FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vasile Cristocea

«12345»
i.h.u.g.05.01.2006 13:06

oricum ar fi fost...mai bine ca a venit aici :D:D:D

dbd05.01.2006 14:15

exact...mai bine ca el a venit la noi...iar Poli ii jefuieste pe catei de jucatori... :lol: :lol: :lol:

i.h.u.g.05.01.2006 15:40

ma rog...cred totusi ca dinamovistii nu sunt chiar prostani sa-si dea jucatorii la o echipa care peste doi ani ar putea fi contracandita la titlu...tre sa fie o smecherie

dbd05.01.2006 15:46

offtopic !!! :lol: :lol: :lol:

sa inteleg ca Vasile daca a avut de cand era mic visul de a juca la Steaua...e si Stelist nu... ???

i.h.u.g.05.01.2006 15:52

pai asa se pare...e destul de clar nu :D:D:D

Bogdan4Steaua08.01.2006 11:12

"Olăroiu și Cristocea la Realitatea Sportivă

În această seară, de la ora 22:15, invitații emisunii Realitatea Sportivă, de la Realitatea TV, sînt antrenorul Cosmin Olăroiu și singura noutatea a Stelei din această iarnă, mijlocașul Vasilică Cristocea "

Sursa: GSP

Cu ocazia aceasta vom afla chiar din gura jucatorului primele impresii de cand e la Steaua.

armanovici08.01.2006 11:30

Dupa ora 23 veti avea imagini de la emisiunea Realitatea sportiva,cu declaratii ale jucatorului Vasile Cristocea si ale antrenorului Cosmin Olaroiu!!

IONUTZ-CIPRIAN09.01.2006 07:55

:evil: Steaua la luat,acum vom vedea daca va juca in ritmul pe care il stie lumea si sper sa arate ca are valoare de Steaua.Sa joace asa cum il stim noi,ba chiar mult mai bine decat a facut-o la Farul si poate o sa ajunga si pe la NATIONALA!!MULT SUCCES<>>>>> :twisted:

Bogdan4Steaua09.01.2006 10:35

"Cristocea: Am mare nevoie de suporterii steliști

Prima achiziție a Stelei a acordat un interviu site-ului oficial al clubului roș-albastru, pe care il reproducem in totalitate:

Vasilica, cum te-ai simtit cand ai pasit pentru prima oara in vestiarul Stelei si cand ai imbracat tricoul ros-albastru?

M-am simtit extraordinar, am fost foarte emotionat. Dar felul cum am fost primit si atmosfera intalnita aici in club, m-a facut sa trec peste emotii cand am pasit pe teren. Ceea ce am gasit aici este mult peste ceea ce aveam la Farul.

Spune-le suporterilor Stelei, cum a inceput povestea care in final s-a finalizat cu venirea ta aici?

Acum ceva vreme am fost sunat de domnul Gigi Becali care m-a intrebat daca vreau sa vin la Steaua. I-am spus ca numai la Steaua vreau sa joc si inainte de Revelion am primit vestea ca transferul s-a realizat. Se poate spune ce Mos Craciun a venit pentru mine ceva mai tarziu!

Poti spune ca ti-ai indeplinit un vis?

Da! Cel mai mare vis al meu a fost sa ajung aici. De cand eram mic si m jucam cu ceilalti copii, eu nu stiam altceva decat Steaua. Insa, inainte a trebuit sa joc la Farul, dar iata ca visul meu s-a indeplinit pana la urma. Acum insa trebuie sa demonstrez ca merit sa joc la Steaua si sper sa nu dezamagesc pe nimeni.

Cand veneai ca adversar in Ghencea, cum ti se parea atmosfera?

Ca adversar era teribil aici, pentru ca publicul pune foarte multa presiune pe echipa adversa si nu te poti concentra la joc, dar pentru Steaua este ca un al 12-lea jucator. Ma bucur ca in sfarsit, acum am publicul de partea mea!

In aceste conditii, crezi ca va fi greu pe Lia Manoliu?

O sa fie un dezavantaj pentru noi ca nu mai jucam pe Steaua, dar sper ca acolo vor veni mai multi suporteri ca aici si vor compensa acest neajuns.

Apropo de suporteri, ai ceva sa le transmiti?

Ii rog din toata inima sa fie alaturi de mine, pentru ca am mare nevoie de ei, mai ales acum la inceput. Vreau sa-i simt aproape si promit ca o sa fac totul sa nu-i dezamagesc, ori de cate ori voi intra in teren.

Pe ce post te simti cel mai bine?

Imi place oriunde la mijlocul terenului, am jucat si varf impins. Tot ce conteaza e ca atunci cand echipa are nevoie de mine, sa dau totul, indiferent pe ce post.

Cum ti s-a parut antrenorul Cosmin Olaroiu?

Desi il cunosc numai de o zi, pot spune ca e ok! Se vede ca stie mult fotbal si cred ca impreuna vom face performanta, lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult.

Chiar, crezi ca Steaua poate ajunge intr-o finala europeana dupa 17 ani?

Eu zic ca se poate, dar pentru asta trebuie sa muncim foarte mult in perioada asta de pregatire, sa ne concentram la maxim la meciuri si putin noroc.

Tot suntem la capitolul finale, ai vreun jucator favorit din fostii mari jucatori ai Stelei din acea perioada?

Da. Imi placea mult Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pentru rautatea si determinarea de pe teren si Ilie Dumitrescu pentru tehnica sa. Mi-as dori sa am si eu macar jumatate din performantele lor, aici in Ghencea.

Ce crezi ca are Steaua in plus fata de celelalte echipe din tara?

O mai mare dorinta de a castiga fiecare meci, de a castiga campionatul sau de a juca cat mai bine in Europa. In plus, traditia te obliga sa joci cu gandul numai la victorie!

Crezi ca va veni titlul cu nr.23 in Ghencea anul acesta?

Da! Sunt convins de asta. Steaua e cea mai puternica echipa din tara, am simtit-o pe pielea mea, cand jucam la Farul. Jucatorii Stelei sunt foarte valorosi, iar primirea extraordinara pe care mi-au facut-o ma face sa cred ca actualii mei coechipieri sunt cei mai buni pe care si-i poate dori un fotbalist!

Sunt cuvinte frumoase.

Este adevarul. Simt ca fac parte dintr-o echipa adevarata si vreau sa le multumesc tuturor celor care au facut posibil ca eu sa fiu aici, mai ales domnului Gigi Becali.

Vasilica iti multumesc si iti urez sa joci bine!

Multumesc si eu si sper ca la vara vom fi campioni! "

Cred ca Vasile Cristocea va fi bine primit la Steaua. Ramane sa confirme si in acest caz va fi cu siguranta iubit de toti suporterii stelisti.

dbd09.01.2006 12:40

acum il vom sustine la fel cum i-am sustinut ( si inca ii sustinem ) pe ceilalti jucatori... :) ...nu am nimic special fata de el...dar imi place ca era Stelist de mic...

strezahuzum09.01.2006 18:02

Haide lasati-o mai usurel cu chestia asta ( Cristocea mare stelist, de cand avea 2 anisori ) ... cand un jucator se duce la o echipa declara imediat ca era suporterul echipei respective de cand era mic. Poate aflam ca si biberonul lui era ros-albastru ! Sa fim seriosi, daca pleca la Timisoara de exemplu ar fi declarat probabil ca "Banatul e fruncea" si ca de la 5 ani visa sa joace la Poli :lol: :lol:

De la Cristocea eu ma astept la evolutii bune in teren in primul rand ... nu la declaratii pompoase de amor nemarginit pentru Steaua !

i.h.u.g.09.01.2006 18:09

in cazul lui Cristea sau al lui lucian Goian ai avea dreptate...ei chiar au dat-o cu batul in balta cu chestia asta...

dar Cristocea a spus ca e stelist intotdeauna...n-as putea sa-ti spun cand...dar asa a fost...si oricum...chiar conteaza asta? :D

raducelbun11.01.2006 10:46

Poate cineva sa-mi spuna care sunt calitatile si defectele acestui jucator?

sorin_77713.01.2006 12:09

"Nerecunoscatorul"

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=88363&p=2

Este un articol in ProSport la adresa mai sus postata legat de Cristocea... Imi poate spune si mie cineva ce vrea sa arate ziarul cu asta? sau ce fel de om este acest Cristocea? Sau conteaza cum esti ca om daca in schimb joci super?

dbd13.01.2006 16:59

nu ma mai intereseaza...chiar daca o fi de bine sau de rau nu conteaza...

Bogdan4Steaua13.01.2006 17:52

Iar nu au ce sa scrie cei din presa. Articolul este irelevant. Ce ma intereseaza pe mine ca Vasile Cristocea nu se mai saluta cu nu-stiu-cine....?

dbd14.01.2006 05:08

exact...dar inventeaza ca sa traiasca si ei ! sa aiba si ei o paine pe masa ! :lol:

Bogdan4Steaua15.01.2006 18:23

" Ce crede Olăroiu despre Cristocea

"Este un băiat extraordinar, foarte cuminte, respectuos și extrem de muncitor. Dacă nu vorbesc cu el prin hotel nici n-aș mai ști că e aici, in cantonament. Îl mai intrebăm noi una-alta, ce mai face, ca să nu uităm de el. S-a integrat foarte bine in ceea ce inseamnă Steaua și e un jucător pe care mă bazez foarte tare", spune Cosmin Olăroiu despre achiziția Stelei din această iarnă, mijlocașul Vasilică Cristocea "

I.N.Money16.01.2006 08:41

Daca imi amintesc eu bine,Cristocea la Farul era un expert in loviturile de pedeapsa si loviturile libere.Iar in legatura cu acel articol,pana la urma parerea lui Olaroiu conteaza.

sorin_77716.01.2006 11:46

In acest moment parerea lui Olaroiu darama orice articol din ziar care sa il atace pe Cristocea. Cred ca intradevar ce zice Oli e mai presus de orice acum...

FANATIK RED-BLUE24.02.2006 18:53

Date oficiale:

Data nasterii : 27.09.1980

Locul nasterii : Hirsova

Nr tricou : 14

Debut in divizia A :

Jocuri in divizia A : 0

Jocuri la Steaua : 0

Jocuri in sezonul curent : 0

Cartonase galbene in sezonul curent : 0

Cartonase rosii in sezonul curent : 0

Minute jucate in sezonul curent : 0

Goluri marcate : 0

Goluri marcate pentru Steaua : 0

Goluri marcate in sezonul curent : 0

Selectii la echipa nationala : 0

Goluri marcate pentru echipa nationala : 0

Cluburi la care a mai jucat:

- 2000-05: Farul Constanta

andrei_8708.03.2006 23:27

e mijlocasul la creatie de care aveam nevoie. are tehnica buna si dribleaza f. bine. prima oara m-am gandit la el cand a plecat Neaga si ma gandeam cine il poate inlocui. da bine cu capu (desi e pitic), bate lovituri libere, cornere, penaltyuri.

e stangaci si poate sa joace fie ca extrema stanga fie conducator de joc.

la minusuri pun faptul ca e individualist si scund.

al treilea jucator preferat al meu care ajunge la Steaua dupa Dica si Nicolita.

adrian_no109.03.2006 11:48

daca a ajuns la Steaua e jucator de valoare :D

Bogdan4Steaua10.03.2006 17:11

Sper sa fie folosit in meciul de maine. Daca nu titular, macar in ultimele 30 minute. Sa arate si el ce poate. Cele 4-5 minute din meciul cu Betis nu sunt relevante. A apucat si el sa bata un corner....

sorin_77716.03.2006 10:29

Cred ca Olaroiu nu stie sa il foloseasca acolo unde trebuie, pe centru, sau ii este teama si de aceea prefera sa stea tot timpul cu doi mijlocasi defensivi in fata apararii...

«12345»