si mie mi se pare cool fularsteau2 ![]()
steagro
si mie mi se pare cool fularsteau2 ![]()
steagro
Trebuie folosit mai des,are viziune asupra jocului
steag1
:lol: :o
Se poate spune ca victoria Stelei in meciul cu Vasluiul,se datoreaza celor doua penaltyuri obtinute de Cristocea si transformate superb de Dica.
Corect, si sa nu uitam pasa de gol pentru 1-1.
Vasilica e din ce in ce mai bun. cand ajunge mingea la el se iuteste jocul!
M-a bagat in mormant... cu ratarile!
Vasilica si-a aratat limitele.
Pacat ca Bostina e asa de iesit din forma... parca doarme pe teren in cele cateva minute in care este introdus.
A prins saracul o zi proasta, n-a reusit s-o vare in poarta, in schimb imi pare ca a fost printre cei mai buni de pe teren. Exceptand ratarile.
Cel mai tehnic jucator pe care il are Steaua, impreuna cu Dica.
Cristocea trebuie sa fie titular si Bostina rezerva.
Ma bucur ca va reveni la meciul cu CFR Cluj.
Nu e adevarat, nu va reveni la meciul cu Clujul. Mai are de stat. Deocamdata nu se poate antrena normal, alaturi de colegi, dupa ruptura musculara suferita acum o luna si se pare ca nu va putea juca nici marti 17.10 împotriva lui Real Madrid.
Revenire cu gol!
Mi se pare imbucuratoare, pentru ca va aduce un suflu nou la mijloc, multumita calitatilor sale tehnice.
Revenire cu gol!Mi se pare imbucuratoare, pentru ca va aduce un suflu nou la mijloc, multumita calitatilor sale tehnice.
Subscriu. Pacat ca avem doar unul ca el in lot care e in stare sa scoata 1-2 adversari din joc cu un dribling...
A inceput bine sezonul de toamna, apoi s-a accidentat iar de cand a ravenit nu prea a convins. Tocmai de aceea este riscant sa pot face o apreciere care sa fie cat mai aproape de realitate, asa ca astept sezonul de primavara.
A prins o forma buna in ultimul timp, jucand constant bine.
Cel mai probabil va fi titular si dupa revenirea lui Bostina.
Astazi Vasilica s-a casatorit. Cred ca trebuie sa-i uram... "casa de piatra" si armonie in viata de familie!
Casa de piatra, cap de nuca!
LA MULTI ANI!
Sa dai cat mai multe goluri lui Dinamo!
![]()
La multi ani, Vasilica! Si insanatosire grabnica pentru ca avem mare nevoie de tine...
La multi ani, Vasilica Cristocea! Sper sa termini odata cu accidentarile astea si sa ne incanti din nou cu tehnica ta asa cum o faceai sezoanele trecute. La multi ani si multa bafta!
La multi ani, Vasilica!
Stie cineva cand va fi apt de joc? Tin minte ca si-a revenit dupa accidentare si a fost rezerva acum vreo 2 saptamani.
Meci reusit facut de el, sper sa o tina tot asa!
Chiar daca ziarele de "sport" il dau prezent pe lista neagra a jucatorilor care vor pleca din iarna, eu unul consider ca Vasilica merita sa ramana la Steaua, cel putin in postura de rezerva.
Bun jucator si Cristocea, pacat ca nu a jucat mult timp din cauza accidentarilor! steagro
Pana una alta, este singurul care poate conduce jocul dribland si adversarii... pacat ca nu loveste mingea si cu dreptul, este singurul lui defect! De fapt, ar mai fi si implicarea in joc, de multe ori nu e totala.