentru ca Cernea NU este o solutie.

Bogdan4Steaua20.01.2006 01:18

" Final cu bătaie şi scandal

Cristea a fost lovit cu pumnul şi picioarele de un fundaş italian, Olăroiu intrînd imediat pe teren şi fiind cu greu oprit să nu se ia la bătaie cu fotbalistul advers

În minutul 76 al partidei la un duel mai tare între Cristea şi fundaşul gazdelor, Bischeri, italianul s-a enervat, l-a luat de gît pe stelist şi i-a aplicat un pumn în plină figură, după care l-a lovit cu piciorul în spate. Cele două lovituri l-au făcut KO pe atacantul campioanei, acesta căzînd imediat la pămînt.

Aflat în tribună, Mihai Stoica s-a ridicat imediat şi s-a apropiat de gard, în vreme ce Olăroiu a intrat pe teren. "Băi, imbecilule, ce faci aici?", i-a strigat Oli italianului, ducîndu-se ameninţător spre el. A fost oprit de arbitrul partidei şi de jucători, incidentul fiind aplanat şi de staff-ul gazdelor. Pînă la final au mai avut loc şi alte clinciuri între jucători.

"Bineînţeles că am reacţionat, pentru că fundaşul lor a făcut un gest urît. Ce înseamnă să loveşti cu pumnul într-un meci fără miză?"

Cosmin Olăroiu

MINIINTERVIU Cristea

"Golul a fost pumnul meu"

- Andrei, ai văzut stele verzi la lovitura italianului?

- Mi-a fost foarte greu să nu ripostez. Ăsta este stilul italienilor, sînt foarte agresivi. Normal că m-am enervat, dar m-am ridicat şi am plecat de acolo, era cea mai mare greşeală dacă ripostam.

- Te-ai enervat şi le-ai dat gol.

- Exact, acesta a fost răspunsul meu la pumnul italianului, golul marcat, care a însemnat şi victoria noastră.

- Cum e să marchezi din nou după mai bine de un an?

- E foarte bine şi cred că lucrul care mi-a lipsit în tur a fost încrederea. Am făcut o statistică şi am văzut că în tot turul am evoluat 90 de minute, iar atunci cînd un fotbalist joacă puţin e foarte greu să realizeze ceva. Sper să fie un nou început în 2006. "

"Greu cu rezervele!

Cu echipa a doua pe teren, Steaua a învins greu pe Massese, o echipă de Serie C1 din Italia

Teren sintetic şi 15 grade afară. Acesta a fost cadrul în care Steaua a disputat ieri amicalul cu Massese, în localitatea Marina de Pietrosanta, aflată la 100 de kilometri de Montecatini. Oli a făcut o echipă numai din jucători care în tur au prins foarte puţin postul de titular, plus Cristocea.

Şi s-a văzut că primul 11 de ieri al Stelei e de fapt al doilea în competiţiile oficiale. În prima repriză, roş-albaştrii şi-au creat o singură ocazie: centrare Petre Marin, cap Opriţa, mingea ştergînd bara din stînga portarului (29). În rest joc slab şi fără vlagă pentru puştii Enescu şi Simion, dar şi pentru mai experimentaţii Diniţă şi Lovin.

Steaua s-a văzut pusă la colţ de o echipă de Serie C, însă Botteghi a tras puţin alături din 5 metri, iar Cernea a scos bine şutul lui Forti (43). Şi repriza a doua a început tot cu Steaua în apărare şi cu două ocazii pentru gazde: Vagnoli n-a găsit ţinta din careu (47), iar Cernea a blocat în ultimul moment un atac al gazdelor (49).

Campioana s-a trezit la viaţă după intrările lui Cristea şi, mai ales, Ochiroşii. Ultimul a înviorat atacul, iar primul a marcat în minutul 81, reluînd în plasă cu capul o centrare a lui Nicoliţă şi salvînd în acelaşi timp cît de cît din blazonul Stelei.

"Am folosit jucători care au evoluat puţin în tur şi era normal să se vadă o lipsă de omogenitate. Totuşi, în general eu spun că a ieşit bine şi că am făcut un antrenament bun"

Cosmin Olăroiu

7 luni

au trecut de cînd Cristea nu mai marcase un gol pentru Steaua, el înscriind ultima oară pe 11 iunie 2005 în partida Steaua - Poli Timişoara 2-1

CASETA

Steaua - Massese (Serie C1) 1-0

A marcat A. Cristea (81)

Steaua: Cernea - Bălan, Tudose, E. Baciu, P. Marin (57, Nicoliţă) - Opriţa (61, Ochiroşii), Lovin, Cristocea (70, Paraschiv), Enescu (46, Liţu) - Diniţă (60, Cristea), Simion. Antrenor Cosmin Olăroiu

Italienii au avut un preot pe teren

Adversara Stelei de ieri este o echipă mică din Serie C1, echivalentul Diviziei C în România. Printre componenţii lotului ei se află şi un preot, Coppola. Look-ul său, cu barbă şi părul puţin mai lung i-a făcut să zîmbească pe jucătorii Stelei. Coppola este chiar căpitanul echipei şi a povestit că de multe ori le spune rugăciuni colegilor în vestiar.

Oli l-a evidenţiat pe Ochiroşii

Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a fost Răzvan Ochiroşii. Deşi a jucat doar 30 de minute, el a avut numeroase acţiuni ofesnive pe partea stîngă, lucru remarcat la final de Olăroiu. "Am avut mulţi copii în teren şi ei s-au descurcat. În special, îl remarc pe Ochiroşii, e o mare speranţă pentru Steaua şi pentru fotbalul românesc, o să vedeţi", a declarat Oli. MM a coborît special de la tribună şi cînd a ajuns pe teren s-a dus direct la Ochiroşii, pe care l-a îmbrăţişat şi l-a felicitat.

Azi, amical cu FC Sion

Roş-albaştrii vor disputa astăzi cel mai important meci amical al stagiului italian, urmînd să întîlnească pe FC Sion. Olăroiu va trimite în teren titularii împotriva unei grupări care evoluează în Liga a doua şi se bate pentru promovare. "

Virgil20.01.2006 16:18

Simple meciuri de pregatire in care se pun in aplicare tactici.Cred ca ceea ce vrea sa joace Oli acum,impune mai multa disciplina si rigurozitate.Sper sa iasa bine,pentru ca are superjucatori.Sper sa nu se abata prea tare de la jocul lui Oleg.Ceea ce a jucat Steaua cu Lens la Bucuresti,a fost superfotbal.Niciodata nu cred ca am vazut un meci mai bun facut de Steaua,cu o echipa de top din occident.A fost fantastic.

Bogdan4Steaua20.01.2006 16:21

" Min. 13 - 1-1! Joao Pinto a egalat pentru Sion marcînd peste Cernea din interiorul careului

Min. 4 - Boştină a centrat, Dică a trimis cu capul, portarul a respins şi tot el a împins mingea în plasă. 1-0 pentru Steaua!!!

Meciul se joacă la San Giulano Terme, localitate aflată la circa 10 kilometri de Pisa, una dintre cele mai renumite staţiuni balneo-climaterice din Italia

Adversarul de astăzi al Stelei este formaţia FC Sion, echipă care este lider în Liga a doua elveţiană

Steaua: Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, Neşu - Ogăraru, Rădoi, Paraschiv, Boştină - Dică, Iacob

Antrenor: Cosmin Olăroiu "

Momentan: FC Sion - Steaua 1-1

Virgil20.01.2006 18:15

Asa am trait: Steaua-FC Sion 2-1 (final)

Steaua a incheiat cu 2-1 ultimul meci jucat in turneul de pregatire din Italia, contra lui FC Sion, liderul ligii secunde elvetiene. Steaua a deschis scorul prin Dica in minutul 4, elvetienii au egalat in minutul 10, iar Petre Marin a inscris golul decisiv cu un sut superb la vinclu din afara terenului,in min.48.

80' - Doua schimbari la Steaua: ies Bostina si Petre Marin - intra Ochirosii si Balan.

min. 70' - Trei schimbari la Steaua: ies Iacob, Paraschiv si Nesu - intra Cristea, Cristocea si Oprita.

min. 62 - Cernea iese gresit la o centrare in careu si este depasit de minge, dar din fericire pentru el nici un adversar nu se afla la finalizare, iar mingea iese in afara terenului.

min. 53 - Radoi iese si el la rampa, printr-o executie peste poarta.

min. 48 - GOL: Petre Marin (Steaua) - Un trasor trimis de Petre Marin de la aproxmativ 26 de metri scutura plasa portii elvetienilor! Mingea s-a dus fix la vinclu, fara sanse pentru portarul advers.

Inceputul reprizei secunde.

Finalul primei reprize.

min. 35 - O minge trimisa cu putere de Oprita sterge bara.

min. 29 - Goian suteaza pe langa poarta din careul mic, cu golul in varful bocancului.

min. 20 - Dica isi incearca norocul din afara careului, imprecis.

min. 10 - GOL: Pinto (Sion) - Joao Pinto egaleaza cu un sut plasat, din careu.

min.7 - Iacob trimie o lovitura de cap, pe langa poarta.

min. 3 - GOL: Dica (Steaua) - Centrare Bostina, Dica reia cu capul, portarul respinge, dar atacantul Stelei urmareste si marcheaza la prima actiune de poarta a Stelei!

Steaua: Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, Neșu - Ogãraru, Rãdoi, Paraschiv, Boștinã - Dicã, Iacob

Antrenor: Cosmin Olãroiu.

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=8039

Virgil23.01.2006 13:40

Steaua va efectua in perioada 24 ianuarie - 4 februarie un turneu de pregatire in Cipru, urmand sa-si stabileasca "sediul" la Larnaca. Conducere Stelei a perfectat cinci partide amicale. Astfel, in primul joc elevii lui Cosmin Olaroiu vor intalni echipa rusa Luch Energiya Vladivkavkaz (28 ian.) nou promovata in acest an in prima Liga. Pe 29 ianuarie urmeaza amicalul cu celebra echipa sarba Steaua Rosie Belgrad pregatita de fostul antrenor al ros-albastrilor Walter Zenga, lider la zi in campionat.

Pe 1 februarie, Steaua va da piept cu liderul campionatului Cehiei, Slovan Liberec. Pe 2 februarie ros-albastri vor juca din nou impotriva unei echipe din Serbia, FC Sartid Smederevo ocupanta locului 11. Ultimul joc al campioanei Romaniei se va disputa pe 4 februarie in compania puternicei echipe cehe FK Teplice (locul 2 in campionat). Toate partidele se vor disputa pe terenurile de la Alpha Sport Center din Larnaca.

http://www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=n...noutati&id=3552

O alta faza a pregatirii de iarna.Cu echipe mai puternice,mai apropiate nivelului pe care vrem sa-l atingem

Succes Steaua !

Bogdan4Steaua23.01.2006 14:50

Tocmai am trimis un mail catre TV Sport in care i-am intrebat daca vor transmite meciul dintre Steaua Bucuresti si Steaua Rosie Belgrad. Cei de acolo au fost foarte operativi(bravo lor). Iata si raspunsul:

" "Mihai Dumitrescu" <M***@***>

To: "T. Bogdan"

Subject: Re: Intrebare

Date: Mon, 23 Jan 2006 14:47:55 +0200

Exista sanse foarte mari sa difuzam meciul inregistrat.Vom anunta acest lucru din timp.

----- Original Message -----

From: T. Bogdan

To: o***@***

Sent: Monday, January 23, 2006 2:37 PM

Subject: Intrebare

Buna ziua!

Va rog sa imi comunicati daca exista posibilitatea ca postul dvs. sa transmita in direct partida amicala Steaua Bucuresti - Steaua Rosie Belgrad.

Va multumesc! "

Asadar vom avea posibilitatea sa urmarim Steaua intr-un amical puternic. Chiar daca nu va fi Live, macar ii vedem pe baieti la lucru.

IONUTZ-CIPRIAN23.01.2006 16:07

:evil: >>>AMICALELE nu se compara cu cele oficiale,si eu sper sa avem ce vedea si poate nu o sa ne plictisim>>>> :twisted:

Virgil23.01.2006 19:12

Sigur ca vreau sa vad Steaua la lucru,dupa o pauza asa mare si dupa venirea unui nou antrenor.

Impresiile,dupa meci.

sorin_77726.01.2006 10:18

Abia astept sa il vad si inregistrat, Imi este dor de Steaua... nashpa cu pauzele astea de iarna...

«1234»