Va invitam sa scrieti aici ce intrebari ati dori sa ii adresati lui Mihai Stoica, daca ati avea posibilitatea sa purtati o discutie fata in fata cu Managerul general al Steaua Bucuresti.
Va invitam sa scrieti aici ce intrebari ati dori sa ii adresati lui Mihai Stoica, daca ati avea posibilitatea sa purtati o discutie fata in fata cu Managerul general al Steaua Bucuresti.
In realitate esti preten bun cu Jiji ???
ce-a fost in capul tau cand ai lovit pe acel suporter? o vitrina cu trofee, pe cand? cu revista te-ai tinut de cuvant!!
Pe cand va avea si Steaua o politica de marketing solida ? Cum este posibil ca in atatia ani de zile un club de talia Stelei sa nu-si fi gasit un sponsor solid ? Daca Gigel este cauza, inseamna ca atata timp cat va fi el la Steaua, nu va dori nimeni sa isi asocieze numele cu imaginea Stelei?
1) daca intr-adevar exista vreun plan de modernizare a stadionului pentru urmatorii 1-2 ani care sa cuprinda acoperirea tribunelor si peluzelor si/sau marirea capacitatii scaunelor cu 10.000?
2) daca Olaroiu va pierde in groapa si va pierde si calificarea mai departe in Cupa UEFA se va lua vreo masura sau se va continua cu el pana la final?
3) daca se va rezolva problema cu intrarea la stadion adica problema cu mocirla de la intrarea in complex? Sugerati-i (sau formulati altfel) daca dupa pavarea intrarii ar putea sa fie montate niste becuri de mare putere in locul acela (asa au toate stadioanele care se respecta, sunt inconjurate de lumini)
4) daca stie despre problema cu magazinul online? Nu a mai fost actualizat cred ca de cand a fost creat.
5) daca are cunostinta ca la magazinul de pe Brezoianu se aduc fulare/esarfe foarte rar?
6) daca vreunul dintre titularii nostri va parasi echipa pana la finalul campionatului ?
Niste idei... ramane la atitudinea dv daca sunt folositaore.
De cand simpatizeaza Steaua?? :wink:
poti iesi din discutiile astea de doi bani cu ceilalti conducatori de club, care mai mereu duc in suburban?
de ce nu incerci sa-ti aduci un consilier pt imagine.
mai mereu pe sticla pari un tip chinuit cu o imagine mototolita. iar in cazul clubului nostru imaginea conteaza. santem Steaua Bucuresti !!!
In ce consta activitatea lui la Steaua ? Concret.
Cum de a putut face o gafa atat de monumentala,incat sa-l pierdem pe Martin ?Se vede cat de greu e sa gasesti un portar de valoare si cati bani costa.
Care sunt marile lui realizari la Steaua?
Unde crede ca a gresit de-a lungul timpului si cum crede ca va actiona pentru a le evita ?
Cum de a putut face o gafa atat de monumentala,incat sa-l pierdem pe Martin ?
La intrebarea asta a raspuns intr-o editie a stirilor din sport de pe TVR1...el spune ca s-a inteles verbal cu Tudor,greseala fatala pe care nu o va mai repeta a fost nesemnarea unui acord scris!
Greseala asta poate costa cateva sute bune de mii de dolari clubul.Pentru o astfel de gafa altii isi pierd posturile.Probabil ca a mai fost si altceva acolo.Sa nu uitam ca Martin a primit 40.000$/anual in plus la contract,la CFR.
De cand simpatizeaza Steaua?? :wink:
A raspuns deja: de cand era mai tanar si venea in galerie (anii '80 - Roma, de exemplu).
ce-a fost in capul tau cand ai lovit pe acel suporter? o vitrina cu trofee, pe cand? cu revista te-ai tinut de cuvant!!
La aceasta intrebare (altfel formulata, evident), a raspuns astfel: "Am gresit, nu m-am abtinut si am comis acel gest pe care il regret si acum. Nu am ce sa mai fac. Probabil ca mereu voi suporta consecintele acelui gest."
Intrebari please ca o sa se devieze off-topic...si eu am gresit...Purcedeti la intrebat! :evil:
Eu cred ca s-a lamurit cu aceasta chestie, vorbind din punctul al unui suporter, Mihai Stoica a reactionat ca un suporter adevarat cand un om injura echipa de la inceputul meciului si nu se oprea frate(asta stiu din surse sigure)... si dupa aia sa va mai zic ceva acest Radu Ion un profitor idiot ca nu pot sa zic altfel s-a prezentat la stadion si le-a zis jandarmilor la un meci ca el este marele suporter pe care Mihai Stoica l-a lovit si sa-l lase inauntru ca nu are bilet, si jandarmii l-au lasat...Asa ca unii oameni care se prezinta la stadion doar cu gandul de a injura nu merita considerati suporteri...(inteleg injuri o data , de 2 ori) dar daca e excesiv injurandu-ti echipa asta nu inseamna suporter...
1) Daca are posibilitatea sa il influenteze pe Olaroiu, sa il determine sa foloseasca acelas stil ofeniv bazat pe pressing folosit si de Protasov?
2) cum poate sa il determine pe G.Becali sa investeasca mai mult la centrul de copii si juniori si sa creeze in Ghencea o adevarata scoala de fotbal care sa aibe rezultate cat mai bune in viitor?
3) Este adevarat ca Steaua a fost in tratative cu Lazio pentru vinderea lui M. Radoi?( acum 1 an jumate)
De ce vinde jucatorii acum cand suntem aproape de performanta si destrama o echipa bine legata?(culmea si pe bani putini)
Nu MM Soica vinde jucatorii. Ei vor sa plece si clubul nu-i poate tine pe loc cu forta. Nu mai exista comunism.
tu chiar crezi ca Steaua e societate non-profit?..jucatorii pleaca pt banii,pe care daca iar primii la Steaua nu ar mai pleca.Stii fraza:"am si eu o varsta si trebuie sa-mi asigur viitorul",deci clar e vorba de bani.
si cand vin raspunsurile la intrebarile noastre ??? :lol: :lol: :lol:
jucatorii pleaca pt bani
Te-ai prins !!! Bravo !!! Niciodata Steaua nu va putea asigura un salariu superior unei echipe din vest !!!
si cand vin raspunsurile la intrebarile noastre ??? :lol: :lol: :lol:
In momentul in care ii vom lua un interviu lui MM. Asta daca va accepta, fireste.
:lol: :lol: :lol:
ok...sa vedem...sunt curios...
pt CristianOtopeanu
Dupa ce ne vom califica inUCL doi ani la rand vor fi bani pt jucatori sau macar cei care vor pleca nu vor mai pleca pe bani putini. :wink:
Stii care e singura problema ? Modalitatea de folosire a banilor. Pentru ca daca se cumpara jucatori, de unde bani pentru salarii si prime? Plus ca acum 2,7 milioane se duc doar pe asta...
Dar daca mai se cresc salariile si se ajunge la 10 milioane? Cred ca trebuie sa ajungem in semifinalele Champions' League ca sa putem sa platim salariile acelea. In caz contrar, acei jucatori vor deveni jucatori liberi de contract (salarii si prime neachitate) si adio Steaua . Ce spui ? ![]()
De ce nu sepune baza mai mult pe cresterea de jucatori, sa se investeasca mai mult in centrele de copii si juniori,ca ei sunt viitorul echipei...