Totusi este f. speriat. N-am vazut nici un dribling sau ceva deosebit. Stiu ca este unul dintre cei mai tehnici jucatori di Divizia A dar in meciul cu Argesul n-am vazut nici o actiune. Imi pare rau.
Totusi este f. speriat. N-am vazut nici un dribling sau ceva deosebit. Stiu ca este unul dintre cei mai tehnici jucatori di Divizia A dar in meciul cu Argesul n-am vazut nici o actiune. Imi pare rau.
In acel meci cu Argesul a face un dribling insemna sa treci printr-un lan de grau fara sa atingi un pai... Sa fim seriosi... nici Ronaldinho nu putea face mai mult, dar mite Cristocea...
un jucator care mie imi place sincer
are cap si dribling trebuia sa vina mai demult e singurul regret
S-ar putea sa il vedem in teren in aceasta seara. Daca nu titular, macar de prin minutul 60.
Felicitari pentru golul din groapa... Ca si Cristea sezonul trecut, si Cristocea aseara a marcat primul sau gol pentru Steaua in poarta cainilor... Daca ar fi sa mai inscrie 2 goluri in poarta englezilor in semifinale si sa ne califice iar apoi sa cada intr-un con de umbra nu ma supar. :wink: ... Si Cristea isi revine usor, usor... de ce nu ar face si asilica la fel ?! :lol:
sper sa nu fie doar o sclipire de moment...pt ca Vasilica a artat ca are fata de Steaua...
vrem un gol si cu BORO!!!
uite un jucator bun trebuie jucat mai mult cu el are talent cu caru ii mai trebuie daruire si va fi un jucator de baza
:evil: >>>Ii trebuie meciuri din primul minut,nu bagat in repriza a-2a,cred ca va deveni in curand un om de baza al echipei dar trebuie sa i se acorde si sansa!!>>> :twisted:
da joaca bne pustiu...
si a dat gol frumos rau
!
Este un mare castig pentru ca Bostina nu prea avea concurenta pe postul lui si Vasilica pare ca e capabil sa se ridice la nivelul asteptarilor..
Se pare ca se integreaza perfect in jocul Stelei , un jucator pe placul meu . Felicitari pt golul cu cateii , deja ai intrat in inima mea ...
Sper ca dupa golul marcat in Groapa sa isi intre in mana pt ca sa ne arate de ce e in stare si sa marcheze si in poarta la englezi sa aducem cupa unde ii e locul.
Eu unu ii vad un viitor stralucit la Steaua.
a facut lucruri bune la faru si cred ca daka i se da un pic de incredere ar putea face lururi bune la Steaua....
Ce centrare domne'...Pot spune ca golul lui Banel a venit din gheata lui Cristocea.Nu mai am nimic de zis,e un jucator de valoare!
:arrow: h3 h3...e ff dagutz...la aspectul fizic...hey..n-am
Meci bun facut cu CFR.Cateva driblinguri de efect, viteza buna, centrare la golul de 1-0.
Bravo domne ! :wink:
Spin that shit DJ Vasilica ! :lol:
Mersi ca joci la noi. Esti excelent-numai lucruri bune se intimpla cu tine in teren.
da adevarat ! cand ai fost u am egalat cu Dinamo am facut multe
bv :* ar trebui sa joace mai mult ca sa prtinda incredere in el ![]()
Il cheama Vasilica, nu Vasile.
Ii prevad un mare viitor acestui jucator!
In cele aproape 20 minute jucate cu Standard a "luminat" atacul nostru. Tehnic, inteligent, rafinat, rapid si mereu cu privirea ridicata, Cristocea este exact omul de care avem nevoie.
Olaroiu va trebui sa-i gaseasca un loc in echipa.
Daca va invata sa fie si un bun recuperator, va deveni un mare jucator!
Imi aduce aminte de un alt jucator care se asemana lui,jucand la noi in urma cu ceva timp si apoi luand drumul Grant-ului. :roll:
Vasilica pare mult mai serios insa...
Nu-l compara pe "timidul" Cristocea cu "vedeta" Aliuta (banuiesc ca la el faceai referire)!
E din alt "aluat"! :wink:
Daca as forta lucrurile putin, Cristocea mi se pare ca seamana cu Deco, cu deosebirea (foarte importanta) ca Deco este si un excelent recuperator!
Cu el faceam comparatie,parca imi aminteste de Aliuta de la inceput prin tehnica sa.
La un moment dat Gradinescu semnala problema lui Piturca de la nationala,ca nu are jucatori pe flacuri si centru mijlocului,dar probabil el nu stie cine este acest Cristocea.
Jocul nostru de la Liege s-a schimbat total de cand a intrat Cristocea. E o piesa care nu ar tb sa lipseasca in retur .. nu a pierdut NICI O MINGE .. si m-am uitat bine.
steag2 steagsahmic steagsahmic steagcruce2 sprecl2 spre24 steag2 steagsahmic steagsahmic steagcruce2
Incepe sa imi placa Cristocea. Joaca din ce in ce mai bine. In multe randuri intra pe teren si schimba in bine jocul Stelei, asa a facut si la Liege. Cred ca este unul din cele mai resuite transferuri din ultimia vreme.Il vad unul dintre cei mai valorosi ai echipei in scurt timp.