FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Masini, accidente, Casco etc

«1234»
Joga Bonito18.08.2010 15:40
da' nu merge sa te duci cu ea asa? nu intra la vandalizare sau cum plm ii zice?

ca decat sa dai 540 lei mai bine platesti fransiza aia de 100 de euro...

Indiferent daca ti-o fura cu totul (masina) sau iti zgarii un milimetru patrat de vopsea platesti fraciza aia.

M-am gandit la faza aia, dar boul de inspector de la daune e plecat in concediu vreo doua saptamani si fomistii aia n-a cu cine sa-l inlocuiasca.

Bogdan18.08.2010 15:50

stai ca eu nuinteleg cum e cu franciza asta. Adica, ai casco, platesti o suma de bani lunar/anual si cand vrei sa faci ceva tot trebuie sa mai dai bani?

Marius18.08.2010 18:41
stai ca eu nuinteleg cum e cu franciza asta. Adica, ai casco, platesti o suma de bani lunar/anual si cand vrei sa faci ceva tot trebuie sa mai dai bani?

da, platesti cateva sute de euro pe an asigurarea casco si 100 de euro fransiza pentru fiecare incident.

Bogdan19.08.2010 07:04

Dubios. la orice casa de asigurari?

AG03.09.2010 11:54
STARforce07.09.2010 08:32

Deci am o mare duma pe cap>>>In februarie am avut un accident,una peste alta nu m-am inteles cu taranu si am fost la constatari pe Grivitei.Acolo gaboru i-a dat lui dreptate si eu am mentionat ca nu imi recunosc vina apoi am convenit sa nu ajungem la tribunal si sa recunoasc ca a fost vina mea.Am fost la asiguratorul RCA si am dat o declaratie cum ca a fost vina mea,azi ma trezesc ca sunt dat in judecata pentru o mare suma de bani deoarece asiguratorul nu i-a returnat intreaga suma lu' pitziponcu ala ca na el si-a reparat masina nu stiu cum....

Marius07.09.2010 10:57
Dubios. la orice casa de asigurari?

acum am vazut. da, la orice casa. am impresia totusi ca daca nu ai avut casco sau incidente, prima data e moca, adica ti-o repara asa cum ar trebui, dar de la al doilea incident platesti care 100 de coco

Deci am o mare duma pe cap>>>In februarie am avut un accident,una peste alta nu m-am inteles cu taranu si am fost la constatari pe Grivitei.Acolo gaboru i-a dat lui dreptate si eu am mentionat ca nu imi recunosc vina apoi am convenit sa nu ajungem la tribunal si sa recunoasc ca a fost vina mea.Am fost la asiguratorul RCA si am dat o declaratie cum ca a fost vina mea,azi ma trezesc ca sunt dat in judecata pentru o mare suma de bani deoarece asiguratorul nu i-a returnat intreaga suma lu' pitziponcu ala ca na el si-a reparat masina nu stiu cum....

nebanuite sunt caile civilului. cu un avocat bun cred ca o scoti la capat, dar si ala iti ia o caruta de bani.

ca un neofit ce sunt ti-as spune ca cel mai bine e sa vorbesti iar cu ala, sa-i spui ca un proces in civil se poate intiiiiiiiiinde destul de mult si ca risca sa nu vada niciun ban, poate il sperii.

Stanici13.09.2010 09:19

Vreau sa imi cumpar si eu un opel astra la mana a doua, pretul 4500-5000. Aveti careva vreun d-ala prin debara, din intamplare?

MoWeed13.09.2010 09:46

Tu mah? Masina?

Chiar as vrea sa te vad undeva sa zici ca nu bei deoarece esti cu masina :))

RobYnho13.09.2010 09:49
Vreau sa imi cumpar si eu un opel astra la mana a doua, pretul 4500-5000. Aveti careva vreun d-ala prin debara, din intamplare?

Te-ai umplut de bani de la nunta, derbedeule. :D

Stanici13.09.2010 10:38

Ba, ajutati-ma, nu bateti apa in piua.

Marius13.09.2010 13:41

de care astra, g, h? benzina, motorina? dotari? culoare :D?

de ce neaparat astra, la 5000 de iepuroi ai o groaza de optiuni, masini mai noi si mai bune. astra, ca toate masinile din nemtia, e mult supraevaluat atunci cand vine vorba de vanzarea la sh.

Daniel-Ionut13.09.2010 13:52

:w00t::))

Scenariu SF:

-Stanici, bei ceva?

-Nu pot frate... sunt cu masina.

Ia-ti bah GOLF :rolleyes:

Joga Bonito13.09.2010 15:18
acum am vazut. da, la orice casa. am impresia totusi ca daca nu ai avut casco sau incidente, prima data e moca, adica ti-o repara asa cum ar trebui, dar de la al doilea incident platesti care 100 de coco

nope, o platesti de fiecare data. cel putin asa e la casa mea de asigurari. poti scapa, de exemplu, daca tu nu esti vinovat. intri in cineva care nu ti-a dat prioritate si tipul e obligat sa-ti plateasca fraciza.

@Stanici, mai pui ceva banuti si cumperi un golf 5 diesel.

Marius13.09.2010 16:16

eu n-am casco, dar stiu pe cineva care si-a facut (masina noua, leasing) si la primul incident, usor ce-i drept, nu i-au cerut aia 100 de euro dar l-au avertizat ca de acum urmeaza sa plateasca de fiecare data.

1on13.09.2010 16:47

Nu stiu de ce, dar relatia firma de asigurari-client imi pare la fel ca cea boier-iobag povestita in cartile de istorie din comunism.

@stanici:

Vezi ca s-au ieftinit cupoanele de la rabla, (sunt gramada pe okazii pentru ca expira prin noiembrie) si poate reusesti sa gasesti ceva nou, totusi. Au luat ai mei in primavara Opel Astra Clasic 2 (motor de 1.6, fabricat in 2009), nou, care normal costa 13.500 € da' din care s-au scazut nu mai stiu ce reduceri si 3 rable si, in final, s-a ajuns la vreo 8.500 (inclusiv costul rablelor)

vlad13.09.2010 19:04
Nu stiu de ce, dar relatia firma de asigurari-client imi pare la fel ca cea boier-iobag povestita in cartile de istorie din comunism.

@stanici:

Vezi ca s-au ieftinit cupoanele de la rabla, (sunt gramada pe okazii pentru ca expira prin noiembrie) si poate reusesti sa gasesti ceva nou, totusi. Au luat ai mei in primavara Opel Astra Clasic 2 (motor de 1.6, fabricat in 2009), nou, care normal costa 13.500 € da' din care s-au scazut nu mai stiu ce reduceri si 3 rable si, in final, s-a ajuns la vreo 8.500 (inclusiv costul rablelor)

Ioane,

mai puneau 8000 de euro si isi lua un Loga nou. :)

Stanici14.09.2010 12:47

M-am sucit, vreau golf 4. Cunoasteti variante? Nu de alta dar prefer de 10 ori decat samsarita din targ.

Fane14.09.2010 12:53
M-am sucit, vreau golf 4. Cunoasteti variante? Nu de alta dar prefer de 10 ori decat samsarita din targ.

Taci ca s-a sucit suceala :))

pytycrys14.09.2010 15:45

Bai Stanici, tu chiar vrei de masina?

Adica de aia 5000 de euro... bea tot stadionu' vreo un an..

Ce zici? :D

Fane14.09.2010 18:31

Ajutati-l mah si pe amaru`asta sa-si ia masina ca nu mai am somn noaptea de grija lui...fomee si-a luat,mai are masina si gata este un om realizat pe viata...macar face-ti-o pentru mine daca de el nu va pasa ! :D

STARforce14.09.2010 18:41

Faneeee ai uitat ca tre' sa isi mai ia plush pentru latz???

razvan2814.09.2010 19:15

Skoda Octavia sau Skoda Superb am auzit ca sunt destul de fiabile si nu sunt foarte scumpe..sau daca vrei ceva mai ieftin , ia un Chevrolet

RobYnho14.09.2010 19:34
sau daca vrei ceva mai ieftin , ia un Chevrolet

Te pis pe el. Am eu.

STARforce15.09.2010 07:33

In nici un caz Chevrolet!!!!Cel mai bine te duci tu frumusel in germanica si iti iei una....

«1234»