FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intrebari pe care ati dori sa le adresati lui Mihai Stoica!

«1234»
Virgil11.01.2006 11:20
Imi pare rau ca spun asta unor stelisti ,dar sunteti terminati rau unii.Care sunrealizarile?Sau ce a avut in cap cand l-a lovit,in momentul in care ii lua familia la p de fata cu  acestia si injura meci de meci echipa, fara motiv?si alte multe intrevari,sunt penibile.Si inca ceva,nu mai fiti zmei, daca adresati o intrebare care s-ar dori pusa oricarui membru al conducerii,poate ar trebui sa va adresati cu d-le Stoica,d-le [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], etc   .sincer daca eram la 0 cand s-a intamplat,nu apuca MM sa coboare,il bateam eu direct si de mine nu scapa cu un pumn,il capiam.voi numiti suporter al Stelei un om care vine meci de meci si isi injura"favoritii" pe care ar trebui sa-i incurajeze?inseamna ca nu stiti ce inseamna sa fiti suporter.suporterul trebuie sa fie langa echipa la bine si la rau.Inca ceva,pt care o sa fiu iar injurat ca dracii,:)) ma amuza credeti-ma,:))va rugam mult,galeria Stelei nu are nevoie de voi,care nu stiti decat 3 cantece,2 cu m-ie si unuu"toti "cainii" erau in gara,........pe degradati:))))))sa-mi ziceti si mie ce sunt aia degradati :))ramaneti acasa,nu va mai credeti ultrasi ca veniti la meci,scuipati seminte si ce mai faceti pe acolo.SIMTITI-VA!!!

1.Orice ar fi facut acel suporter,nu era de datoria lui MM sa actioneze astfel.Erau jandarmi prin preajma care-l puteau ridica si evacua.Ba puteau sa-i aplice si o amenda si sa i se dea si interzis pe stadion.Sau macar la tribuna 0 unde avea abonament.Sigur ca atitudinea suporterului enerva chiar suporterii din jurul lui.

2.In ce priveste afirmatia ca l-ai fi batut pe MM de i-ar fi sunat apa in cap,sunt satul de vorbe fara acoperire.Si nici nu cred ca era cazul.

3.Steaua are nevoie de un stadion plin.Nu numai de prezenta galeriei.Chiar daca sunt unii care nu stiu decat doua-trei cantece,le pot invata din mers si pot fi alaturi.Facultativ.

4.Nu cred ca trebuie sa faci diferenta intre cei care canta si cei care vin doar sa vada meciul si atmosfera de pe stadion.Prin simpla lor prezenta,contribuie la eliminarea locurilor goale din tribune.Cum ar fi un meci doar cu galeria si cu restul stadionului gol?

5.Sigur ca ai si tu partea ta de dreptate,dar suntem doar pe forum,nu pe stadion,si interventia ta are doar darul de a induce altora cat de pretios esti tu si cat de "modest". :wink:

6.Daca faci parte din galerie,bravo tie.Galeria Stelei trebuie aplaudata la sfarsitul oricarui meci si eu asa fac mereu.Aplaud si spun in sinea mea ca adresez acele aplauze galeriei.

Facem insa si noi cei care suntem plasati in alte parti ale stadionului decat peluza N galerie.Dar nu facem caz de asta.Pentru ca e o manifestare cat se poate de normala.

armanovici11.01.2006 15:21
1.Orice ar fi facut acel suporter,nu era de datoria lui MM sa actioneze astfel.Erau jandarmi prin preajma care-l puteau ridica si evacua.Ba puteau sa-i aplice si o amenda si sa i se dea si interzis pe stadion.Sau macar la tribuna 0 unde avea abonament.Sigur ca atitudinea suporterului enerva chiar suporterii din jurul lui.

Ba mai mult,ar fi putut chema presa de fata,vorbit frumos cu acel suporter,evacuat si sa ii fi dat pe deasupra un an interdictie pe stadion..Dadea bine ca imagine...

Ca om poti simti compasiune,poti gasi circumstante atenuante,poti spune ca a actionat sub impulsul momentului, pentru ca multa lume ar fi reactionat similar daca ar fi fost provocati..

Ca presedinte??incerc si azi sa imi explic cum a fost posibil??

armanovici16.01.2006 17:38

Din pacate,este inutil sa mai lasam acest topic deschis deoarece dl.Mihai Stoica,managerul general F.C.Steaua Bucuresti a refuzat politicos si civilizat dialogul cu siteul www.fcsteaua.ro ,motivand atacuri si jigniri aduse la adresa domniei sale si continuarea acestora inclusiv in acest topic..

Va pot asigura personal ca topicul nu a fost inutil,domnia sa a citit acest topic si speram ca a luat seama de recomandarile si intrebarile pertinente pe care unii din dvs. i le-ati adresat

Continuarea discutiei pe aceasta tema se va face aici:http://www.Steaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2356

«1234»