Jucatorul care nu mi-a placut niciodata...
Jucatorul care nu mi-a placut niciodata...
"E cam grea trecerea de la Liga Campionilor la Steaua II, dar trebuie sã trec și peste aceastã perioadã. Sunt dezamãgit, dar am 27 de ani, sunt destul de matur. Cu toate astea, trecerea de la Liga Campionilor la Liga a III-a este grea. M-as intoarce la Farul, ei sunt prima optiune pentru mine dar nu am fost contactat de nimeni. Stiu ca am cateva oferte si din tara si din strainatate dar nu vã pot spune dacã și rivalele intrã în discuție. Normal cã m-aș duce la Dinamo sau Rapid, de ce nu, aș încerca, o provocare pentru mine este binevenitã"
Vasilica Cristocea pentru Prosport
Mai bine se abtinea de la aceasta declaratie. Prin faptul ca vorbeste de o trecere de la Liga Campionilor la Steaua 2 ne demonstreaza ca doar mirajul competitiei supreme l-a tinut la Steaua.
In plus, ar fi dispus sa mearga la echipele rivale.
Eu unul nu il consideram mare stelist, insa putea sa nu dea aceasta declaratie, in ciuda frustrarii provocate de trimiterea sa la echipa a doua.
Una peste alta, dam afara unul dintre putinii jucatori tehnici de la noi(dar cam fragil in opinia mea), si visam la transferuri aberante.
" Normal cã m-aș duce la Dinamo sau Rapid, de ce nu, aș încerca, o provocare pentru mine este binevenitã"
Vasilica, te mananca si pe tine in c*r.
Chiar sa se duca la rivale, nici pe asta n-as fi crezut, dar fie.
Daca asa vrea el, mai bine s-ar duce in strainatate.
Deocamdata se antreneaza cu Steaua 2, dar cel mai probabil va lua drumul altei echipe din Liga 1. Eu unul cred ca i-ar prinde bine o revenire la Farul Constanta, sau la o echipa mai mica, unde sa fie din nou pionul principal. Ar putea "renaste", ii doresc asta, desi m-a dezamagit prin ultimele declaratii, asa cum am mentionat mai sus.
Chiar sa se duca la rivale, nici pe asta n-as fi crezut, dar fie.
Cei care pleaca de la Steaua o fac cu mare bucurie pentru ca scapa de creditor. Credeti ca lor le e usor sa treaca dintr-o parte in alta?
Dar cand jegosul ala behait isi bate joc de tine cum o face, pleci cu prima ocazie, fie ea Dinamo. vezi Oprita, Bostina, si tare mi-e teama ca vor fi tot mai multi daca nu pleaca creditorul!
Mie imi pare rau de Cristocea pentru un singur lucru: nu ne-a aratat tot ce poate si stie. Iar la un club ca Steaua el nu mai ajunge din pacate...
Niciodata nu a fost un jucator determinant pentru Steaua, dar parca in ultima jumatate de an ne-a scos peri albi!
E unul din jucatorii care meritau sa plece pentru ca ori nu avea valoare de Steaua, ori nu juca la valoarea lui adevarata.
In data de 11 ian. 2006 postam urmatorul mesaj: "Poate cineva sa-mi spuna care sunt calitatile si defectele acestui jucator? ".
De atunci si pana acum au trecut 2 ani si nu am primit niciun raspuns. Acum poate sa-mi raspunda cineva?
Altfel, cred ca va ramane la Steaua din lipsa de oferte! La valoarea pe care a aratat-o poate pleca doar gratis sau la schimb + o suma de bani.
Ce se mai aude de Cristocea? Ar fi pacat sa plece avand in vedere ce specimene avem pe partea stanga..
Si mai ales.. obtinea penalty`uri foarte usor, o calitate foarte buna.
@ronnie
deocamdata,atat el cat si Croitoru sunt la Steaua II...
ca o parere personala,poate ar fi sansa vietii lui daca nu ar pleca acum,iar din martie Laca sa-l cheme din nou la prima echipa.il vad pe Cristocea mult peste surdulica si Eze(de Mendoza nu vorbim,el e atacant)
nu merita sa fie la Steaua 2 pentru. ca a ajutat Steaua in multe faze si nu cred ca nu e in stare si acuma
Cristocea LA UTA!
Steaua si UTA Arad au batut palma pentru transferul mijlocasului Vasilica Cristocea la gruparea antrenata de Marin Barbu, jucatorul in varsta de 27 de ani urmand sa semneze miercuri dimineata un contract pe o perioada de sase luni.
Oficialii celor doua echipe s-au inteles, marti seara, pentru un imprumut pana la sfarsitul sezonului cu optiune de cumparare definitiva, iar jucatorul va merge la Arad si isi va negocia contractul. Din primele informatii, aradenii sunt gata sa ii ofere un salariu de aproximativ 70.000 de euro pe sezon.
Trimis la echipa a doua a Stelei, Cristocea va ajunge la UTA, grupare cu care isi va prelungi contractul in care echipa se va salva de la retrogradare. De serviciile mijlocasului de banda s-au mai aratate interesate in aceasta iarna Politehnica Iasi, Farul Constanta, Gloria Buzau, dar si o echipa din Cipru.
Un rol important in parafarea transferului l-a avut Marius Lacatus, bun prieten cu finantatorul aradenilor, Nicolae Bara. "Fiara" l-a sfatuit pe Cristocea sa accepte semnarea unui contract cu UTA, iar pe Gigi Becali l-a convins sa nu se opuna mutarii.
onlinesport
Bine ca l-a dat odata.....
deci pana la urma cum e cu el si cu Croitoru? imprumutati la Ceahlaul?
n-au fost in cantonament cu echipa deci nu vad cum ar putea face parte din lotul nostru in sezonul asta.
in acest moment sunt la Steaua II dar eu cred ca Croitoru ar trebui vandut pentru ca nu are valoare , dar Cristocea ar trebui sa se antreneze cu Steaua caci cred ca este un bun mijlocas stanga
Am vazut ca mai si marcheaza pe la Steaua II ... eu zic ca ar trebui sa i se mai acorde o sansa...
la ce echipa are Steaua acum chiar si dak i se va acorda o sansa nu cred ca va prinde primu 11
la multi ani Vasilica! am auzit ca face Croitoru un gratar la el maine seara.
Formația din Liga secundã germanã, RW Oberhausen, a renunțat la achiziționarea mijlocașului român Vasilicã Cristocea.
Fostul jucãtor al Stelei a dat probe de joc la formația germanã, în calitate de jucãtor liber de contract, însã nu i-a convins pe nemți în amicalul câștigat de RWO împotriva formației Adler Osterfeld, scor 14-0. Cristocea a fost anunțat, ieri searã, sa își facã bagajul și sã plece în România.
Ce rau a ajuns daca nici in Liga a 2-a germana nu mai prinde loc....