Dubios. la orice casa de asigurari?
acum am vazut. da, la orice casa. am impresia totusi ca daca nu ai avut casco sau incidente, prima data e moca, adica ti-o repara asa cum ar trebui, dar de la al doilea incident platesti care 100 de coco
Deci am o mare duma pe cap>>>In februarie am avut un accident,una peste alta nu m-am inteles cu taranu si am fost la constatari pe Grivitei.Acolo gaboru i-a dat lui dreptate si eu am mentionat ca nu imi recunosc vina apoi am convenit sa nu ajungem la tribunal si sa recunoasc ca a fost vina mea.Am fost la asiguratorul RCA si am dat o declaratie cum ca a fost vina mea,azi ma trezesc ca sunt dat in judecata pentru o mare suma de bani deoarece asiguratorul nu i-a returnat intreaga suma lu' pitziponcu ala ca na el si-a reparat masina nu stiu cum....
nebanuite sunt caile civilului. cu un avocat bun cred ca o scoti la capat, dar si ala iti ia o caruta de bani.
ca un neofit ce sunt ti-as spune ca cel mai bine e sa vorbesti iar cu ala, sa-i spui ca un proces in civil se poate intiiiiiiiiinde destul de mult si ca risca sa nu vada niciun ban, poate il sperii.