FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri in Iarna 2005-2006!

«1234»
Virgil26.01.2006 11:31

Radoi il inteapa pe Protasov :

"Da, Steaua a jucat frumos cu Oleg pe bancã, dar a fãcut 27 de puncte în tur. În schimb, cu Zenga, chiar dacã toatã lumea zicea cã el joacã mai închis, am fãcut 33 de puncte. Ce bine era dacã am fi avut acum 6 puncte în plus! Dacã te bazezi pe stilul ofensiv nu înseamnã cã iei mai multe puncte", a spus cãpitanul Stelei.

"Gura pacatosului,adevar graieste."

Ma intreb daca plecarea lui Oleg nu a fost influentata si de fini,veri,nepoti ai finantatorului.

IONUTZ-CIPRIAN26.01.2006 11:59

:evil: >>>A fost cu Zenga bine dar cateodata ma lua somnul din cauza modului cum juca,cu Protasov era un joc energic imi placea sa privesc si ma incanta ofensiva de care dadea dovada echipa!!>>> :twisted:

I.N.Money26.01.2006 13:48
Radoi il inteapa pe Protasov :

"Da, Steaua a jucat frumos cu Oleg pe bancã, dar a fãcut 27 de puncte în tur. În schimb, cu Zenga, chiar dacã toatã lumea zicea cã el joacã mai închis, am fãcut 33 de puncte. Ce bine era dacã am fi avut acum 6 puncte în plus! Dacã te bazezi pe stilul ofensiv nu înseamnã cã iei mai multe puncte", a spus cãpitanul Stelei.

"Gura pacatosului,adevar graieste."

Ma intreb daca plecarea lui Oleg nu a fost influentata si de fini,veri,nepoti ai finantatorului.

Cred ca asta zice totul despre plecarea lui Oleg de la Steaua...

Bogdan4Steaua26.01.2006 14:38

I-au pus doua-trei intrebari lui Radoi, omul a raspuns sincer, iar presa incearca din nou sa starneasca un mini-conflict. Nu cred ca Oleg a fost indepartat de la Steaua.

I.N.Money26.01.2006 15:14

Ce bine ar fi sa fie asa...dar nu stiu,parca am si eu impresia ca a avut ceva cu plecarea lui Protasov.

IONUTZ-CIPRIAN26.01.2006 17:43

:evil: >>>Vedem si noi jucatori cei mai laudati sa dam noi suporteri verdictul despre ei!!>>> :twisted:

Virgil27.01.2006 12:46

Sorin Paraschiv a desenat pe plaja o inima si a scris inauntru cifra 23. "Anul acesta vom lua titlul cu numãrul 23", a spus mijlocasul ros-albastrilor, dupa care a adaugat: "Cand am luat titlul 21 eu purtam pe tricou numarul 21. La al 22-lea titlu, am jucat cu 22. MM mi-a propus acum sã îmbrac tricoul 23. Nu l-am luat, dar asta nu inseamnã ca nu vom fi noi campioni".

0702-1364471632d8807198db0_600_401_.jpg

Text si foto :

http://www.gsp.ro/index.php?a=32850&shift=1

Bogdan4Steaua27.01.2006 14:13

Intrebarea mea: de ce nu a luat tricoul cu numarul 23?!? Chiar daca e o superstitie, eu unul l-as fi luat(cine stie....).

ulivius27.01.2006 15:04

De maine vom avea niste amicale f. puternice. Maine vom vedea cum stam si ce-au invatat baietii de la Oli. Sau ce-au uitat de la Oleg.

IONUTZ-CIPRIAN27.01.2006 15:34

:evil: >>>Daca au uitat este NASPA, poate au invatat mai bine de la Oli cine stie vom vedea cum se comporta in amicalele astea>>> :twisted:

Virgil28.01.2006 14:40

Marti seara ora l9:00 pe TV Sport,Steaua - Crvena Zvezda Beograd !

FORZA Steaua !

olga14livia28.01.2006 16:17
sal!!! sunt noua pe aici!! si sunt stelista si as vrea sa stiu dak meciurile amicale se vor televiza!! cine stie sa-mi raspunda!!! va rog!!! multumesc!!! hai Steaua!!! :wink:
SteauaToronto28.01.2006 16:37

Nu cred ca se vor televiza insa rezumatele meciurilor se vor pune pe site :)!

FANATIK RED-BLUE28.01.2006 16:38

Chiar ca va ocupati de acest site! Ar fi super sa vedem rezumatele!

FANATIK RED-BLUE28.01.2006 18:03

Sambata, 28.01.2006, incepand cu ora 17.30, Steaua va juca primul meci de pregatire de aici, din Cipru, adversara urmand a-i fi echipa rusa Energia Luch Vladivostok.

IONUTZ-CIPRIAN28.01.2006 18:23

:evil: >>>TU la momentul asta esti in CIPRU?"DE AICI DIN CIPRU"Steaua ESTE CONDUSA CU 2-1 !!Poate pana la sfarsit o sa se indrepte!!!>>> :twisted:

FANATIK RED-BLUE28.01.2006 18:26

Asta am luat-o de pe site-ul oficial, www.steauafc.ro. Si nu, nu sunt in Cipru!

dbd28.01.2006 22:43

eu astept meciul cu Steaua Rosie Belgrad...ca in Cipru facem "ravagii"... :lol: :lol: :lol:

Bogdan4Steaua28.01.2006 23:00

Meciul de azi s-a terminat la egalitate 2-2(pentru noi au marcat Cristea si Bostina).

sorin_77729.01.2006 03:43

Intradevar, s-a termionat 2-2 si Steaua a castigat un portar de viitor, Toma... Se pare ca jucatorii de baza au fost menajati pentru meciul urmator cu Steaua Rosie Belgrad...

FANATIK RED-BLUE29.01.2006 11:09

Ros-albastrii au incheiat la egalitate in primul amical din Cipru

Steaua - LUCH ENERGIA VLADIVOSTOK 2-2 (1-2)

Dupa trei zile de antrenamente intense, Steaua a disputat sambata dupa-amiaza primul joc amical aici, in cantonamentul de la Larnaca, remizand cu echipa rusa Energia Vladivostok, scor 2-2.

Cosmin Olaroiu a inceput jocul cu o echipa formata din jucatori care au evoluat mai putin sau de loc in turul campionatului, facand dupa pauza unele modificari. Meciul a fost unul nespectaculos, dar echilibrat, adversarii au deschis scorul in minutul 5 (Ivanov, sut de la 14 metri in stanga lui Toma), iar Cristea a egalat patru minute mai tarziu. Florentin Dumitru a executat o lovitura de colt pana in mijlocul careului si Andrei Cristea a impins mingea in poarta din 6-7 metri. In minutul 37, tot Cristea a fost aproape de gol, dar a irosit o ocazie imensa trimitand cu capul - singur in fata portii - pe langa bara. In penultimul minut al primei parti, Adjundjao a sutat de la circa 12 metri, putin lateral dreapta, si i-a readus pe rusi in avantaj.

In repriza secunda s-a jucat ceva mai tare, arbitrul fiind nevoit sa arate inca trei cartonase rosii (unul rusilor si cate unul lui Cristea si Goian), dupa ce, in minutul 27, Lovin fusese si el eliminat pentru o intrare periculoasa. Intrucat arbitrul a permis substituirea jucatorului eliminat cu un altul, partida s-a disputat pana la sfarsit cu efectivele complete.

In minutul 58, portarul Marius Toma a parat un penalty dictat, oricum, eronat de catre un arbitrul cipriot care s-a aratat ambiguu si chiar depasit in multe momente ale meciului. Cateva minute mai tarziu, Litu a scapat singur cu portarul advers, dar a tras puternic si defectuos ratand egalarea. Intrat in teren in ultimul sfert de ora, Gabi Bostina a transformat perfect, in minutul 89, o lovitura libera, reusind ceea ce n-a putut Litu, cu o executie superba si stabilind astfel scorul final.

Steaua va disputa cel de-al doilea meci amical duminica, de la ora 17.30, in compania echipei Steaua Rosie Belgrad.

Steaua: M. Toma - D. Balan, Tudose (68 Goian; 71 Tudose), E. Baciu, P. Marin (46 Nesu) - Oprita (71 V. Simion), Lovin (32 Paraschiv; 75 Enescu), Cristocea (75 Bostina), Fl. Dumitru (77 Ochirosii) - Dinita (68 Litu), A. Cristea (62 Nicolita).

sursa: www.steauafc.ro

ulivius29.01.2006 14:17

Steaua il creste cu grija pe Toma si se pare ca pustiul confirma. Oli a jucat cu rezervele pt ca azi are meci mare cu Zenga.

Bogdan4Steaua29.01.2006 14:38

Azi, amical împotriva lui Zenga

"Steaua va disputa azi după-amiază cea de-a doua partidă de verificare din Cipru. Adversară îi va fi Steaua Roşie Belgrad, echipă antrenată de Walter Zenga, fostul "principal" al roş-albaştrilor.

Va fi prima întîlnire pe care tehnicianul italian o va avea cu Rădoi şi compania după ce a fost dat afară din Ghencea în luna mai a anului 2005, cu doar 3 etape înainte de finalul campionatului trecut, pe care Steaua l-a cîştigat. Amicalul Steaua - Steaua Roşie Belgrad va începe la ora 16:30. "

Sursa: GSP

Meciul va fi retransmis marti de TV Sport(rezultatul il vom sti deja, insa e interesant de urmarit evolutia unor jucatori).

I.N.Money29.01.2006 16:05

Trebuie remarcata o evidenta crestere de forma a lui Andrei Cristea.Poate in retur o sa revina la forma care l-a adus la Steaua. :wink:

raszvan29.01.2006 16:59

:?: de ce se joaca asa dur cu Steaua rosie ...ciudat ar trebui sa se menajeze cat de cat urmeaza meciuri cu miza si mai mare ...si la meciul cu enrgya la fel s-a jucat la rupere

«1234»